VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De två yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
Anmälan till Höstcamp med Kullavik Akademi öppen
2020-10-19 08:30
Nu höjer vi ribban!

Med inspiration från hur elitlag och Fotbollförbund jobbar för optimal individuell utveckling ger våra camper dig verktyg att ta ditt spel till nästa nivå.

Våra professionella instruktörer har erfarenhet av hög elitförberedande nivå och kommer fokusera på den individuella utvecklingen. Vår fina konstgräsplan och bra faciliteter i fin miljö skapar förutsättningar
för en camp att minnas.

Vi kommer att hålla 3 olika camper under Höstlovet.
Klicka på respektive länk för att anmäla er

Camperna är öppna för spelare oavsett klubb.

Pojkar och Flickor 9-12 år är full.

F08 spelar inbjudningsturnering
2020-10-19 08:17
Under helgen har vårt duktiga F08-lag varit i Skåne och deltagit i inbjudningsturnering arrangerad av LB07 (Limhamn-Bunkeflo som är stora på Flick och Dam i Sverige).

Känns ganska fantastiskt att klubbarna söder om Hallandsåsen lagt märke till vårt lag och speciellt bjuder in oss. Kanske kan det bero på vårt återkommande deltagande på Eskilscupen i Helsingborg?

6 matcher mot motstånd av högsta klass har spelats: BP, Häcken, Gislaved, Jonstorp, LB07 och AIK.

Om jag tolkar ledarnas Sms rätt så var det bara mot AIK som vi inte riktigt hängde med. Annars var det idel jämna matcher.

Otroligt utvecklande för laget och en liten fjäder i hatten för vår spelarutbildning.

Kommande helg spelar samma flickor vårt egen Höstcup!
Långväga gäster vann utlottning
2020-10-18 09:05
Lysekils F09 vann utlottning av extra-coola benskydd
Höstcupen rullar på och under andra helgen kunde vi också lotta ut extra-coola benskydd till lagen via en sponsorn Kakservice. Det är samma benskydd som Kulusevski använder.

Lysekil som är ett av de mesta långväga gästerna vann.

Vi har fler Bohuslänningar i cupen. IFK Valla, Uddelvalla och Stenungssund. Dessutom lag från Borås och Jönköping och Södra Halland.

Jättekul att bi sträcker oss så långt utanför stor-Göteborg.
Äntligen cup!
2020-10-11 06:44
Laganda och kamratskap!
Äntligen så var du vår Höstcup igång.

Det märktes att många lag längtat efter cup som ju är en så viktig del av fotbollslivet.

Ovan en bild på några av våra egna P13-spelare som just provat spel 5 mot 5 under lördagen

Hoppas på fylligare nyhet ikväll när helgen är slut. Bland annat skall vi ju berätta om hur det gick i slutspelet för P07 och F07
2020-10-08 17:46
Campen tar form!

Medan vi alla väntar med spänning på Höstcupen börjar höstens Akademi Camp ta allt tydligare form.
Så vi tänkte ge er en liten teaser och presentera några av instruktörerna som kommer vara med under veckan!

Janne Pettersson
Vår sportchef med tränarerfarenhet inte enbart från många år i Kullavik utan även från ungdomsfotboll på hög nationell nivå och från halländsk distriktslagsverksamhet. Är även tränautbildare.

Amna Lihovic
Fortfarande aktiv som spelare (målgörare av rang) i Qviding FIF i toppen av division 1. Utöver hennes egen erfarenhet från spel på elitnivå, inklusive landslagsuppdrag, är hon en erfaren instruktör med stor kunskap inom koordination och teknik.

Carsten Effertz
En av hjärnorna bakom löpskoningskonceptet Tanner Speed. Utöver Kullavik IF jobbar Carsten med många stora akademier, såväl i Sverige som i resten av världen. Han arbetar även mycket med individuell utveckling av unga elitspelare - mer än en kändis har sprungit i hans stege!

Linda Andersson
En tränare med lång tränarerfarenhet hos vår lokalkonkurrent Tölö IF, såväl på flick- som på pojksidan. Här finns mycket fotbollskunskap efter många år på elitnivå i storklubbar som Jitex och Öxabäck! Utöver det är Linda även en uppskattat instruktör i Göteborgs Fotbollförbunds spelarutbildningsverksamhet.

Patrick Migas
Vår tillträdande akademichef är bra på planering men är hellre på plan!
Han har många års erfarenhet som tränare på ungdoms- och seniornivå (både herr och dam), som tränare för unga landslagscyklister och som danslärare (!).
Utöver sitt jobb hos Kullavik IF arbetar Patrick som Spelarutbildare inom Göteborgs Fotbollförbund och med individuell utveckling för unga landslagsspelare.

Glöm nu inte att anmäla er - och bjud gärna in era kompisar från andra klubbar!!
P11, 11/10 06:59
Akademi, 07/10 13:14