SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Bli medlem i Kullavik IF
BLI MEDLEM
Kullavik F12
Välkommen till Kullavik F12!
Vi är ett glatt gäng tjejer från Billdal i norr till Särö i söder som gillar att spela fotboll tillsammans!
 
Lite praktisk information
 
Träningstider
Även om vi försöker ha så fasta tider som möjligt så kan de variera. Titta i kalendern som alltid är uppdaterad.
 
Utrustning 

Till träning och match behöver barnen ha med sig egen vattenflaska. Vi vill att barnen har benskydd både när de tränar och spelar match. Fotbollsskor bör man förstås ha - grässkor funkar bra på konstgräs. I övrigt finns inga krav på speciella kläder men det går att köpa tröja, strumpor, shorts mm i klubbens färger via hemsidan. Vid match ordnar klubben matchtröja men inte shorts och strumpor.  
 

Ledare
Se under kontakt i menyn.

 

Kvarglömda saker
Vid båda skolorna finns lådor för kvarglömda kläder.

Kullavik IF´S profilkläder:
Finns att beställa via vår webb-shop som du hittar i menyn.
 
Nya träningstider för höst/vinter!
2022-09-28 20:29

Hej!

 

Hösten kommer med stormsteg och många lag flyttar nu tillbaka till konstgräset för att låta det vanliga gräset vila över vintern. Detta innebär att det blir ett nytt schema för alla lag och våra nya träningstider från och med måndag 3/10 kommer vara:

 

Måndagar i Kullavik: 18:30-20:00

Onsdagar i Malevik: 17:30-19:00

 

Vår tisdagsträning har alltså flyttat till ny plan, Kullavik, och ny dag, måndagar. På onsdagarna är det samma tid och plats som innan men träningen är förlängd till att också den vara 90 minuter. 

 

Matchsäsongen närmar sig nu verkligen slutet men vi kommer träna på som vanligt framöver och kan säkert få till en eller annan träningsmatch innan vintern slår till. Sen tar vi sikte på Luciacupen i Futsal under luciahelgen!

 

Kom ihåg höstcupen nästa helg, speldag 9/10, men ni föräldrar är beredda att hugga in hela helgen. Bemanningsschema och spelschema hoppas vi kommer snart.. 

 

Vänligen

Tränarna

Zenithcup och info om höstens aktiviteter
2022-09-04 19:54
Grymma tjejer på Zenithcupen

Hej!

 

Helgen som var så ställde vi upp med två lag i Zenithcupen i ett soligt och fint Björlanda. Efter många turer blev vi till slut 14 tappra och laddade tjejer fördelade på två lag som alltså fick spela 4 matcher var helt utan avbytare! Detta skötte de superbra och vi lämnar Björlanda med idel goda minnen av grymt spel och massor med väldigt goda resultat och som ni ser på bilden ovan hade vi även väldigt kul!

 

Helgen den 8-9/10 är det Kungsbacka Höstcup och då kommer vi ställa upp med två lag. Som vanligt kommer det behövas hjälp från alla er föräldrar med anordnandet av cupen. Boka in den helgen i era kalendrar redan nu! 

 

Vi gick häromdagen ut med en akut kallelse för att kolla intresset för att tillsammans gå och titta på när damlandslaget möter Frankrike på Gamla Ullevi den 11/10. Då intresset uppenbarligen var på topp så skyndade vi oss att köpa 36 biljetter till detta så det finns plats för alla att vara med! För er som inte hann svara på kallelsen så är den nu öppnad igen så var snälla och gå in och svara på den nu så vi vet hur många som kommer. Till laget betalas biljetterna av lagkassan som är ganska så välfylld efter grymt anordnad fikaförsäljning av Alice mamma Nina! Eventuella extrabiljetter säljs till de som önskat sådana i mån av tillgång. 

 

Nu på tisdag är det träning som vanligt men på onsdag blir det ingen träning då vi har en seriematch mot Tölö som krockar. Nästa söndag är det dubbla hemmamatcher igen och vi har gott hopp om lite bättre uppslutning än denna helg! ;)

 

Soliga hälsningar

Ett gäng stolta tränare!

 

 

40-årsfirandet och motionslopp
2022-08-17 21:19

Hej!

 

Det vore jättekul om både föräldrar och tjejer hade möjlighet att springa motionsloppet som klubben anordnar som en del av 40-årsfirandet. För våra tjejer kan det nog vara lämpligt med 2km-banan som de ju övat på som en del av sommarfotbollsbingon (lämna gärna in lappen ni som glömt! Vi har lite kvar till glassnivån...).

 

För mer information och länk till den separata anmälan se här: Motionslopp 

 

Hela programmet ser ut som följer: 

10:00 Motionslopp
    - Starter 10:00 respektive 10:30
11:00 Matcher, tre åldersgrupp P14, F14 och P15 
    - matcher mot lag från annan/andra klubbar
11:30-12:30 Paradorkestern Göta lejon uppträder
12:00 Själva firandet
    - Ordförande håller tal
    - Alla bjuds på tårta
12:30 Förmatch FU16 vs. Ledarlaget
13:00 Match Blåvitt Legends vs. Herrlaget

 

9:30-14:30 är området öppet och det finns försäljning av mat, fika, lotter, KullavikIFprodukter samt förstås den fina KullavikIF-tavlan.

