SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Terminstart med träning & matcher
2023-08-14 21:54

Hej!

 

Nu är det hög tid att kolla så att fotbollsskorna fortfarande passar och planera in höstens kommande matcher och träningar :) Vi tränare ser fram emot en höst fylld med roliga träningar och full fart på matcherna!


Serien som kallas Flickor Division 10 Norra fortsätter med delvis nya lag som vi ska möta nu i höst. Ni ser lagen och preliminära matchdatum+tider+plats, här i kolumnen till höger.

Kallelser till alla matcher (och träningar) kommer i sedvanlig ordning i SportAdmin.

Vänligen svara alltid på kallelser, även när er dotter inte kan komma på träning eller match.
Detta för att tjejerna ska få bästa möjliga träningsupplägg, vi kan planera och anpassa träningarna på förhand, och för att tjejerna ska ha så kul som möjligt förstås!


Löpande kommunikation sker även framöver i WhatsApp.

Gällande matcher så fortsätter vi med spelform 7-7 och matcherna är 3x20 minuter.
Vi siktar även nu i höst på att ha 3 avbytare per match.

Några förändringar görs nu i tränarstaben i form av roller och ansvar.
Efter 4 år så lämnar jag över lagledarhatten till Anna fr.o.m. denna vecka, vilket bl.a. innebär kallelser, och huvudsaklig kommunikationspart gentemot Janne och klubben och er föräldrar.
Henrik tar rollen som kassör.
Christofer har fortsatt huvudsakligt ansvar för träningsupplägg/övningar.
Medans Anders och Calle fokuserar mer på träningarna, matchcoaching, och spelarsamtal.
Att coacha på matcher hjälps vi alla åt med såklart.

Individuella spelarsamtal är en ny grej som vi ska börja med denna terminen, och som en del andra lag i Kullaviks IF också har, dock ej alla. Vi börjar med korta samtal under träningarna, en spelare i taget. Syftet är enkelt; att varje spelare ska få ett garanterat utrymme och tid att uttrycka sina önskemål, viljor, farhågor, vad de tycker är roligt med träningen, hur de vill utvecklas, målsättning, osv..
Bygga vidare på lagets sociala trygghet och för att vi tränare ännu bättre ska förstå varje individ i laget.

En sak som har med individuella spelares utveckling och målsättning att göra, är att vi kommer vid behov fortsätta låna in & låna ut spelare från vårt F13 lag, till andra åldersgruppen inom Kullavik IF. Det är F12 och F14 som även framöver med stor sannolikhet kommer vara aktuellt. Som vi gjorde redan i våras i flertal seriematcher, och även nu i somras då ett annat lag i Kullavik (F12) behövde fler spelare till sin trupp på en helgcup. Det är vi tränare som bedömer vilka spelare som är lämpligast vid respektive tillfälle, baserat på spelarfärdigheter och inställning på och utanför plan. Vi går alltid via er föräldrar först med förfrågan. Ett riktigt bra sätt att också utveckla sin fotbollsfärdighet är ju att träna på akademi-tillfällena på fredagar, som ni säkert hört om.

Nu ser vi fram emot första träningen, första matchen, och läger på Vrångö!

Mvh
Tränarna


Nyhetsarkiv
Seriespel våren 20232023-04-04 10:16
F13 säsongsavslutning2021-10-31 09:38
Höstcup 2021!2021-09-12 16:00
Cuper i höst!2021-08-23 10:56
Läs Dokument 2020-08-19 15:41
Sportadmin app2020-08-19 15:40
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
SPONSORER
Medlemspriser