SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Bli medlem i Kullavik IF
BLI MEDLEM
Börja spela fotboll med oss

Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. De yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn. Välkommen!


Använd "BLI MEDLEM" knappen här bredvid för att registrera ditt medlemskap

Sprid budskapet - vi tar emot anmälningar till Fotbollsskolan
2023-01-26 11:46

Välkommen till Fotbollsskolan

 

2023 så välkomnar vi för första gången spelare födda 2018 till vår verksamhet.

 
De tränar en gång per vecka under de varma årstiderna. Alla nya spelare får ett klädpaket. 
 
Träningarna kommer att hållas på Kullaviksplan på söndagar kl 9-10
Första träningen kommer att vara 30e april.
 
Spelare är välkomna att prova 3 gånger innan man betalar.
Registrera er genom att klicka på BLI MEDLEM här bredvid. Välj F18 eller P18
 
Föräldrar som vill vara med som ledare är hjärtligt välkomna. Kontakta Marc Hillander vid intresse eller om du har frågor om verksamheten.
 
Marc Hillander
073-323 29 94
marc.niclasson@gmail.com
Kullavik IF håller årsstämma
2023-01-19 11:37

Kullavik IF håller årsstämma

 

Söndag 26 februari 17.00 har Kullavik IF årsstämma. Den hålls i Maleviksskolans bamba.

 

Vi berättar lite hur det går för föreningen, planerna framåt och även de vanliga punkterna på en årsstämma med beslut kring ekonomi, ansvarsfrihet och val av ordförande och styrelse. Föreningens årsavgifter beslutas som vanligt på årsstämman.

 

Samtliga medlemmar har precis fått en inbjudan via e-post.

Föreläsning 25 januari om Doping och kosttillsskott
2023-01-12 18:12

Kungsbackla kommun bjuder in idrottsklubbarnas medlemmar till Föreläsning om Doping och kosttillsskott den 25 januari kl 18-19:30, Elof Lindälvs aula Kungsbacka. 

 

ANMÄLNINGSLÄNK

 

Proteinpulver, kreatin och andra kosttillskott. Inga konstigheter kan man tycka. Men behövs de? Vart går gränsen för dopning och hur vet du som idrottare att det du käkar är rent? Allt det här och lite till kommer Jonas Karlsson, känd tv-kommentator som profilerat sig på frågor kring just dopning prata om och problematisera kring under den här föreläsningen.


Det mesta av medias rapportering när det gäller dopning handlar om elitidrotten. Problemet finns absolut där, men i Sverige är dopning i dag främst en växande folkhälsofråga. Kroppshetsen är utbredd och kravet på att se bra ut är stort. Att gå ner i vikt eller bygga muskler kan vara sunt både i livet och idrotten. Problemet är att många strävar efter ett skevt kroppsideal eller idrottsresultat som för de allra flesta är mycket svårt att uppnå. Frestelsen att ta en genväg kan därför vara stor. Under den här föreläsningen kommer du att få en informativ, underhållande och 
lättillgänglig bild av problemet med dopning och kosttillskott.


Välkommen !

Trettonhelgscupen - tacka alla!
2023-01-10 08:31
F09 (klass F14) vann sin klass i Trettonhelgscupen

Lägger ett par rader för att tacka spelare, ledare, domare, publik och voluntärer för årets Trettonhelgscup.

 

Under fyra dagar har vi hållit på. Blandat tävlingsklassaer och barnfotboll. De nya spelformerna för barn-Futsal kändes väldigt lyckade. Intensivare spel och fler bollkontakter. 

 

Hela 155 lag deltog och visst många var våra egna men vi har också nått lag en bra bit härifrån. Från vackra Bohuslän: IFK Uddevalla, Uddevalla FC, Grebbestad, Kungshamn/Smögen och Vallen. Från Boråstrakten: Gånghester/Målsryd, Fristad och Kronäng. Personligen har jag bokat flera träningsmatcher under helgen och gissar att många av våra ledare gjort samma.

