VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
Ny partner till Kullavik Akademi!
2021-01-18 11:36
Många av våra spelare och ledare har redan stiftat bekantskap med Naprapatkliniken i Sisjön - spelare med ömma knän, ledare med bråkande ryggar och såklart Jimmys hälkoppar som har räddat många spelares säsonger!

Nu tar Naprapatkliniken nästa steg och blir partner med Kullavik Akademi. Samarbetet handlar om skadeförebyggande screening, tips, uppföljning och stöd för vårt äldsta akademilag.

Akademichefen säger såhär om den senaste värvningen: "Tjejerna i vårt äldsta akademilag kommer i år öka sin träningsdos markant, samtidigt som vi även kommer spela matcher mot tuffare motstånd. Detta i en ålder där spelarna är mitt i puberteten och skador tyvärr kan bli vanligare och allvarligare. Jag tror att många skador hos fotbollsspelande tjejer kan förbyggas med bra och individuellt anpassad träning - men då måste vi veta vad varje spelare behöver! Gänget på Naprapatkliniken har enorm kunskap och lång erfarenhet av att jobba med idrottare, jag är övertygad att deras input kommer betyda oerhört mycket för våra spelares utveckling!"

PS: Även om du inte är akademispelare kan kroppen ibland behöva rättas till - läs mer om utbudet genom att klicka på sponsorlänken i högermenyn!
2021-01-15 15:05

Det Göteborgsbaserade byggföretaget Brixly går in som partner och klädsponsor för Kullavik Akademi. Redan om några veckor kommer Brixlys namn dyka upp på de äldsta akademispelarnas nya overaller. Längre fram kommer företaget även hjälpa oss att utveckla verksamheten med sitt engagemang och sina fina kontakter.

Såhär säger vår akademiansvarig Patrick Migas om samarbetet:

"Brixly är ett företag med en stark värdegrund och deras ledord är laganda, ansvar och personlighet. Dessutom är Brixly kända för sitt engagemang för idrott och jämställdhet, bland annat som sponsor för Kopparbergs Göteborg FC och för Göteborg HC. Kan man tänka sig en bättre partner för det vi vill åstadkomma med vår satsning på fotbollsspelande tjejer?"

Förresten hittar ni ett alldeles färskt exempel på Brixlys byggen på det som en gång i tiden var vår C-plan: Det häftiga nya äldreboendet i Särö!

Kungsbacka öppnar utomhusanläggningar för idrott
2021-01-15 15:03
Jag fick just det här från Kommunen.

Det innebär att vi börjar omplanering med syfte att åter använda fotbollsplanerna men självklart - som det står - inom ramen för gällande råd och rekommendationer . Prata med era ledare. (som i sin tur pratar med mig)

Önskar alla en trevlig helg.

//Janne
"
Vi öppnar utomhusanläggningar för idrott

Idag fredag 15 januari har vi beslutat att öppna utomhusanläggningar för idrott. Vi har tagit det beslutet efter dialog med övriga kommuner i Halland för att främja folkhälsan. Det innebär att vi öppnar konstgräsplaner och löparbanorna på Tingbergsvallen och för att ge möjlighet till träning redan i helgen öppnar vi anläggningarna redan från lördag morgon.

Vi kommer inte öppna några omklädningsrum. Separat information kommer till fotbollsföreningarna.

Just nu har Halland störst smittspridning i Sverige och det är därför väldigt viktigt att både föreningar och privatpersoner tar ansvar för att följa allmänna föreskrifter och råd samt pandemilagen när det gäller antal deltagare, avstånd, hygien och omklädning.

Kommunens idrottsanläggningar inomhus är fortsatt stängda enligt tidigare beslut.

Marie Persson

Enhetschef

Förenings & förvaltningsstöd"

Nytt år - nya möjligheter
2021-01-15 09:39
Kullavik IF vill gärna ha sponsorer till sin verksamhet. Genom att näringsliv bidrar ekonomiskt så kan vi utveckla föreningen och höja kvalitén i verksamheten.

Dessutom vill vi gärna tror att det är bra för företagen att synas i positiva sammanhang runt barn och ungdomsidrott.

En reklamplats vid Maleviksplan kostar 5500kr per år. Det finns platser kvar.

Att synas på match eller träningskläder kostar från 5000 kr. Om det är många tröjor eller extra attraktiv placering så blir beloppet något högre. Det är ett engångsbelopp och då syns man så länge kläderna används.

Exempel på kläder som skall köpas in i år och där det finns möjlighet att synas:
- Ledarkläder
- T-shirtarna till sommarlägret
- Klädpaketet till de allra minst 5åringarna som startar sin karriär
- Nytt matchställ till vårt framgångsrika HerrJunior-lag.
- Minst ett matchställ för lag i mellanålder.
- Olika sammanhang runt vår FlickAkademi-satsning.
- Det finns mer

Föreningen innehar Kungsbacka kommuns hälsocertifiering och uppbär stöd från Dunross Stiftelsen.

Kontakta janne@kullavikif.se vid frågor eller intresse.
Vintermössa
2021-01-13 12:38
Det verkar bli lite vinter trots allt. Hjälp oss nu att fylla skolgårdarna med härliga Kullavik IF mössor!

180 kr, underbart varm och go.

Maila kansliet om ni är intresserade. info@kullavikif.se

P11, 19/01 20:34
P16, 14/01 12:09