VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

Registrera ditt medlemskap här
Fint spel av F-junior!
2018-05-18 14:19
På torsdagskvällen hade våra pigga flickjuniorer långaväga gäster då Vinberg var på besök. Årets serie är lite spännande då nästan alla lag är nya för oss och sett till de inledande matcherna så verkar det vara en serie där alla kan slå alla. Kort sagt; det var lite spänt i omklädningsrummet innan och oklart vad som skulle vänta oss då matchen startade!

Matchen inleddes starkt av Kullavik där insatsen präglades av hög press, noggrant försvarsspel och en tydlig ambition att spela längs marken och att anfalla via kanterna. Det var därför ingen slump att Mimmi inledde målskyttet från vänsterkanten efter att ha löpt på en föredömligt fin passning mellan mitt och ytterback! Sedan fortsatta det av bara farten  och innan första halvlek var slut så hade tjejerna hunnit göra ytterligare 2 mål.

Andra halvlek fortsatte i samma anda och ju längre matchen gick blev Kullaviks övertag allt tydligare. Vi fick se en hel del fina mål men minns även en riktig mörsare till nick av Lovisa G (som smet strax över) samt några riktigt fina överlappslöpningar av Maja (vi hoppas passningen kommer snart också!). En stabil och rättvis seger och en del fotbollsgodis därtill!

Nu på söndag spelar vi DM för första gången då starka Tölö kommer besök. Det skall bli kul!

Sommarläger - Träningscamp!
2018-04-23 11:10
Träningscamp i början av sommarlovet

Följande gäller för spelare födda 02-06 - obs det görs åldersbaserade sub-grupper på träningen.

Vi tränar 3 timmar under 3 dagar på Kullaviksplan.. Träningarna är planerad med utgångspunkt i Halland Fotbollsförbundsspelarutbildningsplan och leds av Jan Pettersson.

Fokus är träning och utveckling.

Medtag mellanmål. (ingen mat ingår)
Kostnad 450 kr

Man anmäler sig till vecka. Man får gärna gå båda veckorna och fyller då i formuläret 2 gånger

Klubben delar in för och eftermiddagspass.

Följande grupper finns:

Mån-ons kl 9-12 vecka 25
Mån-ons kl 13-16 vecka 25

Mån-ons kl 9-12 vecka 26
Mån-ons kl 13-16 vecka 26

Semifinal i Tidaholm för P16
2018-04-23 08:26
Det gemensamma Kullavik - Särö laget P02/03 har i helgen varit i Tidaholm och spelat GIFF-cupen.

Vi gjorde en stark turnering och tog oss till semifinal där vi tyvärr föll mot starka Alingsås IF med 1-0. De vann sedan även finalen med 1-0 mot hemmaklubben Tidaholm.

Många riktigt bra matcher med kvartsfinalen mot Lerum som höjdpunkt. Turneringen kändes som ett kvitto på att vi tillsammans kan driva en mycket fin P16-verksamhet. 18 spelare och 6 ledare från båda klubbarna deltog.

Killarna spelade för första gången i de nya helsvarta stället som vi kommer att använda för det gemensamma laget.

Vi tackar familjerna Lundstedt, Johansson, Harbeck och Christiansen som använt sina kontakter för att säkra sponsorer.

Sponsorerna till matchstället är:
Akuro
Aranea Förvaltnings AB
PS Partner
Willa Entreprenad

Kullavik IF blir partner med Tanner Speed
2018-04-17 14:20

Vi är stolta att kunna berätta om vårt partnerskap med Tanner Speed.

Tanner erbjuder snabbhetsträning av högsta kvalitet. Dessutom specialanpassad för fotbollsspelare

Partnerskapet innebär bland annat att våra spelare kan anmäla sig till och gå på dessa fantastiska träningar här på hemmaplan

Just nu är det fullt men vi tar emot fler spelare i augusti

Sommarläger 2018
2018-04-17 13:07
Nu öppnar vi anmälan.

Öppet för barn födda 2007-2011.

Mycket välkomna
Flick-junior, 21/05 11:54