SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kullavik IF
Fotboll

Hamnloppet fortsatt på paus
2015 - regn, regn regn. Men 2016 blev det sol :-)
Hamloppet inledde en period av uppehåll 2017. Vi utvärderar löpande möjligheter för framtida lopp i samarbete med övriga föreningar och intressenter i Kullavik.
 
Om Hamnloppet 
Viveka Feder, Göran Lindskog och Ingemar Nordlund startade detta underbara motionslopp som blivit till en tradition i Kullavik. Vi i Kullavik IF är mycket tacksamma att Viveka och hennes gäng inledde ett samarbete med Sandlyckan/Kullavik IF. Loppet har genomförts 10 gånger.
 
Överskottet från evenemanget går oavkortat till klubbens aktiva ungdomar.

Kullavik IF 
Kullavik IF strävar efter att alla barn och ungdomar i Kullavik och Malevik med omnejd skall få tillgång till en fotbollsförening som är öppen för alla. Hösten 2013 invigdes den nya fotbollsplanen i Kullavik, och ett år senare nya planen i Malevik. Planerna har blivit en succé och används dagligen dels av klubbens fotbollslag, men även av skolans elever samt på kvällar och helger även av boende i närområdet.

Vill du träna? Ut och spring tillsammans med andra löpentusiaster!
Hamnloppet har resulterat i en löpargrupp som träffas minst en gång i veckan för att komma i form till loppet. Kullavik Roadrunners är namnet på denna grupp och alla som är sugna på att löpträna i grupp är välkomna. Se gruppens hemsida: http://kullavikroadrunners.se/  
 
/Hamnloppskommittén i KIF
Nyheter från föreningen
Kullavik IF, 18/01 11:41 
Kullavik IF, 17/01 19:49 
Kullavik IF, 17/01 13:30 
Kullavik IF, 11/01 14:17 
Kullavik IF, 23/12 11:51 
 
Stöd föreningen, handla här!
SPONSORER