SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Höstcupen
 
Tid:lör 01 oktober, 08:00 - 18:00
Plats:Kullavik konstgräs
Aktivitetsinfo:Lördag 1 oktober kommer vi att spela Kungsbacka Höstcup. Tre lag är anmälda till denna turnering. Spelplan är inte riktigt klart än men information om det kommer.

Vi har satt sista dag för anmälan till måndag 26/9 för att kunna få till en bra planering, så se till att anmäla er så snart som möjligt!

Som alltid behöver klubben er föräldrar för att kunna genomföra vår cup på ett bra sätt! Här kommer därför en kallelse för er son, men också för att bemanna ett arbetspass under dagen för våra matcher.

Förutsättning för att kunna genomföra cupen är att alla ni som får kallelse kan ställa upp med minst 1 resurs denna dag.  Om vi inte får återkoppling på kallelsen förutsätter vi att en av er kan delta.

Vi kommer att ha tre stationer - Försäljning, Sekretariat/Matchvärd samt Städ/Renhållning. Ni kommer få information inför dagen om vad som är ert ansvar på passet.

Ange i kommentaren: 
- Om du har svårt någon specifik tid under dagen då vi kommer att ha bemanning på plats. 

- Om ni är fler som kan bidra. 

Tack för att ni bidrar till att genomföra en rolig upplevelse för våra barn och ungdomar!

<< Tillbaka

 
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
SPONSORER