--- SPONSORER ---
Hamnloppet 2015 lördag 5 september
Stort TACK till alla deltagare, åskådare, funktionärer och sponsorer som bidragit till Hamnloppet 2015!

Hamnloppet blev i år en härlig, men vattenfylld folkfest! Regnet stundom öste ned, men det var idel leenden på och runt om banan.

Resultat för 2015 ligger nu uppe och du kan även hitta fina och fartfyllda bilder från dagen i vårt fotoalbum.

Ha en härlig höst!
/Hamnloppskommittén

Vill du fortsätta träna? Ut och spring tillsammans med andra löpentusiaster.
Hamnloppet har resulterat i en löpargrupp som träffas minst en gång i veckan för att komma i form till loppet. Kullavik Roadrunners är namnet på denna grupp och alla som är sugna på att löpträna i grupp är välkomna. Se gruppens hemsida: http://kullavikroadrunners.se/

Om hamnloppet
Viveka Feder, Göran Lindskog och Ingemar Nordlund startade detta underbara motionslopp som blivit till en fin tradition i Kullavik. Vi i Kullavik IF är mycket tacksamma att Viveka och hennes gäng inledde ett sammarbete med Sandlyckan Kullavik IF för drygt fyra år sedan. Loppet genomförs nu för nionde gången och arrangeras idag av Kullavik IF.

Överskottet från evenemanget går oavkortat till klubbens aktiva ungdomar.

Kullavik IF
Kullavik IF strävar efter att alla barn och ungdomar i Kullavik/Malevik med omnejd skall få tillgång till en fotbollsförening som är öppen för alla. Hösten 2013 invigdes den nya fotbollsplanen i Kullavik. Fotbollsplanen har blivit en succé och används dagligen dels av klubbens fotbollslag, men även av skolans elever samt på kvällar och helger även av boende i närområdet.

Klubben har även en löpsektion, kolla hemsidan om du är intresserad av att hänga på löpträningarna.

/Hamnloppskommittén i KIF