Hamnloppet gör uppehåll 2017
2015 - regn, regn regn. Men 2016 blev det sol :-)
Hamloppet tar uppehåll 2017. Vi utvärderar löpande möjligheter för framtidida lopp i samarbete med övriga föreningar och intressenter i Kullavik.

Om Hamnloppet
Viveka Feder, Göran Lindskog och Ingemar Nordlund startade detta underbara motionslopp som blivit till en tradition i Kullavik. Vi i Kullavik IF är mycket tacksamma att Viveka och hennes gäng inledde ett samarbete med Sandlyckan/Kullavik IF. Loppet har genomförts de 10 gånger.

Överskottet från evenemanget går oavkortat till klubbens aktiva ungdomar.

Kullavik IF
Kullavik IF strävar efter att alla barn och ungdomar i Kullavik och Malevik med omnejd skall få tillgång till en fotbollsförening som är öppen för alla. Hösten 2013 invigdes den nya fotbollsplanen i Kullavik, och ett år senare nya planen i Malevik. Planerna har blivit en succé och används dagligen dels av klubbens fotbollslag, men även av skolans elever samt på kvällar och helger även av boende i närområdet.

Vill du träna? Ut och spring tillsammans med andra löpentusiaster!
Hamnloppet har resulterat i en löpargrupp som träffas minst en gång i veckan för att komma i form till loppet. Kullavik Roadrunners är namnet på denna grupp och alla som är sugna på att löpträna i grupp är välkomna. Se gruppens hemsida: http://kullavikroadrunners.se/

/Hamnloppskommittén i KIF