SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
Vad ser vi egentligen när vi tittar på våra spelare?
2021-02-25 15:19
Dags för #2 av vårt digitala tränarforum!

På måndag den 1 mars kommer vi prata om barns och ungdomars utveckling (biologisk & mental), inlärningsfönster och RAE.

Vilka färdigheter kan vi träna bäst i vilken ålder? Och varför?

Varför uppmärksamma vi så ofta rätt spelare för fel saker? Och vad har det för konsekvenser?

Du som är ledare i Kullavik IF kommer få Teamslänken i en kallelse via mejl - ta en kopp te och häng med oss en stund på måndag kväll med start 20:30!

Vi ses!

Patrick 
Gult och Blått
2021-02-25 08:40
En annan snygg tröja
Våra färger är gult och blått och våra tröjor är lång-randiga. Så har det sett ut länge nu och tradition och enhetligt är viktigt för klubbkänslan och varumärket. 

Alla inköp av matchställ görs centralt så att vi kan hålla i vårt varumärke. Våra tröjor ärvs mellan lagen och eftersom de är av god kvalitet så håller de ofta i många år. Jag har just beställt 3 nya matchställ till klubben, orsaken är att vi nu inte bara är fler medlemmar och spelare än tidigare utan det är också så att våra äldsta lag är äldre (större tröjor) än tidigare. 

Dessa nya tröjor är gula och blå och lång-randiga men en viss anpassning till gällande trender har gjorts. Ränderna är något färre och bredare. Det finns vissa partier som är enfärgade istället för randiga, snittet är uppdaterat. Jäkligt snygga enligt min mening, längtar efter att få se dem på match! Tröjorna är framtagna av Intersports partner JSM Active i Varberg.

Egentligen skulle vi må bra av ytterligare 2 nya ställ så om ditt företag är intresserat... ;-)

Tack till de sponsorer som gör det här inköpet möjligt

Göteborgs Köks och Möbelmåleri
Sandeux Investment
Norra Halland
Eksta
Mormors Minne (möbeltapetsör)
Inbrott i våra lokaler i Kullaviksskolan
2021-02-22 10:39
Våra lokaler i Kullaviksskolan har under helgen utsatts för inbrott. Man har forcerat ett fönster och tagit sig in i vårt förråd.

Enligt min preliminära bedömning så har vi inte förlorat något viktigt eller värdefullt. Men det är klart att sönderslagna fönster kostar pengar att ersätta och att det blev lite att städa.. Känns lite sorligt på det hela taget.

Händelsen är polisanmäld.
SportlovsClinic med Kullavik Akademi
2021-02-19 11:14
Vadå J Södra? Vad har denna anrika förening, numera representerat i Superettan, att göra med sportlov i Kullavik?

Nu ska ni få höra...

Efter lång planering och anpassning till Corona-restriktioner såg vi fram emot vår första endagscamp för ambitiösa spelare 12-16 år under sportlovet. Då kom snön. Men med lite vilja, flexibla instruktörer och matleverantörer så kan man lösa det mesta och i en ytterligare anpassad version genomförde vi i onsdags vår SportlovsClinic!
Sammanlagt 25 spelare, både killar och tjejer, delades in i olika grupper och drillades i teknik och speluppfattning av undertecknad och vår mycket uppskattade gästinstruktör Amna Lihovic. Spelarna visade fantastisk inställning och fokus under mer än 6 timmars träning. Mellan passen kunde spelarna stärka sig med nyttiga mellanmål och en riktigt god lunch, smidigt serverat av Hemlagat Catering

Det var väldigt roligt att få välkomna duktiga spelare från många andra klubbar, där ordet hade spridit sig lite extra på tjejsidan. Men det mest imponerande var ändå en kille: en av Jönköping Södras mycket duktiga akademispelare hade hört talas om vår Clinic, satta sig i bilen på morgon (i snöstorm) och tränade med enormt fokus en hel dag innan han åka tillbaka hem till Småland. 

Otroligt roligt att vår verksamhet börja få ett så fint rykte och vi hoppas verkligen att alla spelare var nöjda med dagen.

Jag vet att vi instruktörer var det! 

Patrick Migas
Akademiansvarig
Nytt i Kullavik IF:
2021-02-08 14:24
Många av er har säkert genom åren inspirerats av TEDtalks. Detta fenomen som startade när man tillgängliggjorde föreläsningarna under den kanadensiska TED-konferensen på YouTube, och som nu har blivit en gigantisk global kunskapsbank och inspirationskälla.
Ni som är tränare har dessutom kanske hittat till olika egna inspirationskällor - tränarpodden, poddenSVENSK FOTBOLL eller varför inte den fantastiska Men in Blazers?

Eftersom vi älskar att prata om fotboll, högt och lågt, vi är väldigt nördiga, och vi fastnar gärna och ofta med många av er i samtal kring fotboll så startar vi nu Kullavik IF:s alldeles egen inspirationskälla:

TRÄNARtalks

Såhär kommer det att funka:
Någon gång i månaden bjuder vi in alla ledare i klubben (genom kallelse i sportadmin) till ett Teamsmöte. I kallelsen berättar vi kort om innehållet vid just detta tillfälle och om eventuella gäster vi tar med oss. 
Om ni har tid och tycker ämnet verkar intressant (eller om ni bara vill tjôta lite om fotboll) så kopplar ni helt enkelt upp er på Teams. Om ni har något annat för er just denna gång så ses vi kanske nästa gång. Ingen anmälan, ingen finklädsel och ingen avgift!

TRÄNARtalks kommer alltid bli på måndagar 20:30-21:15, dock inte varje månad. Upplägget är att någon av oss eller någon spännande gäst som vi bjuder in pratar i ungefär 30 minuter. Efter det är det öppet för frågor, diskussion och trevliga samtal om vår fantastiska sport.

Har du någon gång funderat på hur du kan designa en träning så att din högerytter kan komma i perfekt position för att använda sina nyvunna passningsfärdigheter so ofta som möjligt under helgens 7mot7-match?

Eller hur skillnaden mellan Diers och NDombelés agerande i spelyta 1 under uppspelsfasen bör påverka vår utbildning av Kullaviks blivande mittfältare?

Svaret får du kanske redan nästa vecka för måndag 15 februari, kl.20:30 är det dags för historiens första TRÄNARtalks! Inbjudan kommer under veckan.


Hoppas vi ses då!

Janne & Patrick
Nyheter från våra lag
Akademi Flick 11mot11, 01/02 11:23 
P11, 19/01 20:34 
P16, 14/01 12:09 
P11, 28/11 11:34 
Flick Akademi 6-8, 10/11 09:32 
Akademi Flick 9mot9, 10/11 09:31 
Akademi Flick 9-12, 10/11 09:31 
Akademi Flick 11mot11, 10/11 09:03 
 
Öppna/stängda planer
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF