VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
Uppstart spelare födda 2016
2021-04-13 12:50

2021 så välkomnar vi för första gången spelare födda 2016 till vår verksamhet. Självklart både för tjejer och killar. Sprid gärna dettta till grannar och vänner och varför inte på sociala medier.

De tränar en gång per vecka under de varma årstiderna. Alla nya spelare får ett klädpaket och en cool sportväska.

Träningarna kommer att hållas på Kullaviksplan på söndagar kl 9-10
Första träningen kommer att vara 2e maj.

Spelare är välkomna att prova 3 gånger innan man betalar.

Föräldrar som vill vara med som ledare är hjärtligt välkomna. Kontakta Janne vid intresse eller om du har frågor om verksamheten.

Jan Pettersson
janne@kullavikif.se
Artikel om Mimmi på IFKs hemsida
2021-04-13 12:34

Det är kul att kunna berätta om duktiga spelare fostrade hos oss som nu satsar vidade i andra klubbar.

Mimmi Baureus har spelat hos oss i många år och började redan när hon var liten - kanske start så tidigt som 2010 - men 2019 gick hon vidare till IFK Göteborg där hon numera är en viktig kugge i deras damsatsning.

Från tiden i Kullavik minns vi Extremt hög närvaro på egna träningar, äldre lags träningar, varanda camp eller läger eller extraträning vi arrangerade, dessutom en hel del spel med pojkarna. På så sätt kan vi bygga en satsning med start även i en mindre klubb. Mimmi är en otroligt varm och vänlig tjej som vi önskar allt det bästa.

Artikel om Mimmi på IFKs hemsida

Anmälan till sommarlägret!
2021-04-13 11:12

Snart är den här!

Ja, inte maskrosen alltså utan sommaren!

Finns det något bättre än värme, en lätt bris från havet, glada barn, lek och fotboll? Knappast!

Nu öppnar vi anmälan till vårt sommarläger. Sommarlägret är till för alla fotbollstokiga tjejer och killar i åldrar 7 till 12år (2014-2009).

Vi håller på 9-16 under 3 dagar.

Det går att välja mellan vecka 25 (21-23 juni) och vecka 26 (28-30 juni). I mån av plats kommer det även vara möjligt att delta båda veckorna.

Pris: 900: -

I priset ingår lunch, försäkring, t-shirt, boll, vattenflaska.

OBS: Sommarlägret brukar vara mycket populärt och även i år finns det begränsat med platser. Vi kommer ta emot 80 spelare per vecka och det är först till kvarn som gäller!

Ni anmäler er till lägret här Länk till formulär

Sprid bland grannar och bekanta och varför inte på sociala medier.

Vi finns på Hemköp Kullavik även den här helgen
2021-04-10 10:03

Vi fortsätter att synas i samhället genom närvaro på Hemköp i Kullavik på helgerna.

Mellan 15 och 18 både lördag och söndag så säljer 2 av våra ungdomar BingoLotter och Kullavik-produkter.

Behöver du ett par strumpor, en mössa eller lott så är detta enklaste och snabbaste sättet.

Temakvällar i april med Johan Fallby.
2021-04-08 11:19

Skapa en hållbar och framgångsrik idrott!
Temakvällar i april med Johan Fallby.

I april erbjuder RF-SISU två digitala temakvällar med Johan Fallby. Kvällarna handlar om hur föreningen och föräldrar kan skapa en hållbar och framgångsrik idrott för barn och unga. Utbildningarna är kostnadsfria och digitala. Du väljer den som passar dig bäst. Den ena vänder sig till föräldrar, den andra till ledare.

Inbjudan

Johan är en etablerad auktoritet inom fotbollen med många intressanta uppdrag i bagaget. Hans värderingar ligger nära våra. Han månar om både topp och bredd och tror på att de kan utvecklas tillsammans. Han inte bara tror, han jobbar forskningsbaserat. Jag rekommenderar verkligen att ni tar chansen att lyssna på honom.

mvh

Janne