Kullavik IF F 05

Vi tränar:

onsdagar 18.30-20.00 (Bukärrs konstgräs)

söndagar 11.00-12.30 (Maleviks konstgräs)

För mer information, kontakta Lisa Bauréus lisabaureus@gmail.com.

Vi tar gärna emot fler spelare till vårt lag!

Lyckat träningsläger i Åsa
2017-10-03 12:57
En solig eftermiddag i slutet av september åkte 14 förväntansfulla tjejer samt fyra tränare iväg på träningsläger i Åsa. Vi hade ett fullspäckat schema hela helgen och mobiltiden var mycket begränsad vilket inte visade sig vara något problem alls.
Första kvällen fick tjejerna dela in sig i mindre grupper och diskutera fem saker som är viktiga när man spelar i ett lag. Alla tjejerna gick verkligen in för uppgiften och vid presentationerna visade det sig att de var rörande överens om vad som var viktigt. Peppa varann, ställa upp för laget, alltid göra sitt bästa, lagkänsla och att våga, detta var punkter som de alla enades kring.
På lördagen körde vi ett kul träningspass på Åsas konstgräs och alla var riktigt peppade. På eftermiddagen åkte vi iväg till Sjögärde GK för att spela fotbollsgolf. Detta var otroligt kul och tuffa matcher utspelades på banan.
Väl tillbaka på vandrarhemmet var det dags för en kort promenad ner till hamnen där vi tog fina lagkort och flera av tjejerna badade i det 12-13 gradiga vattnet - burrr!
Senare på kvällen var det dags med mer gruppövningar, bl a en marshmallow challenge som blev en nervkittlande historia.
Vi avslutade kvällen med lite filmvisning och lördagsgodis som alla tjejer fått köpa tidigare under dagen.
Söndagen inleddes med en löprunda i det angränsande skogspartiet och sen blev det yoga under ledning av Carina Bräck. Detta var ett mycket populärt inslag och vid den avslutande avslappningen med tillhörande nackmassage av Carina var det flera av tjejerna som somnade till.
Efter lunchen packade vi ihop alla våra grejer för att bege oss till Åsa C konstgräs för seriematch mot Åsa. Det kändes lite speciellt att möta vår forne lagkamrat, Sigge, som nu gått över till Åsa. I första halvlek var det en jämn fajt med mycket bra spel från båda laget. Vi hade haft ett antal mycket bra målchanser som deras inlånade P08 målvakt hade plockat ner på ett mycket imponerande vis. I andra halvlek ägde Kullavik matchen och äntligen lyckades vi slå hål på nollan. Vi vann slutligen med 3-0 och tjejerna gjorde sin absolut bästa match på hela året. Vi tränare var otroligt stolta över att se ett sådant fint lagarbete och vi kunde bara bocka och buga för den fina föreställningen!

Framgångsrikt samarbete F06-F05-F04
2017-09-24 11:40
Match mot Getinge den 23:e september
Lördagen den 23 september var det dags för Kullavik IF F05 lag att åka söderut för seriematch mot Getinge IF.
Inför matchen hade en intensiv rekrytering ägt rum både bland F06 laget och F04 laget. Lagledarna i respektive lag gjorde ett fint rekryteringsarbete och presenterade flera pigga spelare som gladeligen ställde upp.
Väl på plats i Getinge stod vi rustade med hela tre F06 tjejer och två F04 tjejer samt sju spelare från F05. I omklädningsrummet fick tjejerna presentera sig för varann och det var en mycket varm och kamratlig stämning redan från start.

Spelplanen visade sig vara mer lervälling än gräsplan. Utifrån förutsättningarna löste tjejerna detta fantastiskt bra. Det var härligt att se hur fint tjejerna samarbetade på plan och hur de kämpade på den usla fotbollsplanen.
Vi vann slutligen med 4-0 och vi kan räkna in minst en assist från en F06:a och en fin pärla från en F04 tjej. Ett stort tack till alla duktiga F04 och F06 tjejer som ställde upp för oss den här matchen och bidrog stort till vårt fina slutresultat!

Övertygande start på seriespelet för F05
2017-05-22 12:56
Glada tjejer efter ytterligare en vinst på hemmaplan
Kullavik IF F05 har inlett vårens seriespel på ett mycket övertygande vis. Tjejerna har med en mycket bra inställning och kämpaglöd tagit tre raka segrar; 2-1, 4-1 och slutligen 9-0. Bra jobbat tjejer!!

Kullavik IF F05 - vinnare av Tölöcupen 2016!
2016-06-05 08:39
I en stekande hetta på Hamravallen stod våra tjejer för en helt enastående insats i Tölöcupen som slutade med vinst i A-slutspelet.
Kullavik IF:s F05 dominerade gruppspelet med tre övertygande segrar, 5-1, 5-1 och slutligen 5-0. Tjejerna visade upp ett bländade passningsspel, stor lagmoral och en fantastisk kämparglöd. Semifinalen blev en skön vinst med 3-1 där Kullavik mötte ett anfallsstarkt motstånd och en målvakt som räddade en drös med bollar. I finalen mötte tjejerna samma Tölölag som de besegrat med 5-1 i gruppspelet och nu kändes segern onekligen nära. Mycket trötta tjejer kämpade på ett imponerande sätt och nu var också motståndet mer taggat. Vi vann slutligen med 2-1 och överlyckliga tjejer fick äntligen lyfta bucklan och hyllas inför stolta familjemedlemmar och ledare.
Jag vill speciellt lyfta fram Rebecca som stod för en trygg och stabil insats i målet samt Ella som gjorde sin allra första match/er och visade på stor spelförståelse o styrka vilket hon säkerligen fått med sig från ishockeyn.