SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Bli medlem i Kullavik IF
BLI MEDLEM
Börja spela fotboll med oss

Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. De yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn. Välkommen!


Använd "BLI MEDLEM" knappen här bredvid för att registrera ditt medlemskap

Fotbollsutvecklare i förening
2023-01-31 06:54
Christer Molin, Molle. (samt Gustav Ramsvik)

SvFF och Hallands FF genomför ett projekt för att strärka utbildningsverksamheten i föreningarna och höja kunskapen om spelarutbildningsplanen (ver 2.0). 

 

Personer inom föreningarna blir utbildade av HFF att agera som Fotbollsutveccklare. Det innebära att de har utmärkt kunskap om spelarutbildningsplanen och kan förmedla den. 

 

Christer Molin och Jan Pettersson avslutade igår sin utbildningar och är nu Fotbollsutvecklare i Kullavik IF. Patrick Migas har motsvarande kunskaper genom sitt mångåriga arbete i Göteborgs Fotbollsförbund. 

 

Nu närmast kommer Christer att bjuda in spelformsutbildningar som är obligatoriska för alla barn och ungdomsledare i klubben. De tar 3 timmar och hålls per spelform. 3mot3, 5mo5, 7mo7, 9mot9 och 11mot11. Målsättningen är att alla 5 utbildningarna skall hållas innan 1e maj, helst med viss marginal.

 

Nästa steg är att Christer, Patrick och jag själv är tillgängliga att boka av klubbens lag för 3 olika aktiviteter.

 

1. Spelformsträning. Fotbollsutvecklaren håller en träning för laget på det sätt som spelarutbildningen säger att det skall göras för viss ålder/spelform. Det blir inspiration/utbildning för ledarna variation för spelarna.

 

2. Spegling av träning. Fotbollsutvecklaren studerar lagets träning och ger ledaren feedback på övnignsval, pedagogik mm

 

3. Spegling av match. Fotbollsutvecklaren studerar lagets match och ger ledaren feedback på matchmiljö och coaching men också på hur spelet fungerade och hur spelsystemet var anpassat till intentionerna i spelarutbildningen för den här åldern/spelformen.

 

 

Nu öppnar anmälan till vårens Akademiträningar!
2023-01-30 18:35

 

Första veckan i mars kommer vi dra igång våra populära Akademiträningar igen!

 

 

Målgruppen är tjejer och killar som i år fyller som minst 6 år och som mest 12 år, och som vill träna ett extra fotbollspass med fokus på individuell teknik och koordination. Träningarna planeras och leds av professionella tränare!

 

Är du sugen att utveckla dina skills? Känns det dessutom spännande att träffa andra spelare än dem i ditt vanliga lag? 

Då är Akademiträningarna grejen för dig!

 

Vi har inga krav på förkunskaper eller nivå, däremot höga förväntningar på att spelarna är införstådda med förutsättningarna för dessa träningar och att alla kommer dit för att göra sitt allra bästa.

 

Vi kommer återigen hålla hus på Malevik på fredagar:

 

Kl.16-17: 6-8 år 

 

Kl.17:15-18:30: 9-12 år

 

Vi kommer även fortsätta med målvaktsakademin för tjejer och killar aktiva som målvakter i spelformerna 7mot7 och 9mot9. Även dessa kommer ligga på fredagar, exakt tid meddelas senare.

 

För dessa träningar tar vi ut en extra terminsavgift på 800:-. Vi garanterar minst 12 pass per termin!

 

Även spelare från andra föreningar är välkomna på våra Akademiträningar!

 

 

Här kommer du till vår bokningssida.

 

 

 

Vid frågor kring Akademiträningar kontakta klubbens akademiansvarig Patrick Migas:

patrick@kullavikif.se

0733-32 29 25

Anmälningar till Dam och Flick-serier är precis klara
2023-01-30 12:15

Nu har jag precis skickat in anmälningarna till den sista flick-serien och här kommer en liten sammanställning av verksamheten som den är tänkt i år.

 

- Dam Motion 7mot7-spel i Göteborg 1 lag.

- Dam Junior (födda 06-08) 11mot11-spel i Halland 1 lag

- Flickor Ungdom 14år (födda 09-10) 9mot9spel i Halland 2 lag

- F11 7mot7 i Halland 2 lag 

- F12 7mot7 i Halland 2 lag

- F13 7mot7 i Halland 1 lag

 

Det känns härligt att vi har en komplett verksamhet med lag i alla åldrar för flickorna. Att vi har ett embryo till ett damlag genom medverkan i DamMotion. Vi önskar alla våra tjejer stort lycka till med säsongen.

