Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hamnloppet fortsatt på paus
2015 - regn, regn regn. Men 2016 blev det sol :-)
Hamloppet tog uppehåll 2017 och kommer heller inte att genomföras 2018. Vi utvärderar löpande möjligheter för framtida lopp i samarbete med övriga föreningar och intressenter i Kullavik.
 
Om Hamnloppet 
Viveka Feder, Göran Lindskog och Ingemar Nordlund startade detta underbara motionslopp som blivit till en tradition i Kullavik. Vi i Kullavik IF är mycket tacksamma att Viveka och hennes gäng inledde ett samarbete med Sandlyckan/Kullavik IF. Loppet har genomförts de 10 gånger.
 
Överskottet från evenemanget går oavkortat till klubbens aktiva ungdomar.

Kullavik IF 
Kullavik IF strävar efter att alla barn och ungdomar i Kullavik och Malevik med omnejd skall få tillgång till en fotbollsförening som är öppen för alla. Hösten 2013 invigdes den nya fotbollsplanen i Kullavik, och ett år senare nya planen i Malevik. Planerna har blivit en succé och används dagligen dels av klubbens fotbollslag, men även av skolans elever samt på kvällar och helger även av boende i närområdet.

Vill du träna? Ut och spring tillsammans med andra löpentusiaster!
Hamnloppet har resulterat i en löpargrupp som träffas minst en gång i veckan för att komma i form till loppet. Kullavik Roadrunners är namnet på denna grupp och alla som är sugna på att löpträna i grupp är välkomna. Se gruppens hemsida: http://kullavikroadrunners.se/  
 
/Hamnloppskommittén i KIF
Nyheter från föreningen
Kullavik IF, 08/04 09:47 
Kullavik IF, 20/02 12:21