VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I menyn till vänster "Våra lag" ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

Registrera ditt medlemskap här
Förebilder
2017-04-13 08:29
Två supermålvakter och två som vill bli supermålvakter...
Under Påsklägret har Elin från OBK och Felicia från IF Centern varit med som ledare och insprirationskällor för våra spelare. Elin och Felicia är båda målvakter, 16 år och representerade Halland på Elitflicklägret ifjol. Två härliga förebilder för yngre målvakter och för flickor som vill satsa på sin fotboll.

Tove och Lovisa från F06 är 2 av de unga målvakter som lärt sig mycket av flickorna och förstås av vår målvaktsinstruktör Kristian Halén som åter åker från Halmstad för att drilla vår målvakter. Tack Kristian - du är bäst!
Enormt intresse för Påsklägret
2017-04-06 13:25
Det är mycket glödjande med det stora intresset för vårt Påskläger nästa vecka.

Nu har vi stängt anmälan eftersom vi känner att vi nått det antal spelare som vi kan ta hand om med fortsatt hög kvalitet.


Sportchef i Kullavik IF - Janne P
2017-03-26 19:00

Vi i styrelsen är fantastiskt glada att Janne har tackat ja till att utveckla sin roll till att nu bli sportchef i vår förening :-)


Läs själva hans egna ord nedan, och passa på att gratulera både Janne och klubben när Ni träffar på honom !


Ni kommer fortsätta att träffa Janne på våra olika fotbollsplaner, och även ibland på kansliet tillsammans med Anette - vilken fantastisk personal vi har i Kullavik IF. 


Styrelsen genom Peter


Hej,

 

Som många av er vet så har jag i ett par år arbetat deltid för klubben. Styrelsen har nu erbjudit mig att öka min tid för klubben och träda in i en Sportchefsroll. Från och 1:e juni så kommer jag att arbeta 80% för klubben - redan från 1:e mars har jag ökat från 40% till 60%. Jag är jätteglad över denna möjlighet som givits mig.

 

Utan minst tvivel så är den viktigaste resursen i den svenska folkrörelseidrotten den ideella ledaren. Det allra viktigaste i min roll för klubben blir därför att stötta våra ledare. Vi har på senare år varit duktiga på att rekrytera och behålla ledare. Det är den trenden som måste fortsätta om klubbens skall utvecklas vidare och det skall den ju förstås!

 

Kullavik IF har vuxit på ett fantastiskt sätt när det gäller barnfotboll, dvs spelare 5-11 år. Utan att tappa fokus på detta så ligger vår utmaning nu i att visa att vi är duktiga på verksamhet för spelare 12 år och äldre. Vi har många idéer om hur detta skall gå till och är säkra på att Kullavik snart kommer att ha duktiga juniorlag med många spelare!

 

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor, råd eller inspel om min nya roll som sportchef i Kullavik IF.

 

Jannep.kullavikif@gmail.com

0738-501110

Uppstart för Fotbollsskolan - 5-åringar /födda 2012
2017-03-23 21:51
I år välkomnar vi spelare födda 2012 till vår fotbollsskola och snart är det dags! Hjälp till att sprida den här informationen bland småsyskon, grannar och kompisar.

Första tillfället är söndag 30/4 kl 9:30-10:30 på Kullaviksplan

Sedan fortsätter vi med samma tid och plats fram till sommarlovet.

Första året tränar pojkar och flickor tillsammans.

I anmälningsavgiften ingår ett klädpaket.

Anmäl er och läs mer om klubben under Rubrik: Föreningen/Medlem

Föräldrar som vill vara med som ledare är mycket välkomna. Kontakta Janne: jannep.kullavikif@gmail.com

Nyheter från våra lag
Flick-junior, 26/04 21:52 
F06, 24/04 09:09 
Flick-junior, 10/04 11:11 
Flick-junior, 01/04 15:23 
 
Öppna/stängda planer
Handla på Sponsorhuset
Ge ditt stöd på Svenska Spel
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF