VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De två yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
Kullavik IF har sorg
2020-08-13 09:31

Med stor sorg vill vi meddela att vi i lördags förlorade en av våra spelare, Vinton Anemyr, i en tragisk olycka.

Vinton spelade i Kullaviks IF P08 och kommer att lämna en stor tom plats i vårt lag. Han var en underbar kille som alltid visade stor omtanke till alla i sin närhet. Våra varmaste tankar går till Vintons familj i denna svåra stund.

På kullen vid Kullaviksplanen har en naturlig minnesplats bildats, där vi alla kan samlas i sorgen, minnas och tillsammans finnas för varandra.

Grattis och Lycka till Matilda
2020-08-03 13:31
Matilda Larsson är en av 128 flickor födda 05 (15år) som just nu drillas på Bosön på ett så kallat riksläger. Ett första och stort steg mot landslaget!

Matilda lämnade oss för Jitex inför året då hon fyllde 14 år och gör nu alltså sitt andra år där men innan dess så var hon en del av våra fina F04/05-lag. Matilda är uppenbart väldigt duktig på fotboll och har förstås goda förutsättningar men jag vill ju här nämna den höga ambition hon alltid visat. Under tiden hos oss så var det: träningar med eget lag, träning med äldre lag, träning med pojkar, ambitionsträningar på fredagar, alla Kullaviks interna läger/camper och till detta massor av egen träning. Otroligt imponerande!

Svenska Fotbollsförbundet kommer att sända en hel del från lägret. Leta er fram via https://www.svenskfotboll.se/

Matilda representerar Jitex men Kullavik IF finns faktiskt representerat på ledarsidan på rikslägret via Patrick Migas.

Grattis och lycka till Matilda. Det hela känns synnerligen välförtjänt och faktiskt inte det minsta överraskande. (Vi såg det nog komma :-) )
Kansliet öppet igen
2020-08-03 07:37
F08 på Källö-Knippla, hyggligt läge på den planen... Bild Claes Bergman
Efter en månad utan väckarklocka så kändes det ju lite chockartat när den ringde klockan 6 i morse. Skall bli kul att börja jobba igen!

Den här veckan och nästa vecka kör vi läger/camp men jag skall också kunna hinna ifatt med mail och annan admin. Det finns en del praktiskt att säkerställa inför alla serieomstarter. Ni som väntar på olika svar, räkna med att ni hör av mig under veckan.

Min sommar har varit bra, hann färdigt med trädgårdsprojektet! De flesta lag drar igång denna eller nästa vecka. Det skall bli kul med aktivitet på planerna igen och att träffa spelare, ledare och föräldrar igen.

Vi hörs
Janne
hjälpa spelarna vidare i sin utbildning och utveckling
2020-07-20 07:54
Vi lanserar nu de två camper som avslutar sommarlovet och hjälper våra spelare att varva upp inför höstsäsongen

• Vecka 32: Sommarcamp 3 timmar om dagen i 3 dagar Mån-Ons (3-5 aug)
  • Vecka 33: Sommarcamp 3 timmar om dagen 3 dagar Mån-Ons  (10-12 aug)
Vi erbjuder målvaktsträning och snabbhetsträning som del i båda lägren.

Jan Pettersson är huvudinstruktör men det kommer att finnas ytterligare vuxna erfarna instruktörer på plats förutom våra duktiga ungdomar.

Målet är att dessa camper skall hjälpa spelarna vidare i sin utbildning och utveckling till duktiga spelare.
Kullavik IF Höstcupen
2020-06-29 16:31
Information till alla medlemmar.

Vi planerar för att genomföra Höstcupen under oktober.

Självklart vet ingen av oss hur pandemin kommer att utvecklas och vad status är i oktober men beslutet är att starta upp planering med avsikt att genomföra cupen. Vi kommer självklart tillämpa full återbetalning om den inte kan genomföras.

Prata gärna med vänner, gamla och nya bekanta, fotbollsmänniskor ni möter och gör reklam!

Vår "grej" är att vi erbjuder lagen att prova nästa års spelform. Det tycker ofta spelare och ledare är en spännande krydda. Exempelvis så kommer 06:or som i år spelat 9mot9 i cupen att spela 11mot11. Motsvarande för de flesta åldersgrupper. (någon enstaka skull ju köra samma nästa år)

Cupen är öppen för spelare födda 2005-2014