SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Bli medlem i Kullavik IF
BLI MEDLEM
Kullavik F12
Välkommen till Kullavik F12!
Vi är ett glatt gäng tjejer från Billdal i norr till Särö i söder som gillar att spela fotboll tillsammans!
 
Lite praktisk information
 
Träningstider
Även om vi försöker ha så fasta tider som möjligt så kan de variera. Titta i kalendern som alltid är uppdaterad.
 
Utrustning 

Till träning och match behöver barnen ha med sig egen vattenflaska. Vi vill att barnen har benskydd både när de tränar och spelar match. Fotbollsskor bör man förstås ha - grässkor funkar bra på konstgräs. I övrigt finns inga krav på speciella kläder men det går att köpa tröja, strumpor, shorts mm i klubbens färger via hemsidan. Vid match ordnar klubben matchtröja men inte shorts och strumpor.  
 

Ledare
Se under kontakt i menyn.

 

Kvarglömda saker
Vid båda skolorna finns lådor för kvarglömda kläder.

Kullavik IF´S profilkläder:
Finns att beställa via vår webb-shop som du hittar i menyn.
 
Inställda träningar och sommaravslutning!
2022-06-21 13:47

Hej!

 

Denna och nästa vecka är det fotbollsläger och då väldigt många redan spelar fotboll 9-16 så ställer vi in de vanliga träningarna idag tisdag, imorgon onsdag och nästa tisdag. Vi uppmuntrar dock som vanligt till egen träning.

 

Onsdag nästa vecka kommer vi ha sommaravslutning på vår träningstid! Vi återkommer med detaljer när det närmar sig men boka in 17:30 - 20:30 i era kalendrar så länge. 

 

Efter sommaren är första seriematchen redan lördagen 13/8 så vi drar igång med träningar tisdag 9/8. Kallelse kommer som vanligt. 

 

Kom ihåg att anmäla er till matcherna nu på söndag som är de sista innan sommaren!

 

Trevlig sommar!

 

Mvh

Tränarna

Träningslägret i Åsa!
2022-05-25 23:09
Helgen i Åsa

Hej!

 

Så var det dags att lägga F12:s första träningsläger någonsin till handlingarna och för att kort sammanfatta det hela tar vi oss friheten att citera en anonym lägerdeltagare som spontant plötsligt utbrast "bästa lägret EVER!".

 

Vädret visade sig inledningsvis inte från sin bästa sida då det ösregnade under vägen dit men precis lagom till starten av första träningspasset så slutade det och framåt kvällen tittade till och med solen fram!

 

Det spelades massor med fotboll, både på våra träningspass och spontant sent på kvällen. Kubbspelet nyttjades även det flitigt tillsammans med lite andra kul lekar. 

Vi tog även en promenad ner till superfina Åsa Strand där tjejerna badade glatt, trots att termometern inte kan visat mer än 10 grader.. Tränarna tog givetvis på sig badvaktsrollen från ett säkert avstånd på torra land. 

 

Inomhus var det sen både hela havet stormar, spontandans, lördagsgodis och musikquiz innan det var dags för det obligatoriska (och återkommande) pumpandet av läckande luftmadrasser följt av läggdags. 

 

7:00 på söndagen väcktes tjejerna till tonerna av deras nya favoritlåt (ok, kanske inte riktigt) "Gomorron gomorron, hör fåglar sjunga glatt...". Ni föräldrar vet nog säkert vilken vi menar. ;)

 

Sen åts det frukost följt av lite packning och ombyte inför ytterligare en fotbollsträning som blev särskilt tuff för oss tränare. Nu när vi lärt dem ännu mer fotboll så börjar det bli tuffare att spela 5 tränare mot 17 tjejer... För att inte tala om hur grymma de var på den efterföljande strafftävlingen!

 

Ett stort tack till alla tjejer för att vi fick äran att hänga med er en hel helg i Åsa! Ni är grymma!

 

Mvh
Tränarna

Träningsläger och samåkning
2022-05-19 22:07

Hej!

