VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De två yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
Futsal i Kullavik IF
2019-09-06 08:45
Lite allmän information om Futsal i Kullavik IF som kan vara väl värd att känna till.

Futsal är en egen idrott. Dessutom en av de snabbast växande och redan största idrotterna i världen. Kullavik IF erbjuder Fotboll och Futsal som 2 separata verksamheter i vår förening. I vår strävan att hålla ner medlems och verksamhetsavgifterna så att vår förening är tillgänglig för ALLA så har vi separata verksamhetsavgifter för Fotboll och Futsal så att man i större utsträckning kan betala för det man deltar i och så att varje verksamhet bär sina egna kostnader.

Säsongen 2018-19 var första året som klubben tydligt började skilja fotboll från futsal. Vi arbetar nu (2019-20) vidare med den modellen och kommer att börja bjuda in ungdomar att delta i vår Futsal-verksamhet redan idag. Rekrytering av Futsal-ledare och jakt på halltider pågår.

Här är bara 2 länkar som kanske kan ge någon uppfattning om omfattning på Futsal i Sverige

Futsalen arbetar ofta i motvind. Konkurrensen om halltider är hård och ibland framförs i debatten att fotbollsspelarna "kan väl träna ute på alla de fina konstgräsplanerna som byggts..." Ungefär där är poängen: Fotbollsspelarna tränar ute och är överlyckliga för de fina konstgräsplanerna. Det är Futsal-spelarna som tränar inne och vill ha halltider. För att någonsin komma vidare och fram i den frågan är det också viktigt att vi är tydliga med att det är 2 olika idrotter/verksamheter.

(Formuleringarna är mina egna)
Janne, sportchef Kullavik IF

Kullavik IF Höstcup
2019-08-22 08:30
I år blir vår Höstcup större. Fler klasser, fler helger!

Dessutom ett upplägg där man provar på nästa års spelform.

Information och anmälan här: länk till anmälan

Eskilscupen
2019-07-24 09:45

Kullavik IF har 7 lag som spelar i Eskilscupen 2019. För att se alla matcherna som något utav lagen spelar kan du klicka på dess länk här nedanför:

Alla lagen bor i Olympiaskolan

Eskilscupen arrangeras  I Helsingborg 1-4 augusti.
Från hängmattan - ett lyssna på detta tips!
2019-07-22 09:47
Hej

Sommar i P1 har ju blivit en modern klassiker och ni är nog alla bekanta med det!?

Anders Hansen, överläkare i Psykatri och författare höll ett sommarprat som gjorde stor intryck på mig och min fru. Känns också extremt relevant kopplat till klubbens verksamhet. Utan att avslöja innehållet så handlar det bland annat om motions extremt positiva effekt på psykisk hälsa fast det finns ytterligare andra intressanta passager.

Rekommenderar det till er alla (både våra spelare och deras anhöriga):

(det finns förstås andra sätt än Spotify att hitta programmet men det löser ni nog)

Glad fortsättning sommaren
Janne
Snart Gothia
2019-07-09 10:29
Snart bara några dagar kvar till Göteborgarnas och hela världens stora fotbollsfest. Gothia Cup!

Kullavik deltar i 2 klassar, P15 och F15. Båda lagen har fått spännande lag i sin grupper.För tjejerna: lag från Danmark, Tyskland, Skåne och Västerbotten. För Killarna: lag från Brasilien, England och Stockholm.

Jätteroligt om ni försöker att se våra lag!

Första matchen för flickorna
Måndag 09 Kviberg 16 mot Pinneberg (Tyskland)

Första matchen för pojkarna
Måndag kl 11 Kortedalavallen mot Ordin FC (Brasilien)