VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
Ny träningspartner till Kullavik IF!
2020-12-02 18:11
Alla vi som håller på med fotboll vet hur viktig det är att ta hand om sin kropp!

Mycket träning får vi på fotbollsplan men många delar, såsom styrka, stabilitet, balans, rörlighet och styrkeuthållighet kan behöva tränas även på andra sätt.
Därför är vi jätteglada att inför 2021 ha gjort klart med Nordic Wellness som träningspartner!

Konkret innebär det att alla våra aktiva spelare och ledare (från och med 11 år) kan teckna medlemskap Sverige+ för hela 2021 till ett fantastiskt pris. Beroende på hur gammal du är sparar du mellan 1000-3400 kronor!!
För att ta del av detta erbjudande behöver du vara med i vår samlade beställning, det går inte att teckna direkt hos Nordic Wellness. Mejla ditt namn och aktuell telefonnummer senast 29 december till patrick@kullavikif.se

Övriga medlemmer i Kullavik IF erbjuds 20% rabatt på ordinarie priser.

Utöver detta kommer våra lag under 2021 ha möjlighet att boka egna gruppträningsklasser till et väldigt förmånligt pris. Vill ni veta mer om hur ni ska gå till väga för detta hör av er till patrick@kullavikif.se.

2021 kommer bli ett grymt träningsår!

Här kan ni ser info om erbjudandet till spelare och ledare

Och här hittar ni mer information om Nordic Wellness
Nytta och Nöje - reservera din BingoLott
2020-12-02 10:40
Tre varianter av BingoLotter för uppesittarkvällen
Tiden rusar och snart är det jul!

Jag har hos mig ett par buntar med BingoLotter för uppesittarkvällen den 23e till försäljning.

Reservera dina lotter genom att maila kansliet info@kullavikif.se. Betala inte förrän jag har bekräftat. jag kommer att arrangera en uthämtning när vi närmar oss.

Det finns 3 varianter: Röd, grön och svart - vanlig, dubbel eller trippellott.

Ni är förstås alla medvetna om att BingoLotto ger ett värdefullt bidrag till idrotten. Dessutom är ju uppesittarkvällen en modern julklassiker.

Så om ni har tänkt se på programmet så är det väl klart att ni skall stötta er favoritklubb och köpa lotterna av oss!

Om ni föredrar digitala lotter så det alltid en ikon/länk på vår sida för att köpa, där kan ni köpa till alla helger inte bara uppesittarkvällen.

Vår klädpartner Intersport hälsar
2020-11-27 11:02
GE BORT EN SPORTIG DRÖM!

PASSA PÅ ATT KÖPA FÖRENINGSKLÄDER TILL JUL
Till idrottande barn, engagerade föräldrar eller mor- och farföräldrar med rötter i klubben. Föreningskläder är en fin julklapp för de flesta. Varje förening har en egen webbshop på intersport.se där du kan gå loss inför jul. STÖTTA EN FÖRENING När du köper dina julklappar på Intersport är du med och stöttar en tennisspelare, fäktare, mittfältare eller cheerleader. Vi ger tillbaka 3% till föreningslivet på allt du handlar. Välj vilken förening du vill stötta lite extra på Mina sidor.

STÖTTA EN FÖRENING

Johan Fallby - Fun maps
2020-11-25 20:33

nedan en länk till en av Johans Fallbys filmer, den som handlar om Fun maps.

Fun maps är en intressant kartläggning som handlar om glädjen inom barn- och ungdomsidrott. Titta gärna på den. Johan är en mycket etablerad föreläsare och forskare som varit knuten till Svenska Fotbollsförbundet under längre perioder

Här hittar ni filmen

Ingen Trettonhelgscup 2021
2020-11-23 13:03
Vi kommer inte att genomföra någon Trettonhelgscup 2021. Det beslutet tog styrelsen under helgen.

Orsaken är som alla förstår den pågående Pandemin.

Var rädda om er!
P11, 28/11 11:34