VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De två yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
Oerhört gediget
2019-04-15 07:09
P04 stod för en riktigt fin prestation genom att vinna B-slutspelet i den stora försäsongscupen GIFF-cupen i Tidaholm.

Inför året har vi tagit beslutet att jobba lite mer spelsystems och spelidéorienterat snarare än att främst förlita oss på individuella färdigheter.
Därför oerhört kul att se hur väl 3-5-2 fungerade både i off och def och hur alla spelare kunde bidra mycket genom tydliga roller och uppgifter.

Vi vann vår grupp, främst tack vare årets dittills bästa insats och 1-0 seger mot Starka Nässjö som så småningom tog dig till A-semi men även efter seger mot Hovås-Billdal och oavgjort mot Tidaholm.

Sedan vidtar som många av er vet alltid en kvalmatch för att avgöra om man skall till A eller B-slutspel, (respektive C/D). I vårt fall mot Qviding. Där gjorde vi en galet stark första halvlek och producerar massor av chanser utan att få hål på dem. I andra halvlek faller vi tyvärr tillbaka lite. Matchen slutar 0-0. Straffläggning avgörs i nionde omgången till Qvidings fördel och vi får inrikta oss på B-slutspel.

Där imponerar killarna enormt och är faktiskt starkare än motståndarna i alla tre matcherna.

Kvart: Kullavik - Smedby 4-0
Semi: Kullavik - Karlslund 4-0
Final: Kullavik - Lillån 2-1

En riktig lagmaskin!

//stolt och imponerad tränare

Nu är anmälan till läger/camp öppen!
2019-04-11 14:48
Alla spelare som är födda 2003 ända ned till 2012 erbjuds läger/camp under vecka 25 och / eller 26.

Olika upplägg för olika åldrar

Spännande ledare til Påsklägret
2019-04-09 09:19
Jag känner mig nöjd med de ledare jag fått tag i till lägret nästa vecka.

För att kunna erbjuda riktigt bra målvaktsträning så kommer Wictoria Pålsson 2 dagar. Hon är Hallands FFs ledande målvaktsintruktör med massor av erfarenet av disktriktslag och med högsta utbildning.  I tilägg till det kommer Susann Lindberg  en dag, hon är idag målvaktstränare i Kungsbackas elitdamförening KDFF och har själv spelat i höga serier. P15s målvakt Nils Lyrmark är med som ledare och föredöme hela lägret. Nils har förutom eget målvaktsspel i vårt äldsta lag tid och engagemang att hjälpa både P07 och P06 med målvaktsträning. Heder åt en sådan ung man!

För att få bästa träning för de allra yngsta så kommer Christer Molin en man med hög solskensfaktor att hjälpa mig där. Christer tränar normalt spelare i dessa åldrar och är med stor sannolikhet klubbens mest tekniska tränare. (utmana honom gärna om ni inte tror mig).

Det hela hålls samman av undertecknad som förstås själv också är på plan.

Lägret är öppet för spelare födda 05-11 och givetvis gör vi mindre gruppering så att man tränar med jämnåriga. Vi närmar oss 50 anmälda men tar emot fler om någon lockas av denna text:

Självklart skall vi ha sommarläger
2019-04-08 09:47

Även i år skall vi ha sommarläger, självklart!

Olika upplägg kommer att finnas så att vi erbjuder träningen/alternativ såväl för de allra äldsta som de yngre ned till och med pojkar och flickor födda 2012.

Lägren anordnas vecka 25 och vecka 26

Mer information kommer senare i veckan. Ha tålamod.

mvh
Kansliet
Allt fler anmälningar till ambitionsträningen
2019-03-26 20:15

Roligt att det lossnat med anmälningar till ambitionsträningen. Den är öppen för spelare som spelar 5-manna. Första tillfället är nu på fredag och vi vill gärna ha fler anmälningar!

5-manna  tränar på Kullaviksplan kl 15:45-17:00 fredagar.

På träningen delas spelarna vid behov in efter födelseår

Länk anmälan 10,11  (5-manna)

Vi fortsätter med ambitionsträningen.

Tanken med verksamheten är att de som vill satsa lite extra på sin fotboll skall få tillfälle att under ledning av en erfaren tränare utveckla sin fotbollsteknik och fotbollsfysik ytterligare. Övningarna är hämtade från föreningens utbildningsplan.

Alla barn som har åldern inne och är medlemmar i föreningen är välkomna. Detta handlar inte om att var duktig på fotboll från början utan om att vilja bli duktig! Det är därför viktigt att du och ditt barn är medvetna om att deltagande i gruppen förutsätter att man är beredd att lyssna noga och träna självständigt med de uppgifter man får. Självklart är detta en aktivitet som vänder sig till de som har hög närvaro på ordinarie träningar och tycker att det är jätteroligt med fotboll.

Detta sagt så är självklart målsättningen att verksamheten skall präglas av glädje och kul - glädjen i att lära sig och utvecklas!

Träningarna kommer att hållas av Jan Pettersson, certifierad tränare och instruktör inom Hallands Fotbollsförbund.

Kostanden är 600 kr

Flick-junior, 12/04 10:39