.

Bli medlem i Kullavik IF
Börja spela fotboll med oss

Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. De yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn. Välkommen!

Använd "BLI MEDLEM" knappen här bredvid för att registrera ditt medlemskap

Mästare i kavaj
2022-09-22 19:35
Man behöver inte gilla ishockey för att tycka detta är klassiskt. Loob, Pekka, Rundqvist och Bengt-Åke

Jag antar att det är detta som de flesta av oss tänker på när vi hör mästare i kavaj "Tre Kronor hade inte vunnit ett VM-guld sedan 1962 när laget reste ner för att möta våren i Wien i mitten av april 1987. Efter ett makalöst starkt slutspel fick de svenska spelarna kliva ut på isen, iklädda de kanske mest anskrämliga kostymerna i svensk idrottshistoria, och motta guldmedaljerna inför ögonen på besvikna spelare från Sovjet och Tjeckoslovakien."

Igår blev våra P06 mästare i kavaj - för när Onsala besegrade Tölö på Rydet så försvann Tölös chans att jaga ikapp de våra som ju ledde tabellen och som "gjort sitt jobb" genom att slå Lerkil i en riktigt svår match. Nu är P06 precis som F06/07 seriesegrare redan innan sista omgången spelas.

Gå gärna och titta på laget på måndag när serien avslutas på Bukärr kl 19 mot just Tölö.

uppföljning, på spännande
2022-09-21 10:27
Bild på F06/07 från i somras. Blir nog nya bilder på söndag.

För de av er som inte satt klistrade vid Min Fotboll igår så kan jag berätta att de båda matcherna gick bra.

Flickor 06/07 vann borta mot Böljan med 6-3 och är nu klara seriesegrare trots att en omgång återstår. På söndag kl 13 så spelar de sin sista match hemma mot Snöstorp/Nyhem på Särö IP. Då kan ni komma och hylla laget.

Även P06 vann igår och leder därmed serien inför sista omgången. Ikväll så kan de faktiskt bli "mästare i kavaj". Tölö möter Onsala och måste vinna och för att hålla spänningen uppe. Vinner Tölö ikväll så blir det faktiskt en helt avgörande match mellan lagen på Bukärr på måndag. Skickligt lottat av förbundet.

Fest igen - save the date!
2022-09-13 11:54
Efter en bra säsong ska man fira!

Vi har knappt hämtat oss från 40-årsfirandet då är det redan dags att boka in nästa fest:

Lördag den 12 november kommer vi ha vår gemensamma säsongsavslutning!

Precis som vi brukar kommer vi börja med att samla alla lag i Kullavikshallen för medaljutdelning, mingel, kändisautografer och såklart prisutedlning till årets lag och årets ledare!

I år tänker vi oss att denna del blir lite mer komprimerad för att sedan gå över till del två - en ledaravslutning i Kullaviksskolan matsal. Här kommer vi bjuda på fika, möjlighet till mingel och erfarenhetsutbyte med andra ledare och på en spännande föreläsning.

Men kanske mest spännande av allt så kommer vi presentera klubbens nya målbild "Kullavik 2027" för alla ledare!

Mer info kommer men anteckna redan nu lördag 12 november, kl.13-16 i era kalendrar!

Det finns plats för fler skyltar
2022-09-12 14:23

Snart är det dags för vår Höstcup och Maleviks IP kommer åter att besökas av 100-tals med fotbollsspelare, ledare och publik under 4 helger i oktober.

En skylt bakom målet kostar 5500 per år och ger ett viktigt bidrag till vår verksamhet samtidigt som den tvivelsutan syns.

Planen används i stort sett varje dag under året och ligger dessutom vid ett populärt promenadstråk.

Skyltarna är 1,2 * 2,4 meter. Kontakta janne@kullavikif.se om ditt företag är intresserat. (och hjälp oss gärna att tipsa andra företag)

Höstens häftigaste camp!
2022-09-08 10:23

Save the date!!!

Helgen 18-20 november kommer vi återigen arrangera ett kick-off läger inför 2023.

Vi genomförde denna camp för första gången förra året och det blev en stor succé. Vi kunde erbjuda något utöver det vanliga som inte bara lyfter våra spelare och ledare, utan som även bidrar till klubbkänslan och sammanhållning över laggränserna.

Vi kommer hålla till på den fina anläggningen Lassalyckan i Ulricehamn. Logi kommer vara på sporthotellet och träning sker i fotbollshallen samt utomhus i skidspåret.

Ambitionen med lägret är att erbjuda ett läger som liknar en landslags- eller distriktslagssamling, med fotbollsträning, fysträning, teoripass, gemensamma måltider och ledarfortbildningar.

Campen kommer vara öppen för alla spelare som under 2023 ska spela 9mot9 eller 11mot11 i Kullavik, dvs. tjejer och killar födda 2010 och äldre.

Vi kommer även använda lägret som en lite mer avancerad ledarfortbildning, där ledarna får en massa teoretisk påfyllnad, möjlighet att diskutera med kollegor, och sedan tillfälle att omsätta kunskapen direkt på plan.

Om du har tänkt vara en aktiv ledare i Kullaviks 9mo9 eller 11mot11 verksamhet under 2023 så får du gärna redan nu paxa helgen i kalendern!

Mer information och länk till anmälan kommer inom kort men vi vill härmed ge er möjlighet att planera in detta redan nu!

Utlottning av priser bland löparna i 40årsloppet.
2022-09-05 11:54

Något sent kommer här resultatet av det utlovade lotteriet i samband med 40-årsloppet.

Vinnarna av fina priser från vår samarbetspartner Craft är följande.

1. Nr.66 Ellen Hasselblad
  2. Nr.18 Märta Hilding
  3. Nr.156 Alma Noren
  4. Nr.52 Noel Humlefjäll