Välkommen till P-04
Träningstider
Även om vi försöker ha så fasta tider som möjligt så kan de variera. Till vänster finns en kalender som alltid är uppdaterad

Till träning och match behöver barnen ha med sig egen vattenflaska. Vi vill att barnen har benskydd både när de tränar och spelar match. Fotbollsskor bör man förstås ha - grässkor funkar bra på konstgräs. I övrigt finns inga krav på speciella kläder men det går att köpa tröja, strumpor, shorts mm i klubbens färger via hemsidan. Vid match ordnar klubben matchtröja men inte shorts och strumpor.

Vi tar emot fler barn. Det går bra att komma ned till vår träning.

Ledare
Jan Pettersson (Jonathans pappa)
Henrik Larsson (Olivers pappa)
Lage Johansen (Daniels pappa)
Magnus Ekman (Maltes pappa)
Magnus Persborn (Wilmers pappa)
Martin Kure (Sebastians pappa)
Mike Edstrom (Davids pappa)
Peter Berggren (Adams pappa)
Roger Schweizer (Isacs pappa)

Janne kan du kontakta på telefon 0738-50 11 10 eller mail jannep.kullavikif@gmail.com.

Utrustning:
Glöm inte vattenflaska och benskydd.
Till matcher står klubben för tröja. Medtag egna gula fotbollsstrumpor och blå shorts.

Kvarglömt:
Finns i den allmänna bruna plasttunnan, i klubbhuset.

Kullavik IF´S profilkläder:
Finns att beställa, kontakta Anette på kansliet.
Tel: 031 - 93 16 60 kullavik.if@telia.com

Gruppindelning, arbetsfördelning:
För er som inte kan det datum som ni har blivit tilldelad en uppgift. Byt datum eller uppgift med någon annan. Ber er att försöka göra detta själva.

Äntligen, där satt den :-)
2016-04-25 09:06

Grabbarna i P04 har tränat och kämpat länge, och varit nära flera gånger..
I lördags kom första turneringssegern - i Mossen Invitational !

En riktig lagseger, där det fina 9-manna spelet, som vi sett de senaste veckorna, satt perfekt. Stabilt försvarsspel, fantastiskt passningsspel och många snygga mål.

Det blev en perfekt insats, sex matcher - sex segrar och 18-2 i målskillnad !

Kul, nu ser vi fram mot att se våra 3 (!) lag fortsätta det fina spelet under våren.

Tredjeplats i Giff-cupen för P04
2015-04-26 22:06
Tredjeplats i Giff-cupen för P04
Tidaholms GIF arrangerar sista helgen i april en turnering på gräs. Chansen till gräspremiär lockar många lag från hela södra Sverige. I P11-klassen deltog hela 56 lag. Kullavik IF var på plats med 3 lag och 27 spelare.

Under vårens träningsmatcher har vi märkt stora framsteg i passningsspelet. Där har vi dock varit bortskämda med Maleviks perfekta konstgräs. Nu gällde det spel på mindre och vår-ojämna gräsplaner. Många matcher präglades av kamp och kämpatag.

När vi på lördagskvällen sammanfattade dagens gruppspelsmatcher för de tre lagen kunde vi konstatera: endast 1 förlust på 9 matcher! 2 gruppsegrare och ett 1 lag som var nära nära A-slutspel men fick nöja sig B-slutspel.

Söndagen var slutspelsdag.Kullavik IF lag 2 ta sig ända fram till semifinal i A-slutspelet. Kullavik lag 3 tog sig till kvartsfinal i B-slutspelet och Lag 1 tog sig till åttondelsfinal i A-slutspelet.

Det känns helt  fantastiskt med så fina resultat för 3 lag från samma åldersgrupp. Ett riktigt styrkebesked!  Helt klart en kombination av ett förbättrat passningsspel och vilja och mod att delta i fotbollens kampsituationer, som vi har sprungit!

Eftersom vi fick med oss nästan hela truppen så passade vi också på med en del enklare teambyggande aktiviteter. Mycket tid tillsammans har det blivit och fördjupad vänskap mellan våra goa fotbollskillar.

I semifinallaget som bärgade ännu en pokal till klubbhuset deltog: Alvin, Daniel, Elis, Emil, Jonathan, Nils, Simon, Theo S och Theo W.

P-04 behöll en pokal - 3:a i Trettonhelgscupen :-)
2015-01-05 17:53
Glada grabbar 22.15 :-)
Kullavik IF var lite ofina värdar och behåll en pokal i vår egen cup :-)

P-04 I genomförde en mycket stark turnering genom att bli 3:a i första upplagan av vår egen turnering, i stark konkurrens med många bra lag (16 deltagande lag).

Killarna började med att vinna sin grupp före ÖIS och därefter på straffar slå ut Backatorp med 3-0 i kvartsfinalen, Oliver i mål räddade alla motståndarnas straffar !

Därefter förlust i semin med 0-1 mot ett starkt Tölö, innan de samlade ihop sina sista krafter och vann matchen om tredje pris med 2-0 mot Kållered.

Matchen avslutades med ett av turneringens finaste anfall, bollen gick som på ett snöre mellan Simon, Alvin och Adam innan Daniel fick veckans träff och bankade in bollen från långt håll - ribba in !

Även Oskar, Emil, Logan och Isac spelade starkt i denna laginsats - som slutade med 3 segrar, två oavgjorda samt en förlust och 8-2 i målskillnad.

Som vanligt spelade vi med två jämstarka lag, dock hade lag II lite oflyt just denna gång, och alla killarna spelade lika mycket !

Bra start på 2015 !

Lör 25/11 13:00