.

Anmälan till Kungsbacka Höstcup 2022!
2022-09-06 16:53

Hej spelare (och föräldrar) i F14!

September är vår högsäsong med matcher i Kungsbackaleken och första helgen i oktober har vi Höstcup. Det är vår sista planerade matchdag för höstsäsongen.

Söndag 2 oktober är det dags för F14 att spela i Kungsbacka Höstcup. Vår egna cup tillsammans med Onsala BK. https://procup.se/cup/35361.htm

Vi kommer nu skicka ut en intresseanmälan som ger oss möjlighet att se hur många som kan vara med och möjlighet att justera antal lag. Deadline blir svar senast söndag 11 september.

Notera att vi likt tidigare år kommer behöva föräldrars stöttning under denna cup.

Mer info om tider, lagindelning, bemanning föräldrar etc. kommer längre fram i september.

Tack för Ert stöd,

//Tränarna i F14