SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Föräldramöte
 
Tid:ons 22 mars, 19:00 - 21:00
Plats:Maleviksskolans matsal
Samling:18:55, Maleviksskolans matsal
Aktivitetsinfo:Hej!

Så var det dags för vårens föräldramöte onsdagen den 22/3! Vi tänkte göra ett litet event av mötet i år genom att på träningen innan spela en match där tjejerna får möta er föräldrar (minus tränarna som coachar tjejerna). Vi tänker att vi kör minst 7mot7 så hoppas att många föräldrar kan ställa upp!

Vi har ju träning 17:30-19:00 så vi tänker att vi kör matchen och lite andra tävlingar då. Sedan så går vi in i skolan och kör föräldramötet därefter. Under själva mötet tänker vi att tjejerna får umgås i skolan precis som ifjol då det var väldigt uppskattat. Om det finns några föräldrar där båda har möjlighet att komma så vore det toppen om en av er kunde hjälpa till att ordna den sidoaktiviteten i form av kanske lite lekar, fika etc.

Tacka ja om ni har möjlighet den dagen och skriv i kommentarsfältet: "1 match" (1 förälder spelar mot tjejerna, gärna 2), samt "aktivitet" om ni har möjlighet att hjälpa till med aktivteten (då bör en annan förälder delta i mötet).

Detta vill ni inte missa!

Mvh
Tränarna

<< Tillbaka

 
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
SPONSORER
Medlemspriser