VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De två yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
Gott nytt år!
2019-12-31 14:18
Montering pågår... Nils, Melker, Hampus och Jonathan sköter stegarna
Samtidigt som vi önskar alla härliga medlemmar ett Gott nytt år så vill vi också passa på att Tacka hela 9 nya och nygamla sponsorer vars skyltar snart kommer att pryda Maleviksplan

Essiq
Göteborgs Köks och Möbelmåleri AB
Lerkils Båtvarv
Next Step
Procab
Sikora Bygg
Stena
Säröledens Trädfällning
Västsveriges Pool och Spa

GOTT NYTT ÅR!

PS
Det finns plats för fler skyltar till företag som vill stötta vår satsning på områdets ungdomar. Kontakta janne@kullavikif.se om ni är intresserade.
Semifinal i Kinna
2019-12-29 08:12
P05 besökte igår Kinna/Skene och spelade Futsal. Cupen hade lockat hela 20 lag i klassen vilket inte är illa alls under jullovet. Många lag från Västergötland (flera klubbar från Borås och Trollhättan).

Killarna gjorde en stark insats och vann sin grupp (Tölö, Trollhättans IF, Bergdalen)

I kvartsfinalen besegrades Lindome men i semin blev Borås AIK för tuffa.

Borås förlorade sedan finalen mot Väster på straffar.

P05 är duktiga på att vårda bollen och tror på sig själva och sitt passningsspel. Alla i laget är delaktiga. Det var kul att vara med dem igår! Känns som en fin Kullavik-årgång.

//Janne

Jul i Kullavik - kom och besök oss
2019-12-09 08:37
Kullavik IF är med och skapar julstämning på torget
I år kommer vi att vara en del av julstämningen på torget.

Kullavik IF kommer att sälja jättefina stearinljus samt Bingolotter till uppesittarkvällen. Dessutom kommer vi förstås att presentera vår verksamhet med fokus på folkhälsa och bjuda på glögg!

Kom gärna förbi Kullaviks Centrum den 15e december. Hjälp till att skapa lite julstämning i vår lilla tätort och kanske gynna din klubb med något köp.

Vårt tält bemannas av Helena Jordell från styrelsen och spelare från vårt F-Juniorlag.

//Janne
F14 Futsal vinner Billecupen
2019-12-02 08:57
Precis som förra vintern spelar drygt två handfull av tjejerna i vårt nya F14-lag (F06 & F07) futsal under vintern. Vi tränar en gång i veckan och åker sedan land och rike runt för att hitta bra och kul motstånd.
Efter en snöplig strafförlust i A-finalen förra helgen, i Uddevallakannan hos svenska mästarna IFK Uddevalla, höll det hela vägen denna helg!!

Vi gästade Skåne och Billecupen, och efter lång resa ner med lunch på vägen gick Kullavikstjejerna genom hela turneringen utan poängförlust. I A-finalen var det till slut ingen snack om saken och Kullavik besegrade hemmalaget Billesholm med 5-1 efter fullständigt lysande anfallspel!

Som grädde på moset gick även priset till turneringens bästa spelare till Kullavik genom Emilia Migas.

Stort grattis till en strålande insats tjejer!!!
Tack Lasse
2019-11-15 06:09
Lasse Vibe får med sig badlakan och Halsduk i Kullaviks vackra färger. (bild Martin Montonen)
Tack säger vi till Lasse Vibe som förgyllde vår avslutning i Kullavikshallen. Ungefär 600 plaketter delade Lasse ut till våra ungdomar att ha som minne av säsongen 2019.

2019 har varit ett nytt bra år för Kullavik IF. Fina sportsliga resultat i de åldersgrupper där vi håller reda på sådant och fortsatt tillströmning av nya medlemmar.

Kajsa Persson prisades som Årets ledare och F08 samt P04 fick mottaga var sitt pris som Årets Lag

Lasse Vibe som i år varit lagkapten i IFK Göteborg, har gjort landskamper för Danmark, vunnit den allsvenska skytteligan och varit proffs i England och Kina.

Lasse fortsätter nu sin karriär i FC Midtjylland och vi önskar stort Lycka till!