 

Kommentarer

- De tjejer som är födda 2014 och yngre spelar ju inte serier men väl i Kungsbackalek så småningom.

 - Pojklagen har ännu 2 veckor på sig att bestämma sig, så får ni en ny nyhet när det är klart.

Sprid budskapet - vi tar emot anmälningar till Fotbollsskolan
2023-01-26 11:46

Välkommen till Fotbollsskolan

 

2023 så välkomnar vi för första gången spelare födda 2018 till vår verksamhet.

 
De tränar en gång per vecka under de varma årstiderna. Alla nya spelare får ett klädpaket. 
 
Träningarna kommer att hållas på Kullaviksplan på söndagar kl 9-10
Första träningen kommer att vara 30e april.
 
Spelare är välkomna att prova 3 gånger innan man betalar.
Registrera er genom att klicka på BLI MEDLEM här bredvid. Välj F18 eller P18
 
Föräldrar som vill vara med som ledare är hjärtligt välkomna. Kontakta Marc Hillander vid intresse eller om du har frågor om verksamheten.
 
Marc Hillander
073-323 29 94
marc.niclasson@gmail.com
Kullavik IF håller årsstämma
2023-01-19 11:37

Kullavik IF håller årsstämma

 

Söndag 26 februari 17.00 har Kullavik IF årsstämma. Den hålls i Maleviksskolans bamba.

 

Vi berättar lite hur det går för föreningen, planerna framåt och även de vanliga punkterna på en årsstämma med beslut kring ekonomi, ansvarsfrihet och val av ordförande och styrelse. Föreningens årsavgifter beslutas som vanligt på årsstämman.

 

Samtliga medlemmar har precis fått en inbjudan via e-post.

Föreläsning 25 januari om Doping och kosttillsskott
2023-01-12 18:12

Kungsbackla kommun bjuder in idrottsklubbarnas medlemmar till Föreläsning om Doping och kosttillsskott den 25 januari kl 18-19:30, Elof Lindälvs aula Kungsbacka. 

 

ANMÄLNINGSLÄNK

 

Proteinpulver, kreatin och andra kosttillskott. Inga konstigheter kan man tycka. Men behövs de? Vart går gränsen för dopning och hur vet du som idrottare att det du käkar är rent? Allt det här och lite till kommer Jonas Karlsson, känd tv-kommentator som profilerat sig på frågor kring just dopning prata om och problematisera kring under den här föreläsningen.


Det mesta av medias rapportering när det gäller dopning handlar om elitidrotten. Problemet finns absolut där, men i Sverige är dopning i dag främst en växande folkhälsofråga. Kroppshetsen är utbredd och kravet på att se bra ut är stort. Att gå ner i vikt eller bygga muskler kan vara sunt både i livet och idrotten. Problemet är att många strävar efter ett skevt kroppsideal eller idrottsresultat som för de allra flesta är mycket svårt att uppnå. Frestelsen att ta en genväg kan därför vara stor. Under den här föreläsningen kommer du att få en informativ, underhållande och 
lättillgänglig bild av problemet med dopning och kosttillskott.


Välkommen !

Trettonhelgscupen - tacka alla!
2023-01-10 08:31
F09 (klass F14) vann sin klass i Trettonhelgscupen

Lägger ett par rader för att tacka spelare, ledare, domare, publik och voluntärer för årets Trettonhelgscup.

 

Under fyra dagar har vi hållit på. Blandat tävlingsklassaer och barnfotboll. De nya spelformerna för barn-Futsal kändes väldigt lyckade. Intensivare spel och fler bollkontakter. 

 

Hela 155 lag deltog och visst många var våra egna men vi har också nått lag en bra bit härifrån. Från vackra Bohuslän: IFK Uddevalla, Uddevalla FC, Grebbestad, Kungshamn/Smögen och Vallen. Från Boråstrakten: Gånghester/Målsryd, Fristad och Kronäng. Personligen har jag bokat flera träningsmatcher under helgen och gissar att många av våra ledare gjort samma.

 

Ett Kullavik-lag vann sin klass (Flickor födda 09), ett annat (Flickor födda 10) tog sig till final. Alla Kullaviksspelare jag har pratat med har haft kul och är glada att få vara hemmalag i en egen ganska stor cup.

 

Jag har även fått en hel del positiva tillrop från gäster och helt klart är det så att de faktum att vi har 2 hallar bredvid varandra gör det möjligt att skapa attraktiva spelscheman.  

 

Allt detta bygger stark motivation att köra nästa år igen, vi lär höras i ämnet!

 

Tack Alla!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
Medlemspriser