VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

Registrera ditt medlemskap här
Anmälan till Höstcupen är öppen
2018-07-10 07:59
Årets höstcup går över 2 helger och vi introducerar även 3-manna.

Varje åldersklass spelar klart på en dag.

Avsluta sommarlovet och rivstarta hösten med kvalificerad träning
2018-07-09 07:49

Avsluta sommarlovet och rivstarta hösten med kvalificerad träning

Vecka 33 håller vi Träningscamp igen. Denna gång bjuder vi in spelare födda 02-09, självklart kommer vi att gruppindelning så att varje spelare tränar med spelare i sin egen ålder.

3 timmar fotboll per dag! Antingen kl 9-12 eller 13-16. Klubben avgör baserat på anmälningarna som kommer in. Generellt sätt yngre spelare på förmiddagen.

Mån-Ons kostar 800 kr

Tors-Fredag kostar 400 kr

Mån-Fredag kostar 1000 kr

På onsdagen deltar Tanner Speed och kommer då att sätta sin snabbhetsträning ännu tydligare i en fotbollskontext så även för er som tidigare provat Tanner träning så innebär onsdagen nya utmaningar och nya roliga utmaningar.

Generellt sätt är temat på lägret snabbhet. Dels genom löpfärdighet och Tanners bidrag men ännu mer genom att vi tränar vår förmåga att uppfatta spelet och agera snabbt och bestämt på det som sker. God speluppfattning, snabba beslut!

Spelare från andra klubbar är välkomna!

Anmäl er här:

Semifinal i Tidaholm för P16
2018-04-23 08:26
Det gemensamma Kullavik - Särö laget P02/03 har i helgen varit i Tidaholm och spelat GIFF-cupen.

Vi gjorde en stark turnering och tog oss till semifinal där vi tyvärr föll mot starka Alingsås IF med 1-0. De vann sedan även finalen med 1-0 mot hemmaklubben Tidaholm.

Många riktigt bra matcher med kvartsfinalen mot Lerum som höjdpunkt. Turneringen kändes som ett kvitto på att vi tillsammans kan driva en mycket fin P16-verksamhet. 18 spelare och 6 ledare från båda klubbarna deltog.

Killarna spelade för första gången i de nya helsvarta stället som vi kommer att använda för det gemensamma laget.

Vi tackar familjerna Lundstedt, Johansson, Harbeck och Christiansen som använt sina kontakter för att säkra sponsorer.

Sponsorerna till matchstället är:
Akuro
Aranea Förvaltnings AB
PS Partner
Willa Entreprenad

Kullavik IF blir partner med Tanner Speed
2018-04-17 14:20

Vi är stolta att kunna berätta om vårt partnerskap med Tanner Speed.

Tanner erbjuder snabbhetsträning av högsta kvalitet. Dessutom specialanpassad för fotbollsspelare

Partnerskapet innebär bland annat att våra spelare kan anmäla sig till och gå på dessa fantastiska träningar här på hemmaplan

Just nu är det fullt men vi tar emot fler spelare i augusti

Påskläger - målgörarskola och målvaktsfokus
2018-03-02 10:39
Under påsklovet tisdag 3 april till fredag 6 april så ordnar vi läger enligt nedan. Vi kallar det för "Påskläger - målgörarskola och målvaktsfokus". Fokus på träningen kommer att vara "sista tredjedelen" dvs att komma till avslut och avsluta med kvalité samtidigt som målvakterna får extra uppmärksamhet.

Träning 4 dagar á 3 timmar för 600 kr.

80 platser finns. Barnen delas in 4 grupper efter ålder. De yngsta grupperna tränar kl 9-12. De två äldre kl 13-16. Vi tar emot spelare födda 02-08.

Medtag matsäck (ingen mat ingår)

Vi är på Maleviksplanen. Kostnaden är 600 kr. Anmäl med hjälp av den här: länken

Huvudinstruktör är Jan Pettersson. Detta kompletteras med målvaktsinstruktör och ett par duktiga äldre ungdomar som kan fungera som inspiration.

Flick-junior, 20/06 16:17
Flick-junior, 02/06 23:08