- Handla på Sponsorhuset -
- Sponsorer till Kullavik IF -
VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I menyn till vänster "Våra lag" ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

Registrera ditt medlemskap här
Sportchef i Kullavik IF - Janne P
2017-03-26 19:00

Vi i styrelsen är fantastiskt glada att Janne har tackat ja till att utveckla sin roll till att nu bli sportchef i vår förening :-)

Läs själva hans egna ord nedan, och passa på att gratulera både Janne och klubben när Ni träffar på honom !

Ni kommer fortsätta att träffa Janne på våra olika fotbollsplaner, och även ibland på kansliet tillsammans med Anette - vilken fantastisk personal vi har i Kullavik IF.

Styrelsen genom Peter

Hej,

Som många av er vet så har jag i ett par år arbetat deltid för klubben. Styrelsen har nu erbjudit mig att öka min tid för klubben och träda in i en Sportchefsroll. Från och 1:e juni så kommer jag att arbeta 80% för klubben - redan från 1:e mars har jag ökat från 40% till 60%. Jag är jätteglad över denna möjlighet som givits mig.

Utan minst tvivel så är den viktigaste resursen i den svenska folkrörelseidrotten den ideella ledaren. Det allra viktigaste i min roll för klubben blir därför att stötta våra ledare. Vi har på senare år varit duktiga på att rekrytera och behålla ledare. Det är den trenden som måste fortsätta om klubbens skall utvecklas vidare och det skall den ju förstås!

Kullavik IF har vuxit på ett fantastiskt sätt när det gäller barnfotboll, dvs spelare 5-11 år. Utan att tappa fokus på detta så ligger vår utmaning nu i att visa att vi är duktiga på verksamhet för spelare 12 år och äldre. Vi har många idéer om hur detta skall gå till och är säkra på att Kullavik snart kommer att ha duktiga juniorlag med många spelare!

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor, råd eller inspel om min nya roll som sportchef i Kullavik IF.

Jannep.kullavikif@gmail.com

Uppstart för Fotbollsskolan - 5-åringar /födda 2012
2017-03-23 21:51
I år välkomnar vi spelare födda 2012 till vår fotbollsskola och snart är det dags! Hjälp till att sprida den här informationen bland småsyskon, grannar och kompisar.

Första tillfället är söndag 30/4 kl 9:30-10:30 på Kullaviksplan

Sedan fortsätter vi med samma tid och plats fram till sommarlovet.

Första året tränar pojkar och flickor tillsammans.

I anmälningsavgiften ingår ett klädpaket.

Anmäl er och läs mer om klubben under Rubrik: Föreningen/Medlem

Föräldrar som vill vara med som ledare är mycket välkomna. Kontakta Janne: jannep.kullavikif@gmail.com

Påskläger - målgörarskola och målvaktsfokus
2017-03-06 19:26
Under påsklovet måndag 10 april till torsdag 13 april så ordnar vi läger enligt nedan. Vi kallar det för "Påskläger - målgörarskola och målvaktsfokus". Fokus på träningen kommer att vara "sista tredjedelen" dvs att komma till avslut och avsluta med kvalité samtidigt som målvakterna får extra uppmärksamhet av målvaktsinstruktör Kristian Halén (Halmstad).

Träning 4 dagar á 3 timmar för 600 kr.

80 platser finns. Barnen delas in 4 grupper efter ålder. De yngsta grupperna tränar kl 9-12. De två äldre kl 13-16. Vi tar emot spelare födda 02-08.

Medtag matsäck (ingen mat ingår)

Vi är på Maleviksplanen. Kostnaden är 600 kr. Anmäl med hjälp av den här länken

Huvudinstruktörer är Jan Pettersson och Kristian Halén. Kristian är målvaktsinstruktör och arbetar med distriktslag och elitlag. Detta kompletteras med ett par duktiga äldre ungdomar som kan fungera som inspiration.

Torslanda IK vann äldsta pojkklassen
2017-01-09 07:31
bra försvarsppel och snabba omställningar

Flick-junior, 26/03 18:49