VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
Christian - välkommen !
2021-10-21 19:11

Arbetsgruppen för att etablera seniorlag, herrar 2022 och damer inom kort, har tagit nästa steg i planeringen och säkrat ett bra tillskott till vår ledarstab.

Christian Evertsson kommer att gå in som seniortränare herr - ung, duktig, välrenommerad och lovande tränare i ett paket.

Han har under 2021 tränat Askims juniortrupp och dessförinnan varit
A-lagstränare i Fjärås under två säsonger, även tidigare spelat i IFK Fjärås, Tölö IF och Askims IK.

Välutbildad fotbollsmässigt med tränarutbildning C (klar 2020) och UEFA B (klar 2021) – och lärare vid sidan av fotbollen.

Christian går in från 1 december, men kommer att synas runt oss även dessförinnan.

Bakgrunden är det beslut som kommunicerades i vår tidning i juni, att det är dags för Kullavik IF att återigen erbjuda seniorlag, först på herrsidan, och så snart våra äldre tjejer behöver den utmaningen, även för dem.

Nästa år kommer vi att vara någonstans 75-90 spelare i Kullavik IFs 11-mannaverksamhet på killsidan, från P07 och äldre. Många av dessa killar har spelat i tuffa serier under ett antal år och det är dags för nästa utmaning. Sannolikt ser vi att vi kommer att ha flera olika träningsgrupper och 4-5 lag i seriespel i tuffa serier 2022 - från P07 till Div 6 Herr.

Så det kommer att krävas lite eftertanke att komma rätt – för varje individ, lag och helheten.

Räkna med att det kommer mer intressanta, och roliga, nyheter inom kort.

Till dess välkomnar vi Christian till vår blåa och gula förening :-)

Och om det är några frågor / funderingar – kontakta Janne (Sportchef) på 0702-26 33 04 eller Peter (Ordförande) på 0722- 43 00 85 !

Profilkläder
2021-10-18 13:53

Hej

Kommande helg så kommer vi att ha försäljning av klubbens profilkläder på Malevik från tidig morgon till sen kväll.

Vintermössa 180:-
Träningsmössa 100 :-
Halsduk 100 :-
Gympapåse 100 :-
Strumpor 100 :-

Handduk 200 :-

Kaffekopp 80 :-
Neck Warmer 80 :-

Pelle P Keps 240:-

mvh

Janne

F07 vann Höstcupen, P07 gjorde också fin insats
2021-10-11 13:43
På bilden saknas Isa som blev sjuk och bara spelade lördag (foto: Nina Körnsberg)

Första helgn med tävlingsklasser i årets Höstcup så slog våra F07 till med en cupseger! Välförtjänt får man säga. De gick som enda lag obeasegrade genom gruppspelet och i finalen vann de med hela 3-0 mot Trollhättans FK / Halvorstorps IS.  Våra F07 tränar mycket, ofta 4 gånger per vecka och är vana vid 11mot11-spel eftersom de ingår i en gemensam träningsgrupp med F06. Denna träningstrupp vann ju för övrigt också högsta serien för 15åringar i Halland i år. Mycket träning ger resultat! Grattis till F07!

Även våra P07 har anledning att vara nöjda med sin Höstcup. Endast några få i truppen hade tidigare spelat 11mot11 men laget hittade snabbt rätt på planen och i formationerna. Inget tiivel om att det här laget fortsätter sin goda trend från tidigare i år. Gruppspelet genomfördes väl och A-slutspel väntade. I åttondelsfinalen åkte killarna ut efter en helt jämn och jättespännande match mot HisingsBacka som sedan gick hela vägen fram till final.

En fin start på tävlingsdelen av Höstcupen. Kommande helg så tävlar F06, F08, P06 och P08

Bjuder på en härlig fotbollsbild
2021-10-11 13:22

Fick denna goa bilden på F15 som var med och spelade på Höstcupen i helgen. Visst är det underbart med all denna fotbollsglädje.

Under dagen kommer lite mer om tävlingsklasserna.

Publikinfo - säsongen rundas så sakta av
2021-10-06 06:43
HBK - en av de verkliga klassikerna i svensk fotboll. Kanske fånigt men det känns alltid lite speciellt när de kommer och gästar oss

Förutom Höstcupen och alla chanser att se god fotboll där så finns ännu chansen att se seriematcher på hemmaplan.

Igår spelade P07 jättebra och pressade Halmstad BK hårt i årets sista hemmamatch. Slutresultatet blev 2-3 men jag är glad att konstatera att killarna faktiskt klarade av att glädjas över prestaionen och spelet istället för att stirra på resultatet eller de missade kvitteringschanserna.

Idag gör F09 sin sista hemmamach för året med match med mot Tofta på Bukärr kl 19. Ta er gärna dit och stötta tjejerna.

På fredag spelar F11 sin sista hemmamatch för i år mot Frillesås på Kullaviksplan kl 18. Låter väl som en perfekt start på helgen att stötta Kajsa och hennes kollegor och spelare.

Däreter är faktiskt alla 7mot7 och 9mot9 lag klara med hemmamatcherna för i år. Kvar av säsongen återstår någon enstaka bortamatch.

Även de flesta 11mot11-lagen börjar också bli klara. Egentligen återstår bara vårt PojkJuniorlag som har flera matcher kvar och matchar vidare hela oktober. Närmaste chansen att se dem hemma är på Bukärr på söndag kl 14 mot Kungsbacka IF när pojkallsvenskakvalet skall avslutas. Jag vågar lova full satsning från vår sida, ta er gärna dit

Naturligtvis finns det bortamatcher och cuper. Detta var en redogörelse för hemmamatcher.

F13, 12/09 16:00
F12, 30/08 08:30