.

Bli medlem i Kullavik IF
Börja spela fotboll med oss

Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. De yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn. Välkommen!

Använd "BLI MEDLEM" knappen här bredvid för att registrera ditt medlemskap

påminner - idag: Jul i Kullavik
2022-11-27 07:26
Glögg mm
Vi måste ju alla hjälpas åt att skapa lite liv och rörelse i vår lilla tätort.

IDAG - Första Adevent - söndag 27e november - så kommer Kyrkan ihop med lokala företag och föreningar att arranger lite härlig julmarknad på torget i Kullavik.

Hoppas många tar sig en sväng förbi torget i Kullavik. Självklart kan man gå in i kyrkan och deras fina café. Det blir även sång! Aktiviteterna på torget pågår kl 12-15. Inne i kyrkan startar de tidigare.

På vårt bord så kommer vi att sälja lotter och priofilkläder - inklusive de ny damaskerna + anti-slip. Bordet är bemannat av vårt fantastika F10-lag.

VÄLKOMNA

Damask + anti-slip strumpa
2022-11-24 10:16
Lagom till jul har vi tagit hem ett parti

Många av våra ungdomar har noterat trenden att fotbollsspelare numera allt oftare använder damasker. Dessa kombineras då med en sk anti-slip socka.

På begäran har vi därför tagit hem dessa produkter. De kommer att säljas på julmarkanden i Kullavik nu på söndag mellan 12 och 15. Välkomna

Då säljer även mössor, kaffe, kepsar, paraplyer och inte mins Bingolotter till uppesittarkvällen.

Alla planer är spelbara
2022-11-23 14:26

För att undvika missförstånd. Snön förvann lika fort som den kom. Alla våra planer är klara för spel.

Träna hårt!

Ha Kul!

Tack, alla ni som kom på vår avslutning!
2022-11-18 12:56
När man tittar på bilden: Filip, Momo, Sebastian, Semir

Redan fredag!

Hög tid att få ut en liten nyhet om den fantastiska avslutningen helgen som gick. Vi bjöd in alla våra 650 spelare, 100 ledare och anhöriga. Naturligtvis kom inte alla men det var god uppslutning och härligt trångt och mysigt i hallen.

Frida Emanuelsson och Johan Steffner fick priset som årets ledare som en duo, dvs tillsammans. Grattis till priset och tack för ert fina arbete!

F10 och P11 fick var för sig pris som Årets Lag för sina fina insatser under året. Grattis, fortsätt nu på samma fina inslagna väg!

Alla våra spelare fick en plakett att lägga till sin samling med årsplaketter från Kullavik IF. Barnen som spelat Kungsbackaleken fick dessutom sina medaljer från det härliga arrangemanget.

Sebastian Banozic, Semir Bosnic, Momodou Sonko och Filip Trpcevski var på besök från BK Häcken. De delade ut priser, skrev autografer och var med på massor av bilder.

Joanna Lisicka Brandt och Anna Krantz uppmärksammades och fick en blomma för allt sitt arbete med vårt 40års kalas.

Göran Gaveberg och Roger Schweizer avtackades och kramades om när de nu kliver av som ledare för P07 respektive P05. Roger har tidigare varit ledare även för P02 och P04 är en av de som (fram till nu då) aspirerade på att vara ledare längst i vår klubb. Göran har varit med P07 många år på deras resa.

På scen även Patrick Migas som höll ihop det hela med den äran och vår ordförande Peter Berggren som pratade om vår föreingens fantastiska tillväxt men även om stora sportsliga framgångar och nya spännande målsättnignar runt hörnet.

Mer bilder från avslutningen utlovas på en Facebok-sida nära dig! Mer text om avslutningen i vår tidning som kommer i brevlådorna innan jul!

Ingen Akademiträning i morgon 18/11
2022-11-17 14:31

Vi vill påminna om att det inte blir någon Akademiträning i morgon fredag 18/11, då både Janne och Patrick är iväg på ett annat läger.

Om vädret tillåter kommer vi ha ytterligare några tillfällen från och med nästa vecka.

Välkommen till Trettonhelgscupen
2022-11-17 12:28

Trettonhelgscupen kommer att genomföras 2023.

Varje klass avgörs under en dag

Cupen spelas 5-8 januari

Cupsidan är nu klar att ta emot anmälningar - sprid ordet!

Plats kvar i marknadsbudgeten?
2022-11-17 12:18

Hej

Kanske finns det plats kvar i marknadsbudgeten i något företag du har kontakt med?

Det finns 2-3 fina platser kvar för skyltar på Maleviksplan - det hade ju varit kul att kunna fylla hela kortsidan. De kostar 5500 för 12 månader. Sitter vid en plan som används 7 dagar i veckan, 12 månader om året och som dessutom ligger ett populärt promnadspråk.

Inom kort är det dags för ett riktigt späckat nummer av vår tidning. Prisvärda annonser i en tidning som når 4.750 hushåll i Billdal/Kullavik/Särö. (Olika priser för olika annonser.)

Tipsa gärna ett företag nära dig.

Kontakta janne@kullavikif.se vid intresse.

Club Intersport