Välkommen till Flickor 07
Vi är ett gott gäng med många tjejer men vi tar gärna emot fler!
Det går bra att komma till vår träning och prova på, skicka då gärna ett mail till lagledaren  nedan så vi kan nå dig med information om träningar mm.

När du bestämt dig för att du vill fortsätta spela med oss så går du in på www.kullavikif.se - Föreningen - Medlem och anmäler ditt barn genom att lägga in barnets fullständiga kontakt- och personuppgifter (namn, personnummer, adress och telefonnummer). Barnet registreras då i medlemsregistret och ni får faktura på årsavgift.

Vi tar även gärna emot fler ledare. Så, är du intresserad av att vara med och leda och träna våra tjejer så är det bara att kontakta någon av nedanstående ledare.

Våra träningar under säsongen 2017 är:
Måndagar kl 18.30-20 Kullaviksplanen
Torsdagar kl 17-18.30 Kullaviksplanen

Glöm inte skor, benskydd, vattenflaska samt, vid behov mössa och handskar!

Om du har frågor om verksamheten eller vill vara med som ledare kontakta då:
Patrick Migas - pat_migas@hotmail.com

Lagets ledare och tränare:
Patrick Migas, lagledare & huvudtränare
Helene Kling Bäckhed, tränare
Frida Emanuelsson, tränare
Mikael Almquist, tränare
Mariano Vaudagna, tränare
Ingen träning på påsklovet!
2017-04-08 20:24
Hej!

Eftersom många spelare är bortresta under lovet och ytterligare en del är på läger ställer vi in våra kvällsträningar nu på måndag 10/4 och torsdag 13/4.
Nästa träning blir alltså på annandag påsk den 17/4!

Glad påsk till er alla!

Plötsligt händer det!
2017-04-01 15:18

Fler bilder (+20) >>

Då har vi spelat årets tredje 7-manna träningsmatch (lite sen matchrapport)!

Efter en lite knackig period med tuffa matcher och sisådär inställning på träningarna föll allting på plats den gångna helgen - först en underbar träning på lördagen och sedan två fantastiska matcher på söndagen.

Inställningen var grym från samtliga spelare, och alla tekniska och taktiska moment som vi har tränat på under vintern fanns där - hela tiden!!!

Samtliga på plan var delaktiga, försvarsspelet av en klass som man ytterst sällan ser i denna ålder och anfallsspelet präglades av löpvillighet, bra blick för spelet och stort mod. Spelarna vågar hålla i bollen, spela för att hålla bollen inom laget och försöka spela konstruktiv fotboll i varje situation.

Mossen, som faktiskt bara kom med ett lag men ändå spelade som lovat två matcher (stort respekt för det!!!), har många skickliga spelare och ändå spelade Kullavik med enormt självförtroende.

Denna helg visade tjejerna på riktigt vilket enormt potential som finns i detta gäng!

Tränarna F07

Nya träningstider F07
2017-03-23 11:32

Hej!

Nu är det vår vilket innebär att vi ifrån måndag 27 mars byter till våra sommarträningstider!

Vi tränar då enbart i Kullavik

måndagar 18.30-20

torsdagar 17-18.30

Spelarna (och tränarna) ska vara på plats 10 minuter innan träningen börjar.

Som vanligt kommer dessa tider för några av er krocka med annat men vi hoppas ändå att det funkar för de flesta!

PS: Nu på lördag tränar vi som vanligt!

Träningsmatch mot Sävedalen
2017-03-15 09:25

Fler bilder (+34) >>

I söndags var det dags för säsongens andra 7-mannamatch. Tyvärr lämnade en av motståndarna WO kvällen innan vilket gjorde att vi fick lufta 19 spelare under en match. De många byten gjorde tillställningen väldigt ryckig för vår del och det blev svårt för tjejerna att hitta in i spelet. Efter en blek första period, där ett taggat SIF rann genom några gånger, vaknade dock spelarna och lyfte sig mer och mer ju längre matchen gick!

Resultatmässigt hann vi bara nästan ifatt men inställningen i andra och tredje perioden var mycket bättre än tidigare och många spelare visade riktigt fina kvaliteter!

Efteråt pratade tjejerna själva om att det kanske blir svårare med spelet när vi (i snitt) är 10-12 F07 på träningarna men 21 anmälda till match - det betyder ju att vi har nästan 10 spelare som inte har hunnit lära sig positionerna eller öva på hur vi vill spela.

Träningsmatch mot Askims IK
2017-03-01 11:39

Fler bilder (+3) >>

Då har vi spelat årets första träningsmatch!

Askims IK kom på besök en dimmig eftermiddag i Kullavik.

Vi ställde upp med två hela lag samt en underbar skara åskådare och cafépersonal. Tjejerna var taggade men väl in i matcherna syntes det att många av oss hade svårt med orken samt att vi inte riktigt är vana vid det tuffare, snabbare spelet som 7-manna innebär. Dessutom måste vi erkänna att Askim stundtals spelade väldigt fin fotboll med snabba anfall och resoluta backar.

Trots förlusterna kan vi ändå säga att även vi hade några spelare som stod för lysande insatser, samt (kanske allra viktigast för tillfället) att det inte finns många F07-lag som i februari kan ställa upp med två fulla lag (inklusive avbytare)! Nu gäller det bara att träna vidare så kommer det bli ett fantastiskt fotbollsår!

Nästa match är 12/3 hemma mot Sävedalen, vi hälsar publiken varmt välkomna tillbaka då!