 

Ett Kullavik-lag vann sin klass (Flickor födda 09), ett annat (Flickor födda 10) tog sig till final. Alla Kullaviksspelare jag har pratat med har haft kul och är glada att få vara hemmalag i en egen ganska stor cup.

 

Jag har även fått en hel del positiva tillrop från gäster och helt klart är det så att de faktum att vi har 2 hallar bredvid varandra gör det möjligt att skapa attraktiva spelscheman.  

 

Allt detta bygger stark motivation att köra nästa år igen, vi lär höras i ämnet!

 

Tack Alla!

Gott Nytt År - dags att kolla på fotboll igen!
2023-01-04 13:27
En gammal bild: Undertecknad delar ut pris till Victor Harbeck, tongivande i Särö P02

Nytt år, nya möjliheter... Tex till att se på eller spela Futsal

 

Om vi börjar med vår egen Trettonhelgscup så mjukstartar den vid 16-tiden imorgon torsdag för att sedan explodera i superintensiva dagar fredag + lördag, innan söndag som blir lite lagom men faktiskt med 3 tävlingsklasser just den dagen. 

 

Till slut har vi lyckats får ihop 155 lag fördelat på 15 klasser. Det är inte så illa för det kändes faktiskt lite som att Futsal-sporten får starta om igen lite efter pandemin.

 

Vad roligt det skall bli att få träffa er alla under de närmaste dagarna! Oavsett om ni skall spela, hjälpa till i kiosk och sekritariat eller bara är publik. Mycket välkomna till Kullavik IFs Trettonhelgscup i Särö A och B-hall. 

 

Kungsbacka IF har ju en cup med nästan samman namn - Trettondagscupen. Den är för seniorlag och avgörs i den nya hallen inne i Kungsbacka. Vårt Herrlag spelar sin första match där fredag 09:30 mot Lindome. Låter som tufft motstånd och grabbarna vill förstås ha stöd.

 

Serieindelning Herrar Div 6 Norra Halland
2022-12-22 16:52

Tretton lag i Herrarnas serie nästa år, betyder dubbelmöten och 24 matcher. Bara 2 div 6 serier i Halland innebär något lite längre resor. Men med risk för att avslöja dåliga kunskaper om Hallands geografi så verkar det mesta vara norr om Halmstad och därmed knappast jättejobbigt. Känns roligare än fjolårets serie med trippel-möten.

 

Annebergs IF
Glommens IF
GoIF Ginsten
Grimetons IK
Kullavik IF
Rolfstorp GIF/Skällinge
Slöinge GOIF
Tofta GIF
Torup/Rydö FF
Trönninge BK
Veddige BK
Vessigebro BK
Ätrafors BK

 

 

Påminner

Bingolotter utgör fortfarande en viktig inkomställa för idrottsklubbar så om du eller någon anhörig planerar att se/spela Bingolotto under uppesittarkvällen får du gärna tänka på oss. Våra lotter säljs på Hemköp i Kullaviks Centrum ända in i kaklet den 23e.

Julnumret av tidningen
2022-12-20 17:29

Utdelning av julnumret av tidningen kan börja 27/12. Sedan får vi se hur mycket lagen kan mobilisera under mellandagarna. Mycket utdelning görs säkert efter nyår fram emot Trettonhelgen.

 

För att våra medlemmar skall kunna gotta sig i lite härliga bilder och texter redan nu så lägger vi ut tidningen som PDF här och nu.

 

En rikitgt fint nummer måste jag säga, innehållandes bland annat: Texter om alla lagen, presentation av det nya ledar-teamet för Herrlaget, Bildextra från 40års festen och en intervju med Emilia Migas som varit på landslagsläger.

 

Jag vill verkligen tacka Joanna Lisicka Brandt och Keith Jordell som jobbat hårt för att få till den här tidningen.

 

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR önskar styrelse och kansli till er alla!

 

Påminner

Bingolotter utgör fortfarande en viktig inkomställa för idrottsklubbar så om du eller någon anhörig planerar att se/spela Bingolotto under uppesittarkvällen får du gärna tänka på oss. Våra lotter säljs på Hemköp i Kullaviks Centrum ända in i kaklet den 23e.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
Medlemspriser