SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
F11

Succé i cup-premiär för F11 7 januari 2018!
2018-02-01 11:37

Fotbollstjejerna födda 2011 i Kullavik IF:s F11-lag var sugna på att testa på att spela riktig match och när inte tillräckligt många lag i samma åldersgrupp anmälde sig till klubbens egen Trettonhelgscup fick vi möjlighet att åka med laget till Mölnlycke för deltagande i Mölnlyckecupen.

10 stycken mycket förväntansfulla, lite nervösa men framförallt väldigt glada och peppade tjejer spelade totalt 5 st matcher `a 12 minuter under eftermiddagen. Våra tjejer var väldigt duktiga ute på fotbollsplanen och stod sig väl mot motståndarlagen från Mölnlycke och Landvetter. Laget hade också ett härligt stöd på läktaren från familjer och vänner.

Det var väldigt roligt att se glädjen, kamratskapen och utveckligen i laget som våra tjejer visade i sin matchpremiär. Tack spelare (denna gång Wilma I, Ruth, Ebba, Cornelia, Isabelle, Edith, Agnes, Carla, Lova och Stella N), tränare (denna gång Pia, Helen, Mikael och Kajsa), famlj/vänner och Mölnlycke för en väldigt lyckad cup-premiär. Alla var överens om att vi vill spela mer match under 2018!
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
SPONSORER
Medlemspriser