Fler bilder från P07 - Eskilscupen fredag
2018-08-03 23:13
P07-2 spelade mot Höganäs, Hovås samt Ramlösa. Nederst ett utjämningsmål i P05 matchen på kvällen met Elfsborg
Ett urval från dagen
Eskilscupen fredag
2018-08-03 22:43
Bulle med bulle
En varm dag med fotboll och aktiviteter.
Eskilscupen
2018-08-02 22:27
Bilder från första dagen och invigning
Första dagen på Eskilscupen
Kämpar i sommarsol och kommande matcher
2017-05-27 20:55
Hej,
Dagens matcher var spännande och utmanande i sol och värme

Först hade vi två matcher parallellt.
Ena matchen var en jämn med otroligt många målchanser och ett gott kämpande, fast vi har lite att hämta på positionsspel.
Andra matchen var klar vinst (fast det spelar ingen roll) med många passningar och fin fotboll (det spelar roll).

Vi hade sedan en tredje match med tretton spelare vilket gav lite träning på att byta men det behövdes i värmen. Tuff match med tvåsiffriga resultat men vi har mycket att lära av att hålla positioner och spelplan.
-Många fall där vi inte höll positionerna och var på fler spelhalva.
-Spelare i vårt lag som springer på samma boll.
-Täcka upp för spelare som flyttar sig från sin position.
+Vi hade spelare som körde dubbelt, hela vägen.
+Vi kämpade ända in i kaklet. Alla spelare kämpade ända till slutsignal, trots underlag. Skönt att se.
+Albins resning från att få en boll på sig till att stå på benen igen. 0,1 sekunder?
+Dagens utan tvekan största insats var Davids straffräddning.
+Möjligen toppad av hans andra räddning av returen :-) Landslagsklass :-)

*** Uppgift till torsdagens träning: vad skall vi träna mer på?
      Vi tar en reflektion på början av träningen.

Lite info om kommande helger och lite från dagens matcher.

Nästa matcher i vårat poolsepl är:
*6/6 mot Kållered hemma, en match. kl 18:00
*11/6 på Inlag mot KIF. Två matcher. 14:30
*24/6 11:10, 12:30, 14:30 mot KIF, KIF o Hällesåker
*Därefter är det vecka 33 efter sommaren.
Vi kommer tillbaka med övriga aktiviteter utanför vårat PoolspelI a
Somrig fotboll
2017-05-20 15:47
Hej,
En dag med sommar och lite väderomslag men med gott humör och kämpaglöd. Stundtals det spel som tränarna vill se :-)

Lägger till några bilder från idag mot Åsa samt förra veckan mot Lerkil.

Nästa match mot Onsala i Onsala. Svara på kallelsen senast torsdag kväll.

Tränarna

Trettonhelgscupen 2017!
2017-01-09 00:45

Fler bilder (+47) >>

Vi ledare tackar alla föräldrar och spelare för en fantastisk dag. Grymt jobb i sekretariat, café och, ja just det, på planen. Vi var några som reflekterade över hur roligt det var att se utvecklingen hos våra spelare. Även roligt med hjälpen från våra tjejer.

Vi såg fantastiskt spel i stora delar av matcherna. Vi ser begynnelsen av passningsspel, förståelsen för positionsspel och det viktigaste av allt: SPELGLÄDJE!!!

Det glädjer oss också att se Fair Play på P07 nivå. När motspelarna slår sig, så kollar våra spelare hur det gick och hjälper spelarna upp. Vackert! Det vill vi hemskt gärna se mer av, hälsa det. Vi ser också trevlig samvaro med de andra lagen mellan matcherna. Det gillar vi också J

Ja, tro’t eller ej, men det finns även saker att putsa på. Det är därför vi har träningar. Vi har nu fått träningstider på lördag från 10:30-12:00 på Maleviksplanen. Vi kommer med mer info om detta i veckan men först och främst:

Tack för era insatser! Och god fortsättning på fotbollsåret.

Tränarna