VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

Registrera ditt medlemskap här
Årsmöte i Kullavik IF
2019-02-20 19:25
Söndag 24 feb.
Maleviksskolans bamba
Dagordning trad.

Våren är på gång!
2019-02-20 12:21
Gött gäng, P08!
Sportlovet är slut och vi på kansliet märker tydligt hur aktiviteten i lagen ökar. Det allra flesta lagen kör antingen igång eller ökar upp aktiviteterna nu.

Vissa lag har förstås aldrig slutat utan kört på hela vintern... Bjuder på en härlig fotbollsbild på P08 som tillhör de som kört på.

F09/10 hade sin första träning igår och det var lite rörande att se hur tränare och spelare hade längtat efter varandra och fotbollen! Lite bokningsstrul gjorde att de fick inleda i mörker men här ser man inte problem utan har bara kul!

På söndag är det årsmöte i föreningen, missa inte er chans att utöva föreningsdemokrati. Alla har fått kallelser och info på mail

Vissa av lagen börjar med matcher nu till helgen. Först ut är P04, följt av P07. I vänstermenyn hittar ni en sammanställd matchkalender för alla våra lag så ni kan planera era helgpromenader.

Önskar er alla en härlig vår - längtar efter att fotbollen skall explodera här i mars/april!

Anette och Janne på kansliet

Hemmaseger på tredje dagen av cupen
2019-01-06 06:48
Hemmaseger i äldsta flickklassen. Grattis!
Vår trettonhelgscup rullar på. Under lördagen kunde vi på morgonen njuta barnfotboll med P08. Många lag på plats och mycket fin fotboll.

På eftermiddagen och kvällen kom 15-åringarna. Våra P04 gjorde en stark insats och visade stor bredd när man tog fram båda lagen till kvartsfinal i årets inte bara äldsta utan även största tävlingsklass.
Resultat P04: 1.a Herrestad, 2a öckerö, 3.a Bergum 4a Sjövalla

På kvällen var det dags årets sista tävlingsklass och då kom också en hemmaseger. F04 bestod av många starka stora breddklubbar och spelet höll fin nivå.
Resultat F04: 1a Kullavik 2a Kållered 3a Bergum 4a Floda.

Idag på sista dagen blir det F10, F08, F07 och inte minst P07. Välkomna till hallarna!

//Janne
Summering andra dagen
2019-01-04 22:12
Två glada Lerumsledare med den fina pocketboken av Emelie Schepp
Andra dagens Tretonhelgscup bjöd underbarn barnfotboll med pojkar födda 2009. Massor av enusiasm ocjh glädje.

Dagens enda tävlingsklass var P05 som höll hög nivå med många riktigt duktiga lag. Åsa IF vann finalen mot Bergum. Kållered tog brons och Häcken kom fyra.

våra egna P05:or fick nöja sig med B-slutspel där de vann kvartsfinalen men åkte ut i semi.

Tack vare sponsring från säljkåren och laget.se så har vi kunnat ge bort en pocketbok av Emelie Schepp till alla underbara ledare som gör denna vår största folkrörelse möjlig med massor av ideella timmar.
Trettonhelgscupen är igång
2019-01-04 11:48
Silver-tjejer - F06 tog sig ända till final i årets första cup
Nu är Trettonhelgscupen igång!

Första dagen kunde vi njuta av fint spel från P10, F09, F06 och P06.

I de både tävlingklasserna blev utfallet:

F06. Segrare Bergum, 2.a Kullavik, 3: Rydboholm. 4a Onsala
P06. Segrare Lerkils IF,  2:a Bergsjö, 3.a Bergum 4.a Floda

Kullaviks P06 vann B-slutspelet, så det blev 2 pokaler till hemmaklubben första dagen. Idag är det en tävlingsklass och vi håller alla tummarna för P05.

Torsdag- Söndag denna vecka så fyller vi de båda hallarna i Särö med Futsal.

140 lag är anmälda och vi ställer själva upp i samtliga klasser. Kom och stötta era klubbkompisar.

Inget inträde! men handla gärna i kiosken :-)

Välkomna
P07, 03/02 13:29