 

Mvh

Tränarna

Inställda träningar och sommaravslutning!
2022-06-21 13:47

Hej!

 

Denna och nästa vecka är det fotbollsläger och då väldigt många redan spelar fotboll 9-16 så ställer vi in de vanliga träningarna idag tisdag, imorgon onsdag och nästa tisdag. Vi uppmuntrar dock som vanligt till egen träning.

 

Onsdag nästa vecka kommer vi ha sommaravslutning på vår träningstid! Vi återkommer med detaljer när det närmar sig men boka in 17:30 - 20:30 i era kalendrar så länge. 

 

Efter sommaren är första seriematchen redan lördagen 13/8 så vi drar igång med träningar tisdag 9/8. Kallelse kommer som vanligt. 

 

Kom ihåg att anmäla er till matcherna nu på söndag som är de sista innan sommaren!

 

Trevlig sommar!

 

Mvh

Tränarna

Träningslägret i Åsa!
2022-05-25 23:09
Helgen i Åsa

Hej!

 

Så var det dags att lägga F12:s första träningsläger någonsin till handlingarna och för att kort sammanfatta det hela tar vi oss friheten att citera en anonym lägerdeltagare som spontant plötsligt utbrast "bästa lägret EVER!".

 

Vädret visade sig inledningsvis inte från sin bästa sida då det ösregnade under vägen dit men precis lagom till starten av första träningspasset så slutade det och framåt kvällen tittade till och med solen fram!

 

Det spelades massor med fotboll, både på våra träningspass och spontant sent på kvällen. Kubbspelet nyttjades även det flitigt tillsammans med lite andra kul lekar. 

Vi tog även en promenad ner till superfina Åsa Strand där tjejerna badade glatt, trots att termometern inte kan visat mer än 10 grader.. Tränarna tog givetvis på sig badvaktsrollen från ett säkert avstånd på torra land. 

 

Inomhus var det sen både hela havet stormar, spontandans, lördagsgodis och musikquiz innan det var dags för det obligatoriska (och återkommande) pumpandet av läckande luftmadrasser följt av läggdags. 

 

7:00 på söndagen väcktes tjejerna till tonerna av deras nya favoritlåt (ok, kanske inte riktigt) "Gomorron gomorron, hör fåglar sjunga glatt...". Ni föräldrar vet nog säkert vilken vi menar. ;)

 

Sen åts det frukost följt av lite packning och ombyte inför ytterligare en fotbollsträning som blev särskilt tuff för oss tränare. Nu när vi lärt dem ännu mer fotboll så börjar det bli tuffare att spela 5 tränare mot 17 tjejer... För att inte tala om hur grymma de var på den efterföljande strafftävlingen!

 

Ett stort tack till alla tjejer för att vi fick äran att hänga med er en hel helg i Åsa! Ni är grymma!

 

Mvh
Tränarna

Träningsläger och samåkning
2022-05-19 22:07

Hej!

 

Vårt träningsläger i Åsa kommer allt närmare! Då det är en liten bit dit vill vi passa på att slå ett slag för den nya samåkningsfunktionen i sportadminappen där man både kan lägga upp att man kör och hur många lediga platser man har. Man kan även ange att man behöver skjuts men inte hittar någon ledig plats att välja just nu. Här hittar ni mer information om hur ni kommer igång: https://www.sportadmin.se/samakning/

 

Vi ses i Åsa!

 

Mvh

Tränarna

Information om seriespelet
2022-05-05 18:02

Hej!

 

På söndag drar serien igång för ett av våra lag! Ni hittar numera alla våra matcher både i minfotboll dit alla fått en inbjudan via sms samt i vår kalender för F12 på Kullaviks hemsida ( http://www.kullavikif.se/kalender/?ID=255999). 

 

Då lagsammanhållningen är väldigt viktig för oss tränare så har vi beslutat att variera lagen löpande under säsongen så alla får lära känna alla ännu bättre. Nu i början haltar dock seriestarten lite så de två första matcherna kommer vi köra med samma lagindelning men sen kommer den varieras. 

 

Om ni i sportadminappen går in i kalendern och kollar så ser ni där alla seriematcher och kan för varje match förhandsrapportera er som tillgänglig eller ej tillgänglig. Det vore toppen om alla kunde gå in och göra detta, speciellt om det är helger eller perioder där man tex är bortrest och redan nu vet att man inte kan vara med. Vi kan inte lova att vi kan ta full hänsyn till detta vid lagindelningar men om vi har information kan vi lova att göra så gott det går samt framförallt ser vi om det är någon helg där vi behöver kalla in extra mkt hjälp från F11 eller F13. 

 

Vi påminner också om att vi behöver hjälp av er föräldrar med att vara matchvärd samt att stå för fikaförsäljning i samband med hemmamatcher! Så har ni lite dåligt samvete för att att ni tackat ja till matchen men glömde erbjuda er som frivillig så går det fint att lägga till det i efterhand innan kallelsen har stängt. :)

 

Mvh

Tränarna

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Kullavik IF, 29/09 16:32 
Kullavik IF, 27/09 15:53 
Kullavik IF, 26/09 11:38 
Kullavik IF, 26/09 09:04 
Kullavik IF, 22/09 19:35 
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
SPONSORER