VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De två yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
"Påskläger - målgörarskola och målvaktsfokus
2019-03-20 13:00
Under påsklovet måndag 15 april till torsdag 18 april så ordnar vi läger enligt nedan. Vi kallar det för "Påskläger - målgörarskola och målvaktsfokus". Fokus på träningen kommer att vara "sista tredjedelen" dvs att komma till avslut och avsluta med kvalité samtidigt som målvakterna får extra uppmärksamhet.

Träning 4 dagar á 3 timmar för 700 kr.

80 platser finns. Barnen delas in efter ålder. De yngsta grupperna tränar kl 9-12. De äldre kl 13-16. Vi tar emot spelare födda 05-11. Det är ett stort spann så självklart gör vi mindre grupper baserade på födelseår - så att man tränar med jämnåriga

Medtag matsäck (ingen mat ingår)

Vi är på Maleviksplanen. Kostnaden är 700 kr. Anmäl med hjälp av den här länken.

Huvudinstruktör är Jan Pettersson. Detta kompletteras med målvaktsinstruktör och ett par duktiga äldre ungdomar som kan fungera som inspiration.

Fotbollsskola / uppstart barn födda 2014
2019-02-26 21:11
Nu tar vi emot anmälningar till vårt nya lag för spelare födda 2014.

Träningstiden kommer att vara söndagar 9:30-10:30 på Kullaviksplan
Första träningen är söndag 28:e april

I avgiften ingår ett klädpaket och man får prova 2 gånger innan man bestämmer sig.

Sprid gärna ordet om att vi nu tar emot anmälningar!

Med hopp om stort intresse!
Våren är på gång!
2019-02-20 12:21
Gött gäng, P08!
Sportlovet är slut och vi på kansliet märker tydligt hur aktiviteten i lagen ökar. Det allra flesta lagen kör antingen igång eller ökar upp aktiviteterna nu.

Vissa lag har förstås aldrig slutat utan kört på hela vintern... Bjuder på en härlig fotbollsbild på P08 som tillhör de som kört på.

F09/10 hade sin första träning igår och det var lite rörande att se hur tränare och spelare hade längtat efter varandra och fotbollen! Lite bokningsstrul gjorde att de fick inleda i mörker men här ser man inte problem utan har bara kul!

På söndag är det årsmöte i föreningen, missa inte er chans att utöva föreningsdemokrati. Alla har fått kallelser och info på mail

Vissa av lagen börjar med matcher nu till helgen. Först ut är P04, följt av P07. I vänstermenyn hittar ni en sammanställd matchkalender för alla våra lag så ni kan planera era helgpromenader.

Önskar er alla en härlig vår - längtar efter att fotbollen skall explodera här i mars/april!

Anette och Janne på kansliet

Hemmaseger på tredje dagen av cupen
2019-01-06 06:48
Hemmaseger i äldsta flickklassen. Grattis!
Vår trettonhelgscup rullar på. Under lördagen kunde vi på morgonen njuta barnfotboll med P08. Många lag på plats och mycket fin fotboll.

På eftermiddagen och kvällen kom 15-åringarna. Våra P04 gjorde en stark insats och visade stor bredd när man tog fram båda lagen till kvartsfinal i årets inte bara äldsta utan även största tävlingsklass.
Resultat P04: 1.a Herrestad, 2a öckerö, 3.a Bergum 4a Sjövalla

På kvällen var det dags årets sista tävlingsklass och då kom också en hemmaseger. F04 bestod av många starka stora breddklubbar och spelet höll fin nivå.
Resultat F04: 1a Kullavik 2a Kållered 3a Bergum 4a Floda.

Idag på sista dagen blir det F10, F08, F07 och inte minst P07. Välkomna till hallarna!

//Janne
Summering andra dagen
2019-01-04 22:12
Två glada Lerumsledare med den fina pocketboken av Emelie Schepp
Andra dagens Tretonhelgscup bjöd underbarn barnfotboll med pojkar födda 2009. Massor av enusiasm ocjh glädje.

Dagens enda tävlingsklass var P05 som höll hög nivå med många riktigt duktiga lag. Åsa IF vann finalen mot Bergum. Kållered tog brons och Häcken kom fyra.

våra egna P05:or fick nöja sig med B-slutspel där de vann kvartsfinalen men åkte ut i semi.

Tack vare sponsring från säljkåren och laget.se så har vi kunnat ge bort en pocketbok av Emelie Schepp till alla underbara ledare som gör denna vår största folkrörelse möjlig med massor av ideella timmar.
P11, 05/03 08:56
P07, 03/02 13:29