VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
Läger och camper 2021
2021-03-03 16:37
Sommarläger är ju alltid extra härliga!

Vi får en del frågor om läger och camper under året - och visst planerar vi en hel del!!

(Sedan håller vi tummarna att restriktionerna tillåter oss att genomföra allt som är tänkt.)

Här får ni en sammanställning av det vi planerar - så vet ni redan nu vilka dagar ni ska reservera i familjeplaneringen!

Påskläger

V.14, onsdag till fredag planerar vi ett matchläger i spelformen 7mot7.

Målgruppen är spelare födda 08-12, dvs. de åldersgrupperna som spelar 7mot7 i år, spelade förra året eller kommer spela nästa år.

Det kommer vara ett halvdagsläger där vi tränar och spelar match antingen 9-12 eller 13-16.

För detta läger kommer vi även söka tränare (helst vuxna som idag är aktiva som tränare i föreningen). Vi kommer nämligen genomföra en praktisk tränarfortbildning i samband med lägret, där ni både får exempelträningar, guide till matchcoaching samt en massa tips och förslag - ta chansen att hjälpa spelarna till ett grym läger samtidigt som du utvecklas som tränare!

Mer info och anmälan kommer snart!

Sommarläger

V.25 & v.26 kommer vi i vanlig ordning ha vårt stora sommarläger. Målgruppen kommer bli spelare födda 09-14.

Detta läger har varit en dundersuccé i flera år så här kommer vi hålla oss till samma koncept som tidigare.

Mer info och anmälan kommer efter påsk!

Matchläger sommar

V.32 kommer vi erbjuda ett liknande matchläger som på påsk, men denna gång i spelformen 9mot9. Målgruppen kommer i första hand vara spelare som inte fått vara med på de tidigare lägren, dvs. spelare födda 06-08.

Mer info och anmälan kommer efter påsk!

Höstcamp

Efter förra årets enorma succé (100 spelare deltog!) kommer Höstcampen med Kullavik Akademi tillbaka. Ambitionen är att erbjuda något för alla spelare födda 06-15!

Denna camp kommer ligga på höstlovet v.44.

Mer info och anmälan efter sommaren!

Som alltid tycker vi det är jätteroligt med nya kompisar så alla våra läger och camper kommer även vara öppna för spelare från andra klubbar!

Gult och Blått
2021-03-03 11:50
En annan snygg tröja

Våra färger är gult och blått och våra tröjor är lång-randiga. Så har det sett ut länge nu och tradition och enhetligt är viktigt för klubbkänslan och varumärket.

Alla inköp av matchställ görs centralt så att vi kan hålla i vårt varumärke. Våra tröjor ärvs mellan lagen och eftersom de är av god kvalitet så håller de ofta i många år. Jag har just beställt 4 nya matchställ till klubben, orsaken är att vi nu inte bara är fler medlemmar och spelare än tidigare utan det är också så att våra äldsta lag är äldre (större tröjor) än tidigare.

Dessa nya tröjor är gula och blå och lång-randiga men en viss anpassning till gällande trender har gjorts. Ränderna är något färre och bredare. Det finns vissa partier som är enfärgade istället för randiga, snittet är uppdaterat. Jäkligt snygga enligt min mening, längtar efter att få se dem på match! Tröjorna är framtagna av Intersports partner JSM Active i Varberg.

Egentligen skulle vi må bra av ytterligare 2 nya ställ så om ditt företag är intresserat... ;-)

Tack till de sponsorer som gör det här inköpet möjligt

Göteborgs Köks och Möbelmåleri
Sandeux Investment
Norra Halland
Eksta
Procab
Mormors Minne (möbeltapetsör)
2021-03-03 10:23

Det är kul att kunna berätta att Nokas kommer med i den härliga grupp av företag som stöttar vår verksamhet. Tack!

Nokas CMS AB hanterar uttagsautomaterna Kontanten.

Nokas kommer att synas på träningskläder.

Datum och platser för årets Kungsbackalekar
2021-03-02 15:56

INFÖR KUNGSBACKALEKEN 2021.

Naturligtvis vet ingen hur mycket av årets Kungsbackalek som kommer att kunna genomföras med tanke på Pandemin men det finns en planering med datum och arrangör vilken jag delar här. Upplägget är ju som många av er vet att klubbarna turas om att arrangera. Vi har fått äran att arrangera årets första lek.

Kungsbackaleken vänder sig till spelare födda 2012-2014.

1.    Kullavik IF V 19  15-16 maj.

2.    Åsa IF  V 20 22-23 maj.

3.    Lerkil IF  V 23  12-13 juni.

4.    Kungsbacka IF  V 35  4-5 september.

5.    Tölö IF  V 36  11-12 september.

6.    Onsala BK  V 38  25-26 september.

7.    Frillesås IF  V 39  2-3 oktober.

KGFS har ännu inte börjat ta upp anmälningar. Ingen stress!

Årsmötet genomfört - i år på Teams
2021-03-02 08:26
Ännu ett årsmöte genomfört, i år på Teams - som blivit det nya sättet att arbeta för många av oss.. vi hoppas att vi kan ses nästa år istället !

Några av de höjdpunkter som lyftes var:

- Trots pandemin ett riktigt bra år för föreningen, nya medlemmar/hög aktivitet
- God ekonomi med bra vinst, baserat på hög aktivitet och god kostnadskontroll
- Många riktigt bra resultat från våra lag, träningsnärvaro och utveckling
- Roliga satsningar framåt med utveckling av tjejfotbollen och Patrick på plats

Vi tackade även Fredrik Einarsson och Roger Schweitzer för lång och trogen tjänst som revisorer och hälsar Francis Dallaire välkommen som ny revisor.

Vi tackade även Kristian Sundborn för engagemanget i styrelsen, Kristian fortsätter som ledare och att hålla i samarbetet med Pelle P.

I övrigt är styrelsen intakt med:

- Peter Berggren, ordförande
- Lars Juviken, v ordförande