.

Bli medlem i Kullavik IF
Börja spela fotboll med oss

Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. De yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn. Välkommen!

Använd "BLI MEDLEM" knappen här bredvid för att registrera ditt medlemskap

Fotbollsutvecklare i förening
2023-01-31 06:54
Christer Molin, Molle. (samt Gustav Ramsvik)

SvFF och Hallands FF genomför ett projekt för att strärka utbildningsverksamheten i föreningarna och höja kunskapen om spelarutbildningsplanen (ver 2.0).

Personer inom föreningarna blir utbildade av HFF att agera som Fotbollsutveccklare. Det innebära att de har utmärkt kunskap om spelarutbildningsplanen och kan förmedla den.

Christer Molin och Jan Pettersson avslutade igår sin utbildningar och är nu Fotbollsutvecklare i Kullavik IF. Patrick Migas har motsvarande kunskaper genom sitt mångåriga arbete i Göteborgs Fotbollsförbund.

Nu närmast kommer Christer att bjuda in spelformsutbildningar som är obligatoriska för alla barn och ungdomsledare i klubben. De tar 3 timmar och hålls per spelform. 3mot3, 5mo5, 7mo7, 9mot9 och 11mot11. Målsättningen är att alla 5 utbildningarna skall hållas innan 1e maj, helst med viss marginal.

Nästa steg är att Christer, Patrick och jag själv är tillgängliga att boka av klubbens lag för 3 olika aktiviteter.

1. Spelformsträning. Fotbollsutvecklaren håller en träning för laget på det sätt som spelarutbildningen säger att det skall göras för viss ålder/spelform. Det blir inspiration/utbildning för ledarna variation för spelarna.

2. Spegling av träning. Fotbollsutvecklaren studerar lagets träning och ger ledaren feedback på övnignsval, pedagogik mm

3. Spegling av match. Fotbollsutvecklaren studerar lagets match och ger ledaren feedback på matchmiljö och coaching men också på hur spelet fungerade och hur spelsystemet var anpassat till intentionerna i spelarutbildningen för den här åldern/spelformen.

Nu öppnar anmälan till vårens Akademiträningar!
2023-01-30 18:35

Första veckan i mars kommer vi dra igång våra populära Akademiträningar igen!

Målgruppen är tjejer och killar som i år fyller som minst 6 år och som mest 12 år, och som vill träna ett extra fotbollspass med fokus på individuell teknik och koordination. Träningarna planeras och leds av professionella tränare!

Är du sugen att utveckla dina skills? Känns det dessutom spännande att träffa andra spelare än dem i ditt vanliga lag?

Då är Akademiträningarna grejen för dig!

Vi har inga krav på förkunskaper eller nivå, däremot höga förväntningar på att spelarna är införstådda med förutsättningarna för dessa träningar och att alla kommer dit för att göra sitt allra bästa.

Vi kommer återigen hålla hus på Malevik på fredagar:

Kl.16-17: 6-8 år

Kl.17:15-18:30: 9-12 år

Vi kommer även fortsätta med målvaktsakademin för tjejer och killar aktiva som målvakter i spelformerna 7mot7 och 9mot9. Även dessa kommer ligga på fredagar, exakt tid meddelas senare.

För dessa träningar tar vi ut en extra terminsavgift på 800:-. Vi garanterar minst 12 pass per termin!

Även spelare från andra föreningar är välkomna på våra Akademiträningar!

Här kommer du till vår bokningssida.

Vid frågor kring Akademiträningar kontakta klubbens akademiansvarig Patrick Migas:

patrick@kullavikif.se

Anmälningar till Dam och Flick-serier är precis klara
2023-01-30 12:15

Nu har jag precis skickat in anmälningarna till den sista flick-serien och här kommer en liten sammanställning av verksamheten som den är tänkt i år.

- Dam Motion 7mot7-spel i Göteborg 1 lag.

- Dam Junior (födda 06-08) 11mot11-spel i Halland 1 lag

- Flickor Ungdom 14år (födda 09-10) 9mot9spel i Halland 2 lag

- F11 7mot7 i Halland 2 lag

- F12 7mot7 i Halland 2 lag

- F13 7mot7 i Halland 1 lag

Det känns härligt att vi har en komplett verksamhet med lag i alla åldrar för flickorna. Att vi har ett embryo till ett damlag genom medverkan i DamMotion. Vi önskar alla våra tjejer stort lycka till med säsongen.