VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De två yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
Fortsatt träning och träningsmatcher, uppdaterad info om Corona / Covid-19
2020-04-03 12:44

Senaste dagarna har Folkhälsomyndigeten och Svenska Fotbollförbundet uppdaterat sina rekommendationer gällande träning och fotboll.

Föreningens grundsyn är att fortsatt följa berörda myndigheters och organisationers beslut och rekommendationer.

Praktiskt innebär de senaste uppdateringarna för oss att:

- Vi fortsätter träna som vanligt

- Vi fortsätter spela träningsmatcher, men möter endast lag i närområdet

I praktiken innebär det att vi söker träningsmotstånd i Kungsbacka, södra Göteborg och Mölndal.

- Allt serie- /cupspel är just nu stoppat - ny information kommer längre fram

- Vi strävar efter digitala möten i föreningen, undviker föreningsmöten

Fördjupad information från Svenska Fotbollsförbundet och FHM finns på:

Självklart är det fortsatt inga problem att avstå träning eller match om föräldrar / spelare känner oro.

Givetvis skall man stanna hemma och kurera sig om man inte känner sig helt frisk och följa alla tidigare råd kring att förhindra smittspridning.

Föreningen följer löpande ovanstående rekommendationer och uppdaterar informationen vid behov.

Vid frågor eller funderingar, kontakta Janne (sportchef) eller Peter (ordförande)

Styrelsen i Kullavik IF

Digitala Bingolotter till förmån för Kullavik IF
2020-04-02 08:12

Kullavik har som första klubb i landet fått möjligheten att testa att sälja digitala Bingolotter till förmån för sin verksamhet.

För att köpa en lott, behöver ni endast klicka på länken och följa anvisningarna. Klubben tjänar 15 kr per enkellott och 30 kr per dubbellott.

Dela gärna den här informationen med bekanta. Det kan ge ett betydande bidrag till vår verksamhet. Dessutom är det trevlig familjeunderhållning (TV4)

/Janne

Riktlinjer med anledning av Corona-utbrottet
2020-04-01 14:44
Från SvFFs hemsida

"Vid onsdagens presskonferens tillsammans med socialminister Lena Hallengren meddelade Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson ytterligare rekommendationer om trängsel i samhället och även specifika rekommendationer till idrotten. Bland annat var det tydliga rekommendationer om att undvika att samlas till årsmöten och andra liknande föreningsaktiviteter och även rekommendationer att skjuta upp alla former av tävlingsverksamhet inklusive träningsmatcher. Man ser gärna att träningsverksamhet utomhus upprätthålls.
Med anledning av dessa besked kommer SvFF:s riktlinjer till fotbollsrörelsen att uppdateras .

I väntan på att SvFF:s riktlinjer uppdateras kan ni ta del av Folkhälsomyndighetens nya direktiv här:

Från klubbens sida så avvaktar vi SvFFs uppdaterade riktlinjer innan vi gör en samlad egen information. Tills vidare får vi alla ta del av och följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. T.ex så är det ju tydlig att helgens matcher skall ställas in.

//Janne
Påsklägeret är fullt
2020-03-29 08:45
Påsklägeret är fullt
Hur påverkas säsongen?
2020-03-27 08:09
Som bekant så är starten på Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan framflyttad. Liknande beslut finns för alla serier som arrangeras av Svenska Fotbollsförbundet

Igår kom besked att Halländska Herr och Damserier startar först i juni och kommer att göras om till enkelserier.

Hallands FF meddelade igår också att de avvaktar ytterligare med besked för barn och ungdomsserierna. De bedömer nu att kunna ge sådant besked under vecka 15.

Vi på kansliet försöker naturligtvis att planera på ett sådant sätt att vi har möjlighet att spela säsongen som vanligt om beslutet blir sådant.

Våra träningar och träningsmatcher fortsätter ungefär som vanligt. Helt enkelt eftersom det är den rekommendation som vi får från Förbund och Myndigheter. Extremt viktigt naturligtvis att vi inte kommer till träning om vi har ens minsta symptom.

P 14 år, 27/01 10:21
P07, 24/01 10:14