VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De två yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
Anmälan till Höstcamp med Kullavik Akademi öppen
2020-10-20 09:30
Nu höjer vi ribban!

Med inspiration från hur elitlag och Fotbollförbund jobbar för optimal individuell utveckling ger våra camper dig verktyg att ta ditt spel till nästa nivå.

Våra professionella instruktörer har erfarenhet av hög elitförberedande nivå och kommer fokusera på den individuella utvecklingen. Vår fina konstgräsplan och bra faciliteter i fin miljö skapar förutsättningar
för en camp att minnas.

Vi kommer att hålla 3 olika camper under Höstlovet.
Klicka på respektive länk för att anmäla er

Camperna är öppna för spelare oavsett klubb.

Pojkar och Flickor 9-12 år är full.

Topp-3-placering säkrad för P04
2020-10-19 21:52
En lång säsong börjar närma sig slutet för P04. Vi har spelat i en hela Halland-serie med 13 lag vilket betyder 24 matcher (det är mycket i ungdomssammanhang). Hela Halland betyder ju då verkligen hela vägen från Kullavik i norr till Laholm i söder (det är långt i ungdomssammanhang och förstås en hint om svårt motstånd). HBK och Centern från Halmstad. Vapnö och FFF från Falkenberg. Hyltebruk från inlandet, Tvååker och Vinberg från Varbergstrakten och förutom oss själva även Frillesås, Åsa, Tölö och Fjärås från Kungsbacka.

Inför säsongen tyckte vi tränare att en topp-3-placering vore väl ett bra mål att satsa på. Vad vi byggde de på kan man ju fundera på men hur som helst så har killarna nu levererat på det.... Viktigare är väl att konstatera att vi fortsatt på trenden från förra året att vara laget som gör mest mål. Vi har hittills gjort 105 mål i serien! Vi har ett anfallsspel som bygger på effektiva djupledslöpningar från många spelare. Passningar helst spelade från mittfält. När det sitter så är vi livsfarliga. Många spelare har gjort mer än enstaka mål.

Många av ledarna har varit med sedan killarna började med fotboll som 5-åringar. Att killarna nu som 16-åringar fortfarande håller ihop som lag, spelar mot lag från hela Halland, öser in mål och säkrar pall-placeringar är inget annat än en stor framgång. Bra jobbat kära kollegor!

En en match återstår. Rätt resultat där så blir det en andraplats, det ligger i våra händer. Tredje platsen är åtminstone klar. Förstaplatsen går till Tölö som gjort en galet stark säsong. De har vunnit 20 av 23 spelade matcher. Även de har alltså en match kvar. Det är Laholm som racar med oss om andraplatsen. Fjärdeplatsen kommer att gå till Hyltebruk och femteplatsen till Tvååker alternativt Åsa.

Laget har även spelat i högsta/svåraste Göteborgsserien. Tyvärr inte alla matcher eftersom resor över distriktsgränser inte var tillåtna under stora delar av säsongen. De matcher vi har spelat bekräftar dock att vi har ett lag som kan mäta sig med de bästa lagen även i Göteborg. Dessutom har laget faktiskt även hunnit med att delta i ett pojkallsvenskakval. Det har rapporterats innan men där har vi spelmässigt hävdat oss i kanske 60-70 minuter men sett över 90 minuter så har de andra haft bättre förmåga att minimera misstag och utnyttja tillfällen. Detta ser inte jag på något annat sätt än en sporre ett utveckla laget vidare.

Nu laddar P04 för Quality Hotel Cup som blir säsongsavslutning. Därefter vidtar planering av nästa säsong. Arbetet inleds med individuella samtal och sedan ett uppstartsmöte.
F08 spelar inbjudningsturnering
2020-10-19 08:17
Under helgen har vårt duktiga F08-lag varit i Skåne och deltagit i inbjudningsturnering arrangerad av LB07 (Limhamn-Bunkeflo som är stora på Flick och Dam i Sverige).

Känns ganska fantastiskt att klubbarna söder om Hallandsåsen lagt märke till vårt lag och speciellt bjuder in oss. Kanske kan det bero på vårt återkommande deltagande på Eskilscupen i Helsingborg?

6 matcher mot motstånd av högsta klass har spelats: BP, Häcken, Gislaved, Jonstorp, LB07 och AIK.

Om jag tolkar ledarnas Sms rätt så var det bara mot AIK som vi inte riktigt hängde med. Annars var det idel jämna matcher.

Otroligt utvecklande för laget och en liten fjäder i hatten för vår spelarutbildning.

Kommande helg spelar samma flickor vårt egen Höstcup!
Långväga gäster vann utlottning
2020-10-18 09:05
Lysekils F09 vann utlottning av extra-coola benskydd
Höstcupen rullar på och under andra helgen kunde vi också lotta ut extra-coola benskydd till lagen via en sponsorn Kakservice. Det är samma benskydd som Kulusevski använder.

Lysekil som är ett av de mesta långväga gästerna vann.

Vi har fler Bohuslänningar i cupen. IFK Valla, Uddelvalla och Stenungssund. Dessutom lag från Borås och Jönköping och Södra Halland.

Jättekul att bi sträcker oss så långt utanför stor-Göteborg.
Äntligen cup!
2020-10-11 06:44
Laganda och kamratskap!
Äntligen så var du vår Höstcup igång.

Det märktes att många lag längtat efter cup som ju är en så viktig del av fotbollslivet.

Ovan en bild på några av våra egna P13-spelare som just provat spel 5 mot 5 under lördagen

Hoppas på fylligare nyhet ikväll när helgen är slut. Bland annat skall vi ju berätta om hur det gick i slutspelet för P07 och F07
P11, 11/10 06:59
Akademi, 07/10 13:14