VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De två yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
Jul i Kullavik - kom och besök oss
2019-12-09 08:37
Kullavik IF är med och skapar julstämning på torget
I år kommer vi att vara en del av julstämningen på torget.

Kullavik IF kommer att sälja jättefina stearinljus samt Bingolotter till uppesittarkvällen. Dessutom kommer vi förstås att presentera vår verksamhet med fokus på folkhälsa och bjuda på glögg!

Kom gärna förbi Kullaviks Centrum den 15e december. Hjälp till att skapa lite julstämning i vår lilla tätort och kanske gynna din klubb med något köp.

Vårt tält bemannas av Helena Jordell från styrelsen och spelare från vårt F-Juniorlag.

//Janne
F14 Futsal vinner Billecupen
2019-12-02 08:57
Precis som förra vintern spelar drygt två handfull av tjejerna i vårt nya F14-lag (F06 & F07) futsal under vintern. Vi tränar en gång i veckan och åker sedan land och rike runt för att hitta bra och kul motstånd.
Efter en snöplig strafförlust i A-finalen förra helgen, i Uddevallakannan hos svenska mästarna IFK Uddevalla, höll det hela vägen denna helg!!

Vi gästade Skåne och Billecupen, och efter lång resa ner med lunch på vägen gick Kullavikstjejerna genom hela turneringen utan poängförlust. I A-finalen var det till slut ingen snack om saken och Kullavik besegrade hemmalaget Billesholm med 5-1 efter fullständigt lysande anfallspel!

Som grädde på moset gick även priset till turneringens bästa spelare till Kullavik genom Emilia Migas.

Stort grattis till en strålande insats tjejer!!!
Tack Lasse
2019-11-15 06:09
Lasse Vibe får med sig badlakan och Halsduk i Kullaviks vackra färger. (bild Martin Montonen)
Tack säger vi till Lasse Vibe som förgyllde vår avslutning i Kullavikshallen. Ungefär 600 plaketter delade Lasse ut till våra ungdomar att ha som minne av säsongen 2019.

2019 har varit ett nytt bra år för Kullavik IF. Fina sportsliga resultat i de åldersgrupper där vi håller reda på sådant och fortsatt tillströmning av nya medlemmar.

Kajsa Persson prisades som Årets ledare och F08 samt P04 fick mottaga var sitt pris som Årets Lag

Lasse Vibe som i år varit lagkapten i IFK Göteborg, har gjort landskamper för Danmark, vunnit den allsvenska skytteligan och varit proffs i England och Kina.

Lasse fortsätter nu sin karriär i FC Midtjylland och vi önskar stort Lycka till!
Grattis och Lycka till, Lovisa!
2019-10-30 12:26
Idag sträcker alla våra 100 ungdomsledare lite extra på ryggarna när vi kan konstatera att Lovisa Gunnarsson blivit uttagen till landslagsläger för F15/04.

Lovisa tillhör från och med den här säsongen Eriksbergs IF (dam) men har innan dess under 10 år lärt sig fotbollsgrunderna hos oss.

Det hela känns synnerligen välförtjänt för en ambitiös och träningvillig tjej som hela tiden söker utveckling. När hon i somras åter gästtränade med våra P04 så minns jag att jag tänkte på hur stark hon verkade och hur den biten utvecklats under en säsong med damfotboll.

För 10 dagar sedan stod hon och sålde toast och Hamburgare på vår Höstcup så hjärtat finns kvar. (det gäller för övrigt ytterligare ett par fd spelare som var med och hjälpte till -TACK)
Trettonhelgscupen - anmälan är öppen!
2019-10-30 07:40
Självklart skall vi genomföra Trettonhelgscupen även det här jullovet.

Ni kan följa anmälningsläget (och anmäla er) här.