--- SPONSORER ---
Hamnloppet 2016
2015 - regn, regn regn. Men 2016 blev det sol :-)
Tack alla härliga människor som var med och gjorde Hamnloppet 2016 till en riktig folkfest!

Resultat 2016 finns här

Bilder 2016 finns här

Om Hamnloppet
Viveka Feder, Göran Lindskog och Ingemar Nordlund startade detta underbara motionslopp som blivit till en tradition i Kullavik. Vi i Kullavik IF är mycket tacksamma att Viveka och hennes gäng inledde ett samarbete med Sandlyckan/Kullavik IF. Loppet genomförs nu för nionde gången och arrangeras idag av Kullavik IF.

Överskottet från evenemanget går oavkortat till klubbens aktiva ungdomar.

Kullavik IF
Kullavik IF strävar efter att alla barn och ungdomar i Kullavik och Malevik med omnejd skall få tillgång till en fotbollsförening som är öppen för alla. Hösten 2013 invigdes den nya fotbollsplanen i Kullavik, och ett år senare nya planen i Malevik. Planerna har blivit en succé och används dagligen dels av klubbens fotbollslag, men även av skolans elever samt på kvällar och helger även av boende i närområdet.

Vill du träna? Ut och spring tillsammans med andra löpentusiaster!
Hamnloppet har resulterat i en löpargrupp som träffas minst en gång i veckan för att komma i form till loppet. Kullavik Roadrunners är namnet på denna grupp och alla som är sugna på att löpträna i grupp är välkomna. Se gruppens hemsida: http://kullavikroadrunners.se/

/Hamnloppskommittén i KIF