.

Bli medlem i Kullavik IF
Börja spela fotboll med oss

Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. De yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn. Välkommen!

Använd "BLI MEDLEM" knappen här bredvid för att registrera ditt medlemskap

Kaffe, kepsar, mössor, paraplyer och strumpor (30-34)
2022-09-29 16:37

Under lördagens Höstcup på Maleviksplan så kommer vi att ha ett separat bord för försäljning av klubbens 4 nya profilprodukter: Kaffe, Kepsar, Paraplyer och Mössor. Vid bordet kommer även att säljas strumpor i storlek 30-34.

Kom gärna förbi stötta ditt hjärtas klubb och titta på alla härlig fotboll som kommer att spelas.

2022-09-29 16:32

Idag är vi glada över att Söder & Co valt att gå in som sponsor till Kullavik IF och köpt ett abonnomang på reklamplats bakom målet på Maleviksplan. Vepan sitter uppe sedan i förmiddags.

Mycket välkomna i gänget!

Här kan du läsa mer om Söder & CO

Bragdartad upphämtning
2022-09-27 15:53
fotograf: Petra Thoren

Det kostar att ligga topp brukar man ju säga. Till exempel så innebär spel i regionala serier att man kan få åka till Malmö och spela match klockan 20 på en måndag.

Våra P05 åkte alltså till Malmö för att möta ett av seriens topplag BK Olympic (Herrlag i Div 1 och med en välrenommerad akademi). Väl på plats så dominerade hemmalaget matchen inledningsvis kraftig och tar på 20 minuter ledningen med 3-0.

Men våra killar har verkligen lärt sig att kämpa i år och på senare tid varit med om att bärga poäng sent i matcherna flera gånger.

Isac Hörder gör 1-3 i första halvlek, Leopold Eisner 2-3 i minut 78 och sedan säkrar Filip Vålen en poäng åt Kullavik i minut 87 med sitt 3-3 mål.

En överlycklig tränare Rolf Vålen sms-terroriserar hemsidans redaktör som sover hårt framför Tvn.

Laget hemma i storgöteborg vid 02, lyckliga och nöjda.

Ledare förutom Rolf: Petra Thorén och Roger Schweizer.

Nu öppnar anmälan till Ulricehamn!
2022-09-26 11:38
En väldigt fin idrottsanläggning.

Nu är anmälan till vårt höst-träningsläger med extra allt öppen!

Lägret är för dig som vill ha en extra kick i höstrusket och en grym start till försäsongsträningen. Vi kommer träna mycket fotboll, ha teorigenomgångar samt olika typer av fysträning.

Är du sugen på att träna riktigt mycket över en helg, samtidigt som du vill känna på hur ett läger för elitspelare kan se ut? Då ska du anmäla dig direkt, antalet platser är nämligen begränsat.

Lägret kommer vara från fredag 18/11 eftermiddag till söndag 20/11 eftermiddag.

Alla spelare som under nästa är ska spela 9mot9 eller 11mot11 i Kullavik är välkomna, dvs. att du ska vara född 2010 eller tidigare.

Priset inklusive boende på hotell, all mat, träning inomhus på konstgräs och alla föreläsningar är 2300:- per spelare.

Här kommer du till bokningssidan.

Vid frågor kring detta läger hör av dig till Patrick Migas på

patrick@kullavikif.se eller 0733-32 29 25

OBS för dig som är tränare: som del i detta läger kommer vi erbjuda ett antal ledare en kostnadsfri tränarfortbildning, även den med extra allt!

Om du vet att du under 2023 kommer vara aktiv tränare inom spelformen 9mot9 eller 11mot11 i Kullavik, och om du är sugen på en riktigt kul helg med likasinnade, hör av dig till Patrick!

Guldhattar över Kullavik!
2022-09-26 09:04
Framtidens minnen skapas idag!

I helgen blev det ett regn av guldhattar över Kullavik!

FU 16 vann flickjuniorserien i Halland, med endast 3 tappade poäng på hela säsongen och otroliga +60 i målskillnad.

FU 14 vann division 8 (9mot9), såhär långt (det återstår en match) utan att tappa ett enda poäng.

Ikväll kan ni dessutom åka till Bukärr och fira den redan klara seriesegern i pojkarnas division 6.

Som grädde på moset ser det ut att bli ytterligare ett guld, nämligen i den yngsta 9mot9-serien för tjejer. Här återstår det två spännande omgångar men Kullavik leder tabellen och har avgörandet i egna händer.

Fotbollsäsongen bör så sakta lida mot sitt slut men framtiden i Halland verkar vara blågul!

Mästare i kavaj
2022-09-22 19:35
Man behöver inte gilla ishockey för att tycka detta är klassiskt. Loob, Pekka, Rundqvist och Bengt-Åke

Jag antar att det är detta som de flesta av oss tänker på när vi hör mästare i kavaj "Tre Kronor hade inte vunnit ett VM-guld sedan 1962 när laget reste ner för att möta våren i Wien i mitten av april 1987. Efter ett makalöst starkt slutspel fick de svenska spelarna kliva ut på isen, iklädda de kanske mest anskrämliga kostymerna i svensk idrottshistoria, och motta guldmedaljerna inför ögonen på besvikna spelare från Sovjet och Tjeckoslovakien."

Igår blev våra P06 mästare i kavaj - för när Onsala besegrade Tölö på Rydet så försvann Tölös chans att jaga ikapp de våra som ju ledde tabellen och som "gjort sitt jobb" genom att slå Lerkil i en riktigt svår match. Nu är P06 precis som F06/07 seriesegrare redan innan sista omgången spelas.

Gå gärna och titta på laget på måndag när serien avslutas på Bukärr kl 19 mot just Tölö.

uppföljning, på spännande
2022-09-21 10:27
Bild på F06/07 från i somras. Blir nog nya bilder på söndag.

För de av er som inte satt klistrade vid Min Fotboll igår så kan jag berätta att de båda matcherna gick bra.

Flickor 06/07 vann borta mot Böljan med 6-3 och är nu klara seriesegrare trots att en omgång återstår. På söndag kl 13 så spelar de sin sista match hemma mot Snöstorp/Nyhem på Särö IP. Då kan ni komma och hylla laget.

Även P06 vann igår och leder därmed serien inför sista omgången. Ikväll så kan de faktiskt bli "mästare i kavaj". Tölö möter Onsala och måste vinna och för att hålla spänningen uppe. Vinner Tölö ikväll så blir det faktiskt en helt avgörande match mellan lagen på Bukärr på måndag. Skickligt lottat av förbundet.

Club Intersport