SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Bli medlem i Kullavik IF
BLI MEDLEM
VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. De yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn. Välkommen!
 
Använd "BLI MEDLEM" knappen här bredvid för att registrera ditt medlemskap
Tidningen
2022-06-28 11:55
De här tjejerna är definitivt med i tidningen den här gången

Utdelning av vår tidning startar fredag eftermiddag/kväll och görs sedan i den takt lagen hinner. Tidningarna blir klarar på tryckeriet/binderiet under fredagen.

 

Ber alla att kolla lite extra noga på tidningen denna gång. keith och Joanna har lagt ned ett fantastikst jobb. Den är så fin!

Sommarlov
2022-06-17 09:31
Syren eller bondsyren är ursprunglig i sydöstra och östra Europa, men numera planterad och förvildad på många håll.

Just nu pågår skolavslutning på skolgården utanför vårt lilla kansli, säkert även på andra skolgårdar nära oss. 

 

Vi på kansliet vill önska alla barn och ungdomar ett riktigt härligt sommarlov. För många börjar sommarlovet med vår sommar-fotbollsskola som ju kör igång på måndag. Patric har jobbat mycket med förberedelser och rekryterat grymma ledare. Det kommer att bli toppen.

 

Förstås mycket olika i vilken utsträckning lagen tar ledigt i sommar, många skall ju spela olika cuper och än har ju de flesta inte startat sin semester. De detaljerna får ni av era lagledare.

 

Det har varit en intensiv och händelserik vår som i viss mån kommer att sammanfattas i vår tidning som kommer att komma ut först efter midsommar. Det är lite senare än vanligt men vi tror och hoppas att lagen ändå kan hjälpa till med distribution. Det blir skön sommarläsning.

 

Kansliet är öppet hela juni men i juli minskar tillgängligheten och under de juli-veckorna kan man inte räkna med snabb respons på mail. Försök istället att ta kontakt med oss i eventuella kansli-ärenden redan under juni - under kommande veckorna alltså.

 

En riktigt härlig sommar till er alla! 

 

Patrick och Janne

stark upphämtning borta mot serieledarna
2022-06-17 08:23
Rasmus Rabbe, en i den långa raden av 06:or (16år) som gör seniordebut i år

Det är väl inte så vi normalt bjuder på matchreferat på förstasidan men kände mig stolt över killarna och klubben och ville dela med mig.

 

Bua IF dominerar herrarnas serie och hade fram till mötet mot oss vunnit alla matcher utom en. De har en tydlig spelidé och seriens bästa målskytt. Mycket riktigt tog de tidigt ledningen med 2-0 efter två mål av sin skyttekung Isaac Armel Yamuremye. 

 

Men vi visar moral, arbetar oss in i matchen. Är plötsligt bättre än dem på mittfältet. Reducerar mitt i halvleken. Oliver Larsson målskytt efter klapp-klapp-spel där Malte Ekman och debutanten Rasmus Rabbe också är involverade. I andra halvlek så är det åter mer Bua inledningsvis men succesivt mer och mer Kullavik, jämnt skulle jag säga. Vi kvittar i minut 68 när Alvin Brikvik står för en soloprestation, dribblingar och distansskott. Tyvärr så gör deras Isaac även ett tredje mål i minut 75 och vi får åter jaga. I slutminuterna så trycker Daniel Johansen in 3-3 på en andraboll efter lite kalabalik i deras straffområde!

 

Ungdomsverksamheten fortsätter leverera. I den här matchen var fyra killar som inte återkommande tränar med herrlaget utan med juniorlagen med. Yttbackarna Elliot Woulett och Tage Jernlid samt innermittfältarna Rasmus Rabbe och Max Eisner. 

 

Efter det här så har Bua vunnit alla matcher utan två och är fortsatt loss i toppen på tabellen. Känns bra att vi har varit där och snott poäng. Bua IF är ett trevligt gäng och matchen inramades av en hel del publik på en jättefin plan.

