Ambitionsträning HT-17

Ambitionsträning hösten 2017

Vi fortsätter med ambitionsträningen.

Tanken med verksamheten är att de som vill satsa lite extra på sin fotboll skall få tillfälle att under ledning av en erfaren tränare utveckla sin fotbollsteknik och fotbollsfysik ytterligare. Övningarna är hämtade från föreningens utbildningsplan.

Alla barn som har åldern inne och är medlemmar i föreningen är välkomna. Detta handlar inte om att var duktig på fotboll från början utan om att vilja bli duktig! Det är därför viktigt att du och ditt barn är medvetna om att deltagande i gruppen förutsätter att man är beredd att lyssna noga och träna självständigt med de uppgifter man får. Självklart är detta en aktivitet som vänder sig till de som har hög närvaro på ordinarie träningar och tycker att det är jätteroligt med fotboll.

Detta sagt så är självklart målsättningen att verksamheten skall präglas av glädje och kul - glädjen i att lära sig och utvecklas!

Vi startar med följande tider, där de yngre spelarna alltså kan välja om de vill träna på Kullavik eller Malevik.

tor 15:30 Kullavik P06

ons 15:30 Kullavik PF07-09

fre 15:30 Malevik PF07-09

fre 17:000 Malevik P05

LÄNK TILL ANMÄLAN

Vi räknar med att el-ljuset vid Kullaviksplan kommer upp så att vi kan använda de tiderna hela terminen. Fredagsträning flyttas till Kullavik när det blir för mörkt i Malevik.

Kostnaden för en termin är 500 kr.

Vi följer skolans terminer/lediga dagar. Ytterligare några tillfällen kan komma att strykas om de kolliderar med andra åtaganden för instruktören. Vi garanterar 16 tillfällen under terminen.

Träningarna kommer att hållas av Jan Pettersson, certifierad tränare och instruktör inom Hallands Fotbollsförbund.

Anmälningsformulär finns på vår hemsida. Ett tag efter att ni har anmält er så kommer faktura. Betala inte innan ni fått fakturan. Under semestertider är handläggningstiden förstås längre.

Med hopp om stort intresse

Peter Berggren, ordförande Kullavik IF