VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De två yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
Tack Lasse
2019-11-15 06:09
Lasse Vibe får med sig badlakan och Halsduk i Kullaviks vackra färger. (bild Martin Montonen)
Tack säger vi till Lasse Vibe som förgyllde vår avslutning i Kullavikshallen. Ungefär 600 plaketter delade Lasse ut till våra ungdomar att ha som minne av säsongen 2019.

2019 har varit ett nytt bra år för Kullavik IF. Fina sportsliga resultat i de åldersgrupper där vi håller reda på sådant och fortsatt tillströmning av nya medlemmar.

Kajsa Persson prisades som Årets ledare och F08 samt P04 fick mottaga var sitt pris som Årets Lag

Lasse Vibe som i år varit lagkapten i IFK Göteborg, har gjort landskamper för Danmark, vunnit den allsvenska skytteligan och varit proffs i England och Kina.

Lasse fortsätter nu sin karriär i FC Midtjylland och vi önskar stort Lycka till!
Grattis och Lycka till, Lovisa!
2019-10-30 12:26
Idag sträcker alla våra 100 ungdomsledare lite extra på ryggarna när vi kan konstatera att Lovisa Gunnarsson blivit uttagen till landslagsläger för F15/04.

Lovisa tillhör från och med den här säsongen Eriksbergs IF (dam) men har innan dess under 10 år lärt sig fotbollsgrunderna hos oss.

Det hela känns synnerligen välförtjänt för en ambitiös och träningvillig tjej som hela tiden söker utveckling. När hon i somras åter gästtränade med våra P04 så minns jag att jag tänkte på hur stark hon verkade och hur den biten utvecklats under en säsong med damfotboll.

För 10 dagar sedan stod hon och sålde toast och Hamburgare på vår Höstcup så hjärtat finns kvar. (det gäller för övrigt ytterligare ett par fd spelare som var med och hjälpte till -TACK)
Trettonhelgscupen - anmälan är öppen!
2019-10-30 07:40
Självklart skall vi genomföra Trettonhelgscupen även det här jullovet.

Ni kan följa anmälningsläget (och anmäla er) här.

Erbjudande: fri entré till IFK Göteborg nu på lördag
2019-10-30 05:25
IFK Göteborg bjuder Kullavik IF:s medlemmar på sin sista hemmamatch 2019!
Matchen spelas lördag den 2 november klockan 13.00

Enda begränsningen är max 1 vuxen / barn-ungdom. Dock helt ok för en vuxen att ta med flera barn. Önskemål också om att ni har på så er mycket Kullavik IF kläder som möjligt.

För att ta del av erbjudandet. Maila janne@kullavikif.se senast torsdag kl 16. Hämta biljetterna på fredag eftermiddag eller lördag morgon i Malevik.

Mer info från IFK

Till IFK Göteborgs sista hemmamatch för säsongen 2019 vill vi bjuda in er förening att ta del av den härliga stämningen som råder på Gamla Ullevi i samband med våra hemmamatcher.

Matchen spelas den 2 november klockan 13.00. Evenemangsområdet öppnar klockan 11.00 och det kommer det vara maxat med roliga aktiviteter. Häng vid hoppborgen, tävla vem som klarar längst på den mekaniska tjuren och få ansiktsmålning och tatueringar hos Änglaland. Missa inte heller att utmana varandra i den grymma hinderbanan från Allhyr eller träffa Lejonet Leo. Foodtrucken ”The Hatch” säljer smarriga hamburgare och Blåvittshopen har allt för den blåvita supportern. Som alltid är aktiviteterna på evenemangsområdet helt kostnadsfria.

Vi hoppas att ni vill vara med oss när vi avslutar säsongen 2019.

Varmt välkomna till Gamla Ullevi!

Höstcupen - Tack alla
2019-10-28 05:48
Höstcupen 2019 har slagit alla rekord när det gäller stora event för Kullavik IF.

Den har stäckt sig över 4 helger, vi har tagit emot över 200 lag, vi har spelat på 6 olika planer runt om i Kungsbacka, vi har återinfört tävlingsklasser och tagit emot äldre spelare  och spelat 6 av de 7 de olika spelformerna (11-11, stor/liten 9-9, stor/liten 7-7 samt 5-5 (3-3 saknas)).

När något växer så dramatiskt som Höstcupen gjorde i år så innebär det naturligtvis ett stort tryck på organisationen - i detta fall anställda, ledare och föräldrar.

Jag vill därför gärna framföra att den feedback jag fått av gäster genomgående nämner att det var en trevlig inramning och god service. Tacka alla som varit med och skapat den miljön tunt vårt arrangemang!

Vi ses snart
Janne