SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Bli medlem i Kullavik IF
BLI MEDLEM
Kullavik F12
Välkommen till Kullavik F12!
Vi är ett glatt gäng tjejer från Billdal i norr till Särö i söder som gillar att spela fotboll tillsammans!
 
Lite praktisk information
 
Träningstider
Även om vi försöker ha så fasta tider som möjligt så kan de variera. Titta i kalendern som alltid är uppdaterad.
 
Utrustning 

Till träning och match behöver barnen ha med sig egen vattenflaska. Vi vill att barnen har benskydd både när de tränar och spelar match. Fotbollsskor bör man förstås ha - grässkor funkar bra på konstgräs. I övrigt finns inga krav på speciella kläder men det går att köpa tröja, strumpor, shorts mm i klubbens färger via hemsidan. Vid match ordnar klubben matchtröja men inte shorts och strumpor.  
 

Ledare
Se under kontakt i menyn.

 

Kvarglömda saker
Vid båda skolorna finns lådor för kvarglömda kläder.

Kullavik IF´S profilkläder:
Finns att beställa via vår webb-shop som du hittar i menyn.
 
Information om våren
2023-01-31 17:59

Hej!

 

Även om det i skrivande stund fortfarande är januari så kommer våren allt närmare. På onsdagens träning i ösregn, blåst och +2 grader kändes den dock aningens avlägsen.. En stor eloge till de 15 tappra tjejer som inte bara dök upp utan även kämpade på jättebra i 90 minuter utan det minsta klagomål på vädret! 

 

Här följer lite information om vad som är på gång under våren då vi tränare precis haft tränarmöte och lagt upp planer för hela året. 

 

Till att börja med så kommer vi köra vidare inomhus på söndagar under februari då vi tycker det har fungerat jättebra och vi har fått en stor och fin hall att vara i. Vi tar ett litet uppehåll under v7 då det är sportlov och då utgår söndag, onsdag, söndag den veckan. Håll ett öga på sportadmin/kalendern som alltid är uppdaterad. 

 

Den 25/2 är det dags för Ö-Bollen Vinter som spelas inomhus på konstgräs 5mot5. 

 

Sen under mars månad har vi bokat upp tider för träningsmatcher i Malevik. Söndag 5/3 kl 14-16 och söndag 26/3 kl 14-16 kan ni lägga in i kalendrarna redan nu. Exakt motstånd är dock inte spikat ännu men det kommer. 

 

Vi har redan i söndags påbörjat årets spelarsamtal för att hämta in tankar och synpunkter från tjejerna. Den 22/3 vill vi också att alla ni föräldrar bokar upp i kalendrarna då det är dags för vårens föräldramöte som kommer hållas i anslutning till onsdagsträningen. 

 

Under april jobbar vi på att få till ett träningsläger, antingen helgen 22-23/4 eller i anslutning till Jitex Honors cup som går av stapeln i Mölndal den 29-30/4. Separat intresseanmälan till cupen kommer snart. 

 

Sen är vi framme i maj och då kommer seriespelet dra igång. Vi har precis anmält två lag till detta. Ett i div 7 och ett i div 8 för att få varierat motstånd. Precis som tidigare kommer vi variera lagen löpande så alla får spela med alla. 

 

Det kommer bli en rolig säsong!

 

Mvh

Tränarna

 

 

God Jul och Gott Nytt År!
2022-12-23 21:48

Hej!

 

Året lider mot sitt slut och vi vill passa på att tacka alla tjejer för ett fantastiskt fotbollsår med premiär för seriespel, träningsläger och en massa roliga cuper. Tjejerna har haft en grym utveckling både på och utanför planen och vi ser med tillförsikt fram emot 2023!

 

Stort tack också till alla engagerade föräldrar som ställt upp som både matchvärdar och sålt fika vid våra matcher! Det har gjort att vi i F12 nu har en välmående lagkassa som kommer att användas till fler roliga evenmang och cuper för våra tjejer framöver. Tack även för den goda julgåvan till oss tränare!

 

Som ni vet så rivstartar vid fotbollsåret 2023 med Trettonhelgscupen redan den 7/1 så vi hoppas att vi ses där!

 

God Jul och Gott Nytt År på er alla!

 

PS. Passa gärna på att läsa den kommande tidningen som ni hittar här!

 

//Tränarna

F12 på Sverige - Frankrike!
2022-10-12 21:01
Sverige 3 - Frankrike 0!

Det var ett mycket (ja väldigt mycket!) taggat gäng tjejer som samlades utanför Västsvenska Handelskammaren inför matchen! 

 

Vi lyckades checka av följande saker under vår superhärliga oktoberkväll:

  • Sverige vann solklart!
  • Ingen tjej hann tappa sin biljett på de 10 meter som var mellan att vi delade ut dem och att vakterna skannade in dem!
  • Inga popcorn blev över!
  • Frankrike gjorde att vi fick lära tjejerna om frilägesutvisning!
  • Sist men inte minst: Ingen kom bort! ;)

Tjejerna gav verkligen allt och hejade fram våra svenska tjejer till en mycket stabil 3-0 seger! 

 

Stort tack till alla tjejer som skötte sig superbra hela kvällen och tack till er föräldrar som lyckades hämta upp era barn efter matchen i det allmänna trafikkaoset som rådde!

 

Det här får vi helt klart göra fler gånger!

 

//Tränarna

 

 

Nya träningstider för höst/vinter!
2022-09-28 20:29

Hej!

 

Hösten kommer med stormsteg och många lag flyttar nu tillbaka till konstgräset för att låta det vanliga gräset vila över vintern. Detta innebär att det blir ett nytt schema för alla lag och våra nya träningstider från och med måndag 3/10 kommer vara:

 

Måndagar i Kullavik: 18:30-20:00

Onsdagar i Malevik: 17:30-19:00

 

Vår tisdagsträning har alltså flyttat till ny plan, Kullavik, och ny dag, måndagar. På onsdagarna är det samma tid och plats som innan men träningen är förlängd till att också den vara 90 minuter. 

 

Matchsäsongen närmar sig nu verkligen slutet men vi kommer träna på som vanligt framöver och kan säkert få till en eller annan träningsmatch innan vintern slår till. Sen tar vi sikte på Luciacupen i Futsal under luciahelgen!

 

Kom ihåg höstcupen nästa helg, speldag 9/10, men ni föräldrar är beredda att hugga in hela helgen. Bemanningsschema och spelschema hoppas vi kommer snart.. 

 

Vänligen

Tränarna

Zenithcup och info om höstens aktiviteter
2022-09-04 19:54
Grymma tjejer på Zenithcupen

Hej!

 

Helgen som var så ställde vi upp med två lag i Zenithcupen i ett soligt och fint Björlanda. Efter många turer blev vi till slut 14 tappra och laddade tjejer fördelade på två lag som alltså fick spela 4 matcher var helt utan avbytare! Detta skötte de superbra och vi lämnar Björlanda med idel goda minnen av grymt spel och massor med väldigt goda resultat och som ni ser på bilden ovan hade vi även väldigt kul!

 

Helgen den 8-9/10 är det Kungsbacka Höstcup och då kommer vi ställa upp med två lag. Som vanligt kommer det behövas hjälp från alla er föräldrar med anordnandet av cupen. Boka in den helgen i era kalendrar redan nu! 

 

Vi gick häromdagen ut med en akut kallelse för att kolla intresset för att tillsammans gå och titta på när damlandslaget möter Frankrike på Gamla Ullevi den 11/10. Då intresset uppenbarligen var på topp så skyndade vi oss att köpa 36 biljetter till detta så det finns plats för alla att vara med! För er som inte hann svara på kallelsen så är den nu öppnad igen så var snälla och gå in och svara på den nu så vi vet hur många som kommer. Till laget betalas biljetterna av lagkassan som är ganska så välfylld efter grymt anordnad fikaförsäljning av Alice mamma Nina! Eventuella extrabiljetter säljs till de som önskat sådana i mån av tillgång. 

 

Nu på tisdag är det träning som vanligt men på onsdag blir det ingen träning då vi har en seriematch mot Tölö som krockar. Nästa söndag är det dubbla hemmamatcher igen och vi har gott hopp om lite bättre uppslutning än denna helg! ;)

 

Soliga hälsningar

Ett gäng stolta tränare!

 

 

40-årsfirandet och motionslopp
2022-08-17 21:19

Hej!

 

Det vore jättekul om både föräldrar och tjejer hade möjlighet att springa motionsloppet som klubben anordnar som en del av 40-årsfirandet. För våra tjejer kan det nog vara lämpligt med 2km-banan som de ju övat på som en del av sommarfotbollsbingon (lämna gärna in lappen ni som glömt! Vi har lite kvar till glassnivån...).

 

För mer information och länk till den separata anmälan se här: Motionslopp 

 

Hela programmet ser ut som följer: 

10:00 Motionslopp
    - Starter 10:00 respektive 10:30
11:00 Matcher, tre åldersgrupp P14, F14 och P15 
    - matcher mot lag från annan/andra klubbar
11:30-12:30 Paradorkestern Göta lejon uppträder
12:00 Själva firandet
    - Ordförande håller tal
    - Alla bjuds på tårta
12:30 Förmatch FU16 vs. Ledarlaget
13:00 Match Blåvitt Legends vs. Herrlaget

 

9:30-14:30 är området öppet och det finns försäljning av mat, fika, lotter, KullavikIFprodukter samt förstås den fina KullavikIF-tavlan.

 

Mvh

Tränarna

Inställda träningar och sommaravslutning!
2022-06-21 13:47

Hej!

 

Denna och nästa vecka är det fotbollsläger och då väldigt många redan spelar fotboll 9-16 så ställer vi in de vanliga träningarna idag tisdag, imorgon onsdag och nästa tisdag. Vi uppmuntrar dock som vanligt till egen träning.

 

Onsdag nästa vecka kommer vi ha sommaravslutning på vår träningstid! Vi återkommer med detaljer när det närmar sig men boka in 17:30 - 20:30 i era kalendrar så länge. 

 

Efter sommaren är första seriematchen redan lördagen 13/8 så vi drar igång med träningar tisdag 9/8. Kallelse kommer som vanligt. 

 

Kom ihåg att anmäla er till matcherna nu på söndag som är de sista innan sommaren!

 

Trevlig sommar!

 

Mvh

Tränarna

BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Kullavik IF, 28/03 07:43 
Kullavik IF, 27/03 10:21 
Kullavik IF, 22/03 19:13 
Kullavik IF, 16/03 10:08 
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
SPONSORER
Medlemspriser