VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De två yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
även Ryggsäckar
2020-05-28 10:58
200 kr för en praktisk ryggsäck
Sedan vi började informera om att många enklare produkter finns i lager i på kansliet och kan fås samma dag så har vi sålt en massa strumpor, pannband, mössor mm

Det finns även ett ryggsäckar i lager.

Sista dagarna på kampanjen
2020-05-27 07:47
Vi vet att produkterna från NewBody och Spicy Dream är populära och om du går i köptankar så vill du naturligtvis gynna klubben närmast ditt hjärta.

Vår kampanj med dessa produkter håller på den här veckan ut och stängs på måndag morgon då vi sammanställer och skickar in alla beställningar.

Som vanligt är vi tacksamma om du delar på sociala medier

Sommarlägret är fullt
2020-05-18 10:20
Nu har vi nått taket för hur många spelare vi kan ta emot

------ gammal nyhet -----

Intresset är stor för vårt sommarläger i år och båda veckorna börjar bli fulla.

Jag närmar mig gränsen för det tak som vi satt.

Anmälan kommer att stänga på söndag - eller tidigare om vi når taket.

Att det finns ett tak på antal deltagare beror naturligtvis på att vi vill kunna erbjuda en god upplevelse för de som anmält sig. Att jag stänger på söndag beror på att det är väldigt mycket lättare att planera om man har antal deltagare klart.

Jag vill gärna slå ett slag för att även spelare födda 08 och 09 är mycket välkomna - liksom förstås yngre ända ned till födda 13. Vi försöker adressera de något äldre barnen med extern expert på snabbhet och god målvaktsträning (som två exempel)

mvh
Janne
Trevlig helg önskar äldst och yngst
2020-05-15 14:40
Gustav Ramsvik, Christer Molin och Josefin Clausen
Maj är här och fotbollen rullar på. Kansliet vill önska trevlig helg med hjälp av ett par härliga bilder.

Gustav Ramsvik nyckeslpelare i P04 och en modern variant av XAVI spelar imorgon kval till pojkallsvenskan. Det kommer att bli svårt men Gustav och hans kompisar kommer att löpa varje extra meter som behöver löpas.

Josefin Clausen gör imorgon sitt livs tredje fotbollsträning när Flickor Födda 15 åter tränar på Kullaviksplan.

Christer Molin, allas vår Molle som kommer att porträtteras i nästa nummer av tidningen och som förutom att ingå i ledarstaben runt F10 även hinner lära P03/04/05 hur man gör mål. (titel anfallstränare)

Trevlig helg till er alla!
Håll utkik efter Kungsbacka-Posten
2020-05-15 07:26
Vårt P05-lag har inlett serien starkt med tre raka segrar. I samband med gårdagens match mot Kungsbacka IF fanns lokaltidningen på plats. Vi hoppas på både bilder och text så håll utkik efter Kungsbacka-Posten de närmaste dagarna

P05 ingår i en gemensam träningsgrupp med P03/04 och kör på hårt med träningar och matcher. Även P04 inledde sin serie med tre raka segrar men föll i fjärde matchen klart mot ett starkt Halmstad BK. Vi får se om P05:ornas svit blir längre. Utmaning att anta.

Men framförallt, se om ni hittar laget i tidningen kommande veckan. Även i digitaliseringens och sociala mediers tidevarv så tycker väl de flesta av oss att det är kul och lite spännande att komma i tidningen!?
P11, 27/05 19:04
P 14 år, 27/01 10:21