SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Träningslägret i Åsa!
2022-05-25 23:09
Helgen i Åsa

Hej!

 

Så var det dags att lägga F12:s första träningsläger någonsin till handlingarna och för att kort sammanfatta det hela tar vi oss friheten att citera en anonym lägerdeltagare som spontant plötsligt utbrast "bästa lägret EVER!".

 

Vädret visade sig inledningsvis inte från sin bästa sida då det ösregnade under vägen dit men precis lagom till starten av första träningspasset så slutade det och framåt kvällen tittade till och med solen fram!

 

Det spelades massor med fotboll, både på våra träningspass och spontant sent på kvällen. Kubbspelet nyttjades även det flitigt tillsammans med lite andra kul lekar. 

Vi tog även en promenad ner till superfina Åsa Strand där tjejerna badade glatt, trots att termometern inte kan visat mer än 10 grader.. Tränarna tog givetvis på sig badvaktsrollen från ett säkert avstånd på torra land. 

 

Inomhus var det sen både hela havet stormar, spontandans, lördagsgodis och musikquiz innan det var dags för det obligatoriska (och återkommande) pumpandet av läckande luftmadrasser följt av läggdags. 

 

7:00 på söndagen väcktes tjejerna till tonerna av deras nya favoritlåt (ok, kanske inte riktigt) "Gomorron gomorron, hör fåglar sjunga glatt...". Ni föräldrar vet nog säkert vilken vi menar. ;)

 

Sen åts det frukost följt av lite packning och ombyte inför ytterligare en fotbollsträning som blev särskilt tuff för oss tränare. Nu när vi lärt dem ännu mer fotboll så börjar det bli tuffare att spela 5 tränare mot 17 tjejer... För att inte tala om hur grymma de var på den efterföljande strafftävlingen!

 

Ett stort tack till alla tjejer för att vi fick äran att hänga med er en hel helg i Åsa! Ni är grymma!

 

Mvh
Tränarna

 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
SPONSORER
Medlemspriser