SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Bli medlem i Kullavik IF
BLI MEDLEM
Börja spela fotboll med oss

Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. De yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn. Välkommen!


Använd "BLI MEDLEM" knappen här bredvid för att registrera ditt medlemskap

Herrlaget vinner på WO
2023-05-28 09:58

Talade just med en ledsen lagledare i GOIF Ginsten. Hans trupp har drabbats av så mycket sjukdom att de helt enkelt inte kan genomföra en match idag. Det är deras eget val att lämna WO och det hänger ihop med att det är en serie med många lag och svårt att hitta datum. VI hade absolut varit öppna för att diskutera alternativ för det är klart att vi alla vill att fotbollsmatcher skall avgöras på plan.

 

Prata med varandra och se till att ingen åker till Särö IP i onödan för Herrlagsmatch idag.

 

Passa gärna på att istället besöka Kungsbackaleken på Maleviksplan , pågår fram till 16 och det finns mycket gott att äta medan man studerar kondenserad fotbollsgldje.

 

Våra Flick-Juniorer möter topplaget Böljan på Särö IP idag kl 17:30. Kolla gärna på det. 

 

 

Kungsbackaleken kommer till Malevik 27-28 maj
2023-05-26 13:14
sannolikt från en Kungsbackalek en gång för längesedan . Theo är 19 år nu :-)

Hela helgen 27-28 maj kommer Kungsbackaleken till Malevik.

 

Det kommer att spelas 3mot3 på 3 planer och 5mot5 på 6 planer.

 

Till vår våra gäster vill vi gärna understryka vikten av att ställa in olika vägvisarappar på MALEVIKSSKOLAN på Maleviksvägen. Söker ni på Maleviks Idrottsplas så hamnar ni på enkelriktade smågator. 

 

Till alla våra medlemmar så vill jag gärna rikta en uppmaning att besöka detta fantastiska arrangemang. Stötta klubben med en Hamburgare eller kaffe och titta lite på den härliga rena fotbollsglädjen som Kungsbackaleken är.

 

Förutom försäljning som har med fika och mat till Kungsbackaleken att göra så kommer vi att ha ett bord med Kullavik IF produkter. Dessutom kommer Intersport att vara på plats och visa sina produkter för fotbollsspelare.

P17/06 klara för DM-kvartsfinal
2023-05-18 06:37
Glada (över segern) och stolta (över spelet) grabbar i J17/P06 (bild Anders Rabbe)

Idag gratulerar vi våra P-J17 som på onsdag kväll kvalificerade sig för kvartsfinal i DM genom att besegra IFK Fjärås hemma på Bukärr med 2-1. Laget spelade mycket bra och kunde föra matchen. Tränare Anders Rabbe var glad som en lärka efteråt. 

 

Nu väntar Falkenbergs FF i nästa omgång (kvartsfinal). Den typen av matcher sätter förstås guldkant på tillvaron och är en chans för unga talanger att visa vad man går för. Håll utkik efter datum - det borde handla om midsommartid. Det hade ju varit fantastiskt om vi kunde ta emot HBK för P19 och FFF för P17 samma dag i juni.... (fast det är mycket som att skall klaffa med andra matcher för att lösa det - att båda kommer hit är dock klart) 

 

Samma härliga fotbollskväll i Halland så vann våra FlickJuniorer borta mot Tofta med 8-0 och har nu fyra raka segrar i toppen på tabellen.

 

 

DM-spel
2023-05-17 10:19
Segerglädje efter 3-1 mot Laholm. (Foto Petra Thorén)

DM för ungdomar finns för 17åringar och 19åringar och spelas med direktutslagning. 

 

Våra 19åringar vann igår första omgången hemma mot Laholm i en match jag tyvärr inte hade möjlighet att se men 3-1 målet kom mycket sent så kan inte tänka mig annat än att det var spännande. Grabbarna på bilden ser ju stålande glada ut och det säger väl en del.