 

Vårt träningsläger i Åsa kommer allt närmare! Då det är en liten bit dit vill vi passa på att slå ett slag för den nya samåkningsfunktionen i sportadminappen där man både kan lägga upp att man kör och hur många lediga platser man har. Man kan även ange att man behöver skjuts men inte hittar någon ledig plats att välja just nu. Här hittar ni mer information om hur ni kommer igång: https://www.sportadmin.se/samakning/

 

Vi ses i Åsa!

 

Mvh

Tränarna

Information om seriespelet
2022-05-05 18:02

Hej!

 

På söndag drar serien igång för ett av våra lag! Ni hittar numera alla våra matcher både i minfotboll dit alla fått en inbjudan via sms samt i vår kalender för F12 på Kullaviks hemsida ( http://www.kullavikif.se/kalender/?ID=255999). 

 

Då lagsammanhållningen är väldigt viktig för oss tränare så har vi beslutat att variera lagen löpande under säsongen så alla får lära känna alla ännu bättre. Nu i början haltar dock seriestarten lite så de två första matcherna kommer vi köra med samma lagindelning men sen kommer den varieras. 

 

Om ni i sportadminappen går in i kalendern och kollar så ser ni där alla seriematcher och kan för varje match förhandsrapportera er som tillgänglig eller ej tillgänglig. Det vore toppen om alla kunde gå in och göra detta, speciellt om det är helger eller perioder där man tex är bortrest och redan nu vet att man inte kan vara med. Vi kan inte lova att vi kan ta full hänsyn till detta vid lagindelningar men om vi har information kan vi lova att göra så gott det går samt framförallt ser vi om det är någon helg där vi behöver kalla in extra mkt hjälp från F11 eller F13. 

 

Vi påminner också om att vi behöver hjälp av er föräldrar med att vara matchvärd samt att stå för fikaförsäljning i samband med hemmamatcher! Så har ni lite dåligt samvete för att att ni tackat ja till matchen men glömde erbjuda er som frivillig så går det fint att lägga till det i efterhand innan kallelsen har stängt. :)

 

Mvh

Tränarna

Seriespel och ny träningstid!
2022-05-01 16:09

Hej!

 

Redan nu på söndag den 8/5 kommer seriespelet att köra igång för ett av våra två lag. Vi kommer ha en hemmamatch och en bortamatch varje vecka, ofta samtidigt och på söndagar men det kan även förekomma andra dagar.  Programmet är ännu inte helt fastslaget men kommer skickas ut under veckan samt synas i vår kalender här på sidan. Ni kommer också alla få en inbjudan till minfotboll som är en app/webbportal från Svenska fotbollsförbundet där man kan följa sitt lag och se hela schemat och mycket mera. 

 

Detta innebär att vår söndagsträning tyvärr kommer utgå då vi ofta kommer ha matcher den dagen. Vi har dock lyckats få den enda lediga tiden som fanns på Malevik och den är 17:30 på tisdagar. Så från om med tisdag 10/5 kommer vi alltså träna i Malevik tisdagar 17:30-19:00 och onsdagar 17:30-18:30. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma på dessa tider!

 

Angående seriespelet så kommer vi behöva en del hjälp från er föräldrar med att vara matchvärd samt sköta enklare fikaförsäljning i samband med våra hemmamatcher. Vi återkommer om formerna för detta inom kort. 

 

Vänliga hälsningar

Tränarna

Påsklov
2022-04-08 08:29

Hej!

 

Fotbollen kommer nu ta ett litet påsklov kommande söndag-onsdag-söndag. Vi kör igång igen onsdagen den 20/4!

 

Glad påsk!

Tränarna

Föräldramöte
2022-04-05 18:21

En liten påminnelse om föräldramötet imorgon 18:45 i Maleviksskolans matsal. 

 

Samtidigt som föräldramötet pågår så har vi förberett lite aktiviteter för våra tjejer inne i Maleviksskolan så de får umgås även utanför fotbollsplanen. Superbra om så många tjejer som möjligt kan stanna kvar och delta i detta efter onsdagsträningen!

 

Vänligen 

Tränarna

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
SPONSORER