--- SPONSORER ---
Hamnloppet 2016 lördag 17 september
2015 - regn, regn regn. Men 2016 blir det sol :-)
Anmälan till årets lopp är nu online
Välkommen med din anmälan

Vill du fortsätta träna? Ut och spring tillsammans med andra löpentusiaster.

Om hamnloppet
Viveka Feder, Göran Lindskog och Ingemar Nordlund startade detta underbara motionslopp som blivit till en fin tradition i Kullavik. Vi i Kullavik IF är mycket tacksamma att Viveka och hennes gäng inledde ett sammarbete med Sandlyckan Kullavik IF för drygt fyra år sedan. Loppet genomförs nu för nionde gången och arrangeras idag av Kullavik IF.

Överskottet från evenemanget går oavkortat till klubbens aktiva ungdomar.

Kullavik IF
Kullavik IF strävar efter att alla barn och ungdomar i Kullavik/Malevik med omnejd skall få tillgång till en fotbollsförening som är öppen för alla. Hösten 2013 invigdes den nya fotbollsplanen i Kullavik. Fotbollsplanen har blivit en succé och används dagligen dels av klubbens fotbollslag, men även av skolans elever samt på kvällar och helger även av boende i närområdet.

Vill du träna? Ut och spring tillsammans med andra löpentusiaster!
Hamnloppet har resulterat i en löpargrupp som träffas minst en gång i veckan för att komma i form till loppet. Kullavik Roadrunners är namnet på denna grupp och alla som är sugna på att löpträna i grupp är välkomna. Se gruppens hemsida: http://kullavikroadrunners.se/

/Hamnloppskommittén i KIF