 

Generellt så är alla de stora lagen med i DM men ganska få av breddklubbarna. Denna segern innebär att P19 (04/05) är klara för kvartsfinal mot Halmstad BK. Varbergs Bois och Falkenbergs FF är också med och kan vänta vid en skräll mot HBK.

 

Våra 17åringar (P06) spelar ikväll sin första DM-match mot IFK Fjärås kl 19:30 på Bukärr. Stötta dem gärna, Fjärås har en fin årskull. För segraren väntar Falkenbergs FF i kvartsfinal.

 

När vi pratar spännande matcher så nämner jag gärna att F10 imorgon torsdag möter både Brommapojkarna och Rosengård i den inbjudningsturnering i Höllviken som våra något lite äldre flicklag sedan ett par år tillbaka blir inbjudna till. 

 

 

 

Ingen Akademiträning på klämdagen, men prova-på fotboll!
2023-05-16 13:08

 

Nu på fredag, 19 maj, blir det ingen Akademiträning eftersom det är klämdag och många är borta.

 

För att inte grannskapet ska bli helt utan fotboll kan ni dock hitta Kullavik IF på Särödagen - mellan kl.12-14 erbjuder vi prova-på fotboll på Bukärr! 

 

Vi riktar oss framförallt mot förskole- och lågstadiebarn men alla är välkomna att titta förbi. Förutom att prova på fotboll kan ni även träffa några av de superduktiga tjejerna vi har i vår klubb! 

 

(Och sedan händer det ju en hel del andra kul grejer omkring Nordic Wellness och Särö centrum den dagen!) 

Första proffset!?
2023-05-11 23:33
så här ser Leia ut i Blåvita kläder

Jag har just skickat en faktura till IFK Göteborg på så kallat utbildningsbidrag för Leia Molund. 

 

Anledningen till det är helt enkelt den att IFK har informerat oss om att de nu har skrivit ett första proffskontrakt med Leia. 

 

En stor framgång för Leia och vi är alla så stolta och glada. Grattis och Lycka till!

 

Om ni vill läsa mer och är nyfikna på UEFAS/SVFFs modeller för att ge mindre klubbar som vår ersättning för utbildningsinsatser så läs här.

 

Information om utbildnings- och solidaritetsersättning - Förening och aktiva (svenskfotboll.se) 

 

Sannolikt så är inte Leia den första spelaren från oss att få ett proffskontrakt men systemen för att hålla ordning på sådant här har blivit bättre. Om du känner till andra spelare härifrån som fått proffskontrakt på någon nivå - tveka inte att höra av dig så att vi alla lär oss mer om vår klubb.

Nu öppnar anmälan till sommarlägret!
2023-05-11 20:08
Ja, OM ALLA SKÖTER SIG så blir det vattenkrig sista eftermiddagen!

 

Då är det äntligen dags: nu kan du anmäla dig till vårt stora sommarläger!

 

 

Lägret blir vecka 25, måndag till och med onsdag samt vecka 26, måndag till och med onsdag, 9-16 alla dagar.

 

Under lägret kommer vi givetvis spela en massa fotboll men ägna oss även åt lek och andra aktiviteter som är kul, fysiskt utvecklande och bygger gemenskap.

 

 

Lägret är öppet för tjejer och killar födda 2011 till och med 2016.

 

Det kostar 900:- per vecka och då ingår en snygg läger-tisha, en egen boll och varm lunch alla dagar.

 

Även spelare från andra klubbar är varmt välkomna!

 

 

 

 

Anmälan sker via vår bokningssida. Du anmäler dig till en vecka i taget men det är ok att anmäla sig till båda veckorna om man är extra sugen.

 

Här kommer du till bokningssidan.

 

 

 

 

Har du frågor kring sommarlägret kontakta vår akademiansvarig Patrick Migas

på 0733-32 29 25 eller patrick@kullavikif.se

 

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F16, 04/06 21:46 
F16, 23/05 08:33 
F16, 15/05 12:55 
F16, 07/05 21:04 
P11, 01/05 21:57 
F12, 01/05 18:56 
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
Medlemspriser