Välkommen till P-03

Nya spelare är alltid välkomna, hela säsongen. Kontakta lagets lagledare Anders Malmsten eller huvudtränare Jan Pettersson om du vill vara med.

Träningstider
Träningstider framgår av kalendern. Länk till vänster.

Huvudtränare
Jan Pettersson janne@kullavikif.se 0738-50 11 10

Tränare
Anders Ackeström (Lucas pappa)
Collin Robinson (Dexters pappa)
Francis Dallaire, (Victors pappa)
Jens Lundstedt (Alfons pappa)
Thomas Källenius (Edwards pappa)
Martin Kure (Simons pappa) - inriktning målvakt
Michaela Voeler (Fabians mamma) - inriktning Fys/snabbhet

Utrustning:
Glöm inte vattenflaska och benskydd.
Till matcher står klubben för tröja och shorts. Medtag egna gula fotbollsstrumpor.

KIF´S profilkläder:
Finns att beställa, kontakta Anette på KIF´S kansli.
Tel: 031 - 93 16 60 kullavik.if@telia.com

Lite annat:
Vid ändring av exempelvis föräldrars mailadresser och telefonnummer, skicka dessa uppgifter till andersmalmsten@hotmail.com.

Seger i Torslanda Cup 2015
2015-04-04 08:33
Segerglädje efter finalen i B-slutspelet!
Killarna gjorde en mycket bra insatts i gruppspelet och kom trea i gruppen efter bra och jämna matcher mot Särö IK, Qviding FIF och Hjuviks AIK. I kvartsfinalen spelade vi mot Kungsladugård BK, seger med 2-1 efter fantastiskt fint spel och massor av målchanser. i semifinalen vann vi med 2-0 mot Kareby IS. I finalen stod Hjuviks AIK åter för motståndet och matchen slutade med seger 2-0 till KIF! Fantastiskt roligt att se killarna prestera så bra 9-mannaspel tidigt på säsongen!
Seger i Ö-bollen vinter
2015-01-11 11:47
Klart man är glad med guldmedalj runt halsen
P03 åkte med två lag till Ö-bollen vinter, och visade bästa kämpaglöd. Bägge lagen gick till A-slutspel och möttes oturligt nog (klantigt av arrangören?) i semifinal. Finalen mot Utbynäs blev riktigt spännande. Kullavik vann med 2-1 efter att Utbynäs gjort första målet (det enda laget släppte in i hela turnering!).
Fler bilder finns i P03:s bildgalleri.