 

Seniorspelet ger verkligen mersmak!

 

Kullaviks laguppställning i sin helhet

Alexander - Elliot, Edward, Lucas, Alvin - Daniel, Rasmus, Malte - Adam, Oliver, Abdul - Max, Baki, Tage

Pulsen stiger - Gothias lottning har kommit
2022-06-16 06:51

Kullavik kommer att representeras av fem lag i årets Gothia. Vi är med i klasserna: G15, B18, B16, B15 och B11. I detta fallet står siffran för ålder, inte födelseår. G för Girls, B för Boys.

 

Alla våra lag har fått en eller flera utländska motståndare. B11 har lyckats att få endast utländska motståndare. För B18 är det kanske matchen mot svenskt motstånd som kittlar mest, de lottades mot Gais och det finns ju 3 killar i Kullaviks trupp som spelat eller tränat där.

 

Både våra G15 och B16 leder sina serier på hemmaplan, skall bli spännande att se hur de står sig mot ny typ av motstånd.

 

Våra lags motståndare är lätta att hitta på Gothias hemsida men lottning är inte gjord i sin helhet och man kan ännu inte se alla lag som är med eller för den delen tider och planer. (mer som en teaser) 

 

62 nationer och 1616 lag - der har ännu Kungsbacka Höstcup lite kvar att jobba mot. :-)

Påminner om Marika-Lang-Tavlan, kanske ett alternativ i present-tider!?
2022-06-02 09:18
Ett unikt Kullavik-motiv av vår egen konstnär Marika Lang (tavlan på bilden är inkl ram, se pris nedan)
I samband med att Kullaviks Idrottsförening firar 40 år har Marika Lang, en av Sveriges mest folkkära konstnärer, tagit fram en grafisk bild i en begränsad numrerad och signerad upplaga.

 

Marika Lang bor och verkar i Kullavik. Hennes konst beskrivs som naivistisk och präglas av glädje och vardagssituationer. Du kan läsa mer om Marika och hennes konst på:
https://marikalang.myportfolio.com/

 

Upplagan är 140 st.

Priset är 2995 kr. (handgjord vit ram med förgyllning kan köpas till för 500 kr)

Storleken är 26x34 cm på spännramen

 

Ni hämtar och betalar tavlan på plats hos Marika Lang - Öppet nästan alltid! 
Hör av er till Marika för avhämtning 

 

Kontakt Marikalang2day@gmail.com
0707-252960
Aspekullen 9 i Kullavik 

 

Dela gärna det här inlägget som vi tror kan vara av intresse för alla konstintresserade i Kullavik.

Silver i Cup Halmstad 2022 för Flickor Ungdom 14år
2022-05-30 11:21

rapport från Frida, en av de stolta ledarna

 

Hej 

Vi åkte med hela vårt lag till Snöstorp/Nyhems cup och plockade hem silverpokalen. Efter att ha vunnit vår grupp och därmed var i A-slutspel så växlade tjejerna upp och visade en fantastisk kämpaglöd och vinnarskalle och detta tog oss hela vägen till final där blev de en jämn drabbning och vi förlorade knappt. MEN  vi vann silverpokalen ! Laganda var ordet för dagen!

 

Här hittar ni matcher och resultat

Cup Halmstad 2022 - Spelschema (cupmate.nu)

Kvarglömd mobil mm
2022-05-29 18:28

När vi packade ihop efter dagens fantastiska folkfest Kungsbackaleken så hittade vi en (urladdad) mobil, lite kläder och en massa vattenflaskor.

 

Kläder och vattenflaskor finns nu på vårt kansli i Malevik (nära planen), mobilen återfås mot beskrivning av märke och färg. Ring i så fall Patrick på 0733-32 29 25 !

 

Tack alla spelare, tränare och fantastiska föräldravolontärer för en underbar fotbollshelg!

 

Kullavik IF

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF