Välkommen till P06
Vill du pröva på att spela är det bara att komma och testa en träning. Vi tar gärna emot fler spelare.

Ledare
Andreas Tominich (Erik Ls pappa)
Christian Andersson (Theodores pappa)
Fredrik Einarsson (Ludwigs pappa)
Helen Fernlund (Caspers mamma)
Mattias Lorentzon (Alexanders pappa)
Pelle Magnusson (Joars pappa)
Stefan Oscarsson  (Joels pappa)

Har ni frågor kontakta Fredrik Einarsson på:
fredeinarsson@gmail.com eller 0766-33 68 57

Eskilscupen
2017-08-10 16:44
I början av Augusti åkte vi ner med två förväntansfulla lag till Helsingborg för att delta i Eskilscupen. Det var 3 intensiva fotbollsdagar med 3 matcher per dag i både solsken och ösregn. Vi hade ett massivt publikstöd från tillresta föräldrar, syskon mfl. Vi hade en underbar helg och redan börjat planera för att komma tillbaka nästa sommar.
Höstcupen
2016-10-11 17:30
Lördagen den 8 oktober arrangerade och spelade vi Höstcupen. Det var fotboll från soluppgång till solnedgång och totalt spelades det 38 matcher av de deltagande P06-lagen. Efter en liten trög start på dagen så kom våra lag i gång ordentligt och 10 timmar efter första avspark spelade alla våra tre lag semifinal i B-slutspelet. Hovås Billdal var till slut för svåra, men vi tog en hedrande andraplats och fick med oss en ny pokal till prisskåpet. Grattis även till Västra Frölunda som stod som segrare i A-slutspelet.

Jättestort tack till alla som ställde upp och bidrog till det lyckande arrangemanget.
Åsacupen
2016-07-03 10:40
Våra två lag inledde Åsacupen sent fredag kväll med gruppspel. Vi hade lite otur med slutspelsstegen och våra lag fick mötas i första matchen på lördag morgon. Det var en jämn match där Lag 1 till slut stod som segrare.

För matchbilder se vårt Bildgalleri.

Alla våra killar har stått för enastående prestationer under hela vårsäsongen. Vi tar nu ett kort sommaruppehåll innan vi drar igång med träningen igen lördagen den 13 augusti.

//Tränarna P06
Tölöcupen / Malevikslägret
2016-06-08 08:11
Våra tre lag stod för enastående insatser under Tölöcupen där 2 av lagen gick till A-slutspel och slutligen föll i kvartsfinalerna. Vårt tredje lag gick till B-slutspel och tog sig hela vägen till finalen och slutade på en hedrande andra plats och fick en ståtlig pokal med sig hem.

Efter cupen fortsatte vi till Maleviksskolan där grillmästarna Joachim och Gabriel bjöd på fantastiska hamburgare till hungriga spelare och ledare. Vi avslutade dagen med frisbee tillsammans med ultimatelandslagsstjärnorna och de flerfaldiga EM och VM medaljörerna Susanne och Stefan.

Slutligen drog vi oss tillbaka till Maleviksskolans gymnastiksal där alla sov riktigt gott efter en lång dag.
P06 vs Föräldrarna
2016-05-03 22:20
På Valborgsmässoafton var det dags för de årliga matcherna mellan P06 och Föräldrarna. Som vanligt bjöd P06 på stor fotbollsunderhållning och även Föräldrarna visade prov på bollkänsla, sammanhållning och kämpaanda. Efter matcherna var det dags för välförtjänt fika.

Se även Bildgalleriet för flera bilder från dagen.