.

Bli medlem i Kullavik IF
VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. De yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn. Välkommen!

Använd "BLI MEDLEM" knappen här bredvid för att registrera ditt medlemskap
Ingen Herrlagsmatch på söndag
2022-05-24 10:18

Herrlagets match på söndag kommer att få nytt datum så alla ni som hade tänkt fira morsdag på Särö IP kollandes på Div6-fotboll får göra nya planer.

Personligen vill jag rekommendera Kungsbacka-leken som går på Malevik hela helgen. Då kan ni även bjuda mamma på en Hamburgare eller en kopp kaffe.

Inga akademiträningar denna fredag!
2022-05-23 10:21

Kristi himmelsfärdshelgen brukar många vara bortresta eller ute med båten. Därför är det inga akademiträningar denna vecka.

För er som är hemma och fotbollssugna så blir fotbollsfest på Malevik när Kungsbackaleken kommer till byn!

Akademiträningarna är tillbaka nästa vecka!

Kungsbackaleken kommer till Malevik
2022-05-16 10:23
Bild från F13s Facebooksida. Visar Kungsbackaleken på Rydet helgen som gått

Helgen 28-29 maj så komme Kungsbackaleken till Malevik.

Tillsammans får vi hjälpas att göra detta till en fest.

Spelschemma finns ute, kolla här Kungsbacka GFS Kungsbackaleken | laget.se

Lag som spelar är lag med spelare födda 2013-2015, dvs 3mot3 och 5mot5

Information till gäster: Vi spelar på Maleviksplan vid Malevisskolan på Maleviksvägen. Observera att skolans parkering endast nås via Maleviksvvägen. Kör gamla Särövägen - Maleviksvägen

Nya matchtröjor
2022-05-13 12:16
Kalle Ekström fick göra sin seniordebut i reservställ. Detta coola ställ är designat av CRAFT

Imorgon lördag kliver vårt Herrlag ut på plan med nya matchtröjor från vår nya klädleverantör Craft. I grunden är vi trogna vårt upplägg gula, blå och långrandiga ränder men det finns absolut en viss touch av ny design från vår och Crafts sida.

Sponsorer på tröjorna är:

Sandeux Investment

Svensk Fastighetsförmedling

Göteborgs Köks och Möbelmåleri

Tre sponsorer som återkommande stöttar vår verksamhet, TACK!

Vårt äldsta lag på flicksidan har också fått nya Craft-tröjor men den är inte ivigda ännu så jag återkommer när de spelat och när det kanske finns någon fin bild.

I övrigt så byter våra lag succesivt och i den takt som är befogat ur ett hållbarhetsperspektiv.

Hur kan du hjälpa dina spelare till sitt bästa jag vid match?
2022-05-12 11:31
Äntligen är det dags för ett nytt tillfälle av TRÄNARtalks!

De allra flesta lag är nu mitt uppe i matchsäsongen så vi vill ta tillfället i akt och parat om matchrutiner.

Rutiner kring matchen är viktiga och ofta bortglömda.

Alla behöver inte ha matchgenomgång med PPT men en tydlig och bra struktur som spelarna känner igen, matchgenomgångar och genomtänkta uppvärmningar är viktiga förutsättningar för att våra spelare ska kunna prestera.
Även för en väldigt ung spelare i Kungsbackaleken kan vi göra många saker för att hen ska kunna vara närvarande i stunden och vara sitt bästa!

Vid detta tillfälle av TRÄNARtalks får du se hur ett elitlag lägger upp tiden innan och efter match! Efter det lyfter vi bra exempel på hur man kan göra i olika åldrar här i Kullavik!

TRÄNARtalks är ett forum för alla ledare i vår klubb. Här får vi inspiration inom olika områden och kan utbyta erfarenheter. För att göra det så enkelt som möjligt för många att vara med hålls TRÄNARtalks digitalt. Du som är ledare i klubben har fått en inbjudan via Sportadmin.

Nu börjar 7mot7 och 9mot9
2022-04-29 14:37
Flickor 14år startar sin serie i helgen

Seriespelet för 11mot11 har varit igång ett par veckor och då och då rapporterar vi om det här. Den här helgen kickar 7mot7 och 9mot9 igång sina serer. Det finns mycket fotboll att titta på i helgen

Följande lag har hemma-matcher och vill gärna ha stöd av mycket publik.

P13 på Kullavik kl 11 mot Alingsås

Flickor 16år på Malevik mot Lilla Träslöv kl 1230

F10 på Kullavik kl 1315 mot Himledalen

Herr på Särö IP mot Bua kl 1400

Flickor 14år på Malevik mot Värö United kl 1530

Pojkar 17år mot Halmia på Malevik kl 1300

Nu när alla serier är igång så kommer vi nog endast i undantagsfall

använda första-sidan för att lansera matcher. Kalendern är alltid uppdaterad!

Mycket välkomna till våra planer för spännande matcher i helgen

Platser kvar till v.26 på sommarlägret!
2022-04-29 13:17

V.25 av året sommarläger är nu fullbokad. Vi har redan släppt 40 platser mer än ursprungligen planerat och nu ser vi inte att vi kan ta emot fler och behålla kvaliteten.

Däremot finns det ett antal platser kvar till v.26 för er som inte hunnit boka än!

Vid frågor kring lägret hör av er till vår akademiansvarig på patrick@kullavikif.se eller

0733-32 29 25.

F12, 25/05 23:09