VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I menyn till vänster "Våra lag" ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

Registrera ditt medlemskap här
Två lyckade lägerveckor - mer läger i Augusti
2017-06-29 07:07
Anette och jag vill tacka alla spelare och extraledare för fina insatser under de 2 lägerveckorna.

Lite drygt 100 barn per vecka har spelat fotboll i många timmar antingen i Malevik eller Kullavik.

Önskar er alla en trevlig sommar och påminner om att det går att rivstarta hösten genom att delta på läger vecka 32 och/eller 33. Lägret är öppet för spelare födda 02-08.

//Annette och Janne
Förnyad klass-1 status för våra äldsta lag
2017-06-25 14:59
Klubben har tagit fasta på SvFFs devis "hålla ihop topp och bredd". Det går att se till att alla får vara med samtidigt som de som vill försöka bli riktigt bra kan satsa på det - i samma förening och träningsgrupp!

Idag glädjs vi åt att P03, F04 och P04 alla har lyckats tillräckligt bra i seriesepelet under våren för att kvalificera sig för matcher mot de allra bästa Hallandslagen (så kallad klass 1) även i höst.

Bra jobbat alla spelare och ledare - Grattis!

Våra yngre lag PF05 och nedåt spelar ännu inte med serieindelning på detta sätt. Såväl P03 som P04 har mer än ett lag och alla killar får spela mycket match. F04 tränar ihop med F02/03 som har ett lag i Norra Halland (man har inte skapat någon klass 1 i denna åldersgrupp)

Ett fint avslut på seriespelet och fin framgång för klubben. Nu ser de flesta fram emot lite semester innan det blir full fart igen i Augusti.

//Janne Sportchef
Klubbkänsla i praktien
2017-06-18 17:28
P04 borta mot Vinberg med tre 06.or och en 07:a i laget
I en stor klubb som vår spelas många matcher varje helg. En av helgens allra roligaste och intressantaste matcher måsta ha varit bortamatchen i P13-serien mot Vinberg.

När vi i P04 inte får ihop spelare till alla våra 3 lag så lånar vi av P03 (2 äldre är tillåtåna) eller P05  eller de duktiga flickorna i F04. Men icke denna gång. Inga spelare fanns att låna och istället fick vi vända oss till P06 och P07! Fyra "knattar" fick idag känna på 9-mannaspel för första gången och spela mot 2 eller 3 år äldre spelare.

Jättefint spelat i er 9-mannadebut: Adrian Brixvik, Kalle Ekström, Oscar Fritz och Hampuas Brue!

Strålande insats som goda lagkamrater och "faddrar" alla ni andra! Jag kände mig jätteglad över hur Kullaviksspelare från 4 olika lag kunde spela ihop och prestera en jättebra match tillsammans. Klubbkänsla i praktiken visades när vi pepper och berömer varandra.

Matchen slutade 2-2

Kullavik är bäst
Hälsar, Janne, Martin Kure, Fredrik Ekström

Ålborg City Cup - en jättebra cup
2017-05-30 13:21
Kullavik Lag 1 och 2 samlat för en gemensam bild
P04 har varit på utlandsresa. Vi var borta i 4 dagar och 3 nätter och besökte Ålborg. Utan att bli långrandig så vill jag gärna nämna att cupen var ovanligt välarrangerad med allt samlat på ett och samma ställe. Alla ledare var överrens om att hit åker vi gärna igen. Många tyska motståndare men även polska. Båda våra lag spelade 6 matcher, 2 per dag - också jättebra!

För varje resa och upplevelse växer gemenskapen i gruppen. Vi tror att sådnant här är jätteviktigt. Tack Magnus Ekman för dit slit med alla detaljer före, under och efter cupen. Du är bäst!

Fråga mig gärna om ni vill veta mer om cupen.
//Janne

Anmälan till sommarens teknikläger Öppen
2017-05-04 10:20
Under sommaren arrangerar vi hela 4 teknikläger

Träning 3 dagar á 3 timmar för 500 kr.

Barnen delas in efter ålder. De yngre tränar kl 9-12. De äldre kl 13-16.
Medtag matsäck (ingen mat ingår)

Vecka 25 mån-on Kullaviksplan, spelare födda 02-06
Vecka 26 mån-on Kullaviksplan, spelare födda 02-06
Vecka 32 mån-on Maleviksplan, spelare födda 02-08
Vecka 33 mån-on maleviksplan, spelare födda 02-08

Observera att ni önskar vecka. Om det blir förmiddag eller eftermiddag avgörs av åldersammansättningnen på de som anmäler sig. Vi meddelar naturligtvis löpande.

Anmäl med hjälp av den här länken

Huvudinstruktörer är Jan Pettersson men vi arberar på hur vi kan komplettera med andra inspirerande tränare som t.ex Målvaktsinströktören Kristian från HFF.
Flick-junior, 05/07 21:24
Flick-junior, 18/06 21:56