Sponsra vår verksamhet

Genom att sponsra vår verksamhet så bidrar du till att bevara och utveckla en viktig verksamhet för ungdomar i Kullaviksområdet. De pengar som sponsorer bidrar med hjälper oss både att hålla nere medlemsavgiferna och att utveckla verksamheten. Båda sakerna är viktiga.

Vi vill gärna tro att vi bidrar till att aktivera barn och ungdomar och hjälper dem att hitta en sund livsstil. Att synas ihop med oss innebär att synas i ett positivt sammanhang.

Standardpaket vid sponsring av klubben.

• Reklam-skylt Maleviksplan 5 500/år. Skylten är 2,4*1,2 meter. Kullavik IF tar kostnaden för skylten. Notera att detta är en årlig kostnad. Dock binder man sig förstås inte att delta flera år
  • Logga över eller under siffran på ryggen på 15st utespelartröjor. 6 000 kr. Tröjorna ärvs i föreningen och används i många år.
  • Logga över eller under siffran på ryggen på 30st utespelartröjor. 10 000 kr. Tröjorna ärvs i föreningen och används i många år.

Alla priser ex moms

Andra alternativ

Vid sidan om detta så finns det behov / möjlighet att sponsra vid t.ex sommarläger och ett antal andra tillfällen av både återkommande och engångsnatur.

Notera också gärna att det ibland kan vara lättare för dig som sponsor att bidra med saker eller med ditt nätverk.

Självklart är vi också intresserade av diskutera nya idéer för sponsring som du kanske har.

Som sponsor så syns man under minst 1 år med logga på vår hemsida.

Jan Pettersson

janne@kullavikif.se