SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Ö-bollen vinter
vs
Kullavik IF
Ö-bollen vintervsKullavik IF

  INFORMATION

Matchstart:lör 25 februari, 09:00
Plats:Göstahallen Öckerö
Samling:08:15, Göstahallen Öckerö
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Hej!

Här kommer en ny kallelse till Ö-bollen vinter. Denna ersätter den tidigare intresseanmälan till cupen.

Spelschemat har nu publicerats och finns på: https://www.procup.se/cup/35754.htm

Första matchen startar redan 09:00 så vi kommer alla att samlas 08:15 och lagen meddelas på plats. Notera att man måste åka färja ut till Öckerö och dessa går endast var 30:e minut. Det kan dessutom vara kö då säkert många lag skall ut ungefär samtidigt så var ute i god tid!

Lite viktig information från cupen:
--------------------------------
-Kom gärna ombytta då det blir trångt i omklädningsrummen och tänk på att vara i tid till färjan, tidtabell hittar ni på hemsidan.

-Det går utmärkt att spela i shorts och kortärmad tröja men det kan vara lite kyligt mellan matcherna så ta med överdragskläder.

-Ta med träningsskor att gå i mellan matcherna då det är förbjudet med dubbskor inne i vårt café.

-Det finns möjlighet att både fika och äta lunch i vårt stora café.
------------------------------

Vad gäller lunch så rekommenderas det att man förbeställer detta lagvis så att man slipper köa och kan få maten serverad. Bifogat till denna kallelse (i appen!) så hittar ni en matsedel. Vi vill att alla som kommentar när man svarar anger vilken maträtt man önskar (alternativt "ej mat" men då bör man ha med sig ordentlig lunch). Betalning sker till Asbjörg på 0768338827 via swish i god tid innan cupen enligt pris i menyn. Märk med barnets namn!

Påminner igen om att cupen går inomhus men på konstgräs! Så det är alltså vanliga fotbollsskor som gäller samt alternativa skor att ha mellan matcher (se cupinfo ovan).

Det kan också vara smart att samåka dit och använd då gärna samåkningsfunktionen i appen. Ni hittar den när ni är inne på en aktivitet som en egen flik till höger i botten av skärmen.

Mvh
Tränarna

<< Tillbaka

 
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
SPONSORER
Medlemspriser