.

Bli medlem i Kullavik IF
Börja spela fotboll med oss

Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. De yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn. Välkommen!

Använd "BLI MEDLEM" knappen här bredvid för att registrera ditt medlemskap

Akademiträningarna tar uppehåll!
2022-12-01 11:29
Snön kanske kommer tillbaka till jul?

Även om snön har försvunnit igen så börjar det bli riktigt kallt och mörkt på kvällarna. Därför avslutar vi Akademiträningarna för detta år.

Vi vill passa på att tacka alla unga spelare som med fantastisk ambition, glädje och disciplin har gjort fredagarna på Malevik till veckans bästa dag! Hoppas att vi ses igen 2023!

Ambitionen är att vårterminens Akademiträningar startar v.8 och anmälan öppnar efter nyår.

Här ni frågor kring våra Akademiträningar fär ni gärna kontakta

Patrick Migas

Akademiansvarig

Kullavik IF

patrick@kullavikif.se

Tack, alla ni som kom på vår avslutning!
2022-11-18 12:56
När man tittar på bilden: Filip, Momo, Sebastian, Semir

Redan fredag!

Hög tid att få ut en liten nyhet om den fantastiska avslutningen helgen som gick. Vi bjöd in alla våra 650 spelare, 100 ledare och anhöriga. Naturligtvis kom inte alla men det var god uppslutning och härligt trångt och mysigt i hallen.

Frida Emanuelsson och Johan Steffner fick priset som årets ledare som en duo, dvs tillsammans. Grattis till priset och tack för ert fina arbete!

F10 och P11 fick var för sig pris som Årets Lag för sina fina insatser under året. Grattis, fortsätt nu på samma fina inslagna väg!

Alla våra spelare fick en plakett att lägga till sin samling med årsplaketter från Kullavik IF. Barnen som spelat Kungsbackaleken fick dessutom sina medaljer från det härliga arrangemanget.

Sebastian Banozic, Semir Bosnic, Momodou Sonko och Filip Trpcevski var på besök från BK Häcken. De delade ut priser, skrev autografer och var med på massor av bilder.

Joanna Lisicka Brandt och Anna Krantz uppmärksammades och fick en blomma för allt sitt arbete med vårt 40års kalas.

Göran Gaveberg och Roger Schweizer avtackades och kramades om när de nu kliver av som ledare för P07 respektive P05. Roger har tidigare varit ledare även för P02 och P04 är en av de som (fram till nu då) aspirerade på att vara ledare längst i vår klubb. Göran har varit med P07 många år på deras resa.

På scen även Patrick Migas som höll ihop det hela med den äran och vår ordförande Peter Berggren som pratade om vår föreingens fantastiska tillväxt men även om stora sportsliga framgångar och nya spännande målsättnignar runt hörnet.

Mer bilder från avslutningen utlovas på en Facebok-sida nära dig! Mer text om avslutningen i vår tidning som kommer i brevlådorna innan jul!

Ingen Akademiträning i morgon 18/11
2022-11-17 14:31

Vi vill påminna om att det inte blir någon Akademiträning i morgon fredag 18/11, då både Janne och Patrick är iväg på ett annat läger.

Om vädret tillåter kommer vi ha ytterligare några tillfällen från och med nästa vecka.

Välkommen till Trettonhelgscupen
2022-11-17 12:28

Trettonhelgscupen kommer att genomföras 2023.

Varje klass avgörs under en dag

Cupen spelas 5-8 januari

Cupsidan är nu klar att ta emot anmälningar - sprid ordet!

Plats kvar i marknadsbudgeten?
2022-11-17 12:18

Hej

Kanske finns det plats kvar i marknadsbudgeten i något företag du har kontakt med?

Det finns 2-3 fina platser kvar för skyltar på Maleviksplan - det hade ju varit kul att kunna fylla hela kortsidan. De kostar 5500 för 12 månader. Sitter vid en plan som används 7 dagar i veckan, 12 månader om året och som dessutom ligger ett populärt promnadspråk.

Inom kort är det dags för ett riktigt späckat nummer av vår tidning. Prisvärda annonser i en tidning som når 4.750 hushåll i Billdal/Kullavik/Särö. (Olika priser för olika annonser.)

Tipsa gärna ett företag nära dig.

Kontakta janne@kullavikif.se vid intresse.

Mössor, kepsar, bingolotter, paraplyer och vårt eget kaffe
2022-11-10 16:53

I samband med avslutningen på lördag så arrangerar vi försäljning av alla våra profilprodukter.

Påminner om detta eftersom jag får frågan ibland

Stella och Sonja i Hallandslaget!
2022-11-10 08:13
Det var även ganska fint höstväder på Halmstad Arena!

När många fotbollsspelare börjar gå i ide brukar förbundens verksamhet dra igång ordentligt.

Under höstlovet arrangerade Svenska Fotbollförbundet Utvecklingsläger Syd i Halmstad för spelare födda 2007, såväl tjejer som killar.

Distriktslag från Halland, Skåne, Blekinge, Småland och Östergötland möttes på Halmstad Arena och Sannarpsgymnasiet för träningar, fortbildningar och matcher.

Genom åren har flera spelare representerat Kullavik IF i detta sammanhang, t.ex. Wilmer Persborn, Gustav Ramsvik och förra året Nora Ekman.

I år var det dock första gången som vi hade två av våra spelare på plats när Distriktförbundskaptenen kallade både Stella Johansson och Sonja Nydéus!

Hallandslaget med våra backklippor spelade under lägret mot Blekinge och Skåne, två bra matcher som båda slutade med vinst för Halland.

Grymt jobbat tjejer, vi är stolta över er!

Club Intersport