VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De två yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
Snart i brevlådan
2019-06-07 08:09
Imorse mottog tryckeriet nästa nummer av vår tidning. Den kommer att delas ut under midsommarveckan så att alla boende i Kullavik med omnejd får lite skön sommarläsning i hängmattan :-) Många fina bilder på våra fotbollsspelare och texter som jag hoppas ni finner intressanta. Det går bra för många av våra lag just nu!

Hylla den som hyllas bör sägs det ju och jag vill gärna framföra mitt största tack till Keith Jordell som på ideell basis gjort ett jättejobb med det grafiska. Tack.

Ett stort tack också till våra annonsörer:

Andersson & Hultmark
Västsveriges Pool & Spa
Särö Pastorat
Särö Centrum
Nilssons Plantskola
Duplica Print & Kommunikation
Allt i Bil
Lerkils Båtvarv
Svensk Fastighetsförmedling

mvh
Janne
Nu är anmälan till läger/camp öppen!
2019-04-11 14:48
Alla spelare som är födda 2003 ända ned till 2012 erbjuds läger/camp under vecka 25 och / eller 26.

Olika upplägg för olika åldrar

Självklart skall vi ha sommarläger
2019-04-08 09:47

Även i år skall vi ha sommarläger, självklart!

Olika upplägg kommer att finnas så att vi erbjuder träningen/alternativ såväl för de allra äldsta som de yngre ned till och med pojkar och flickor födda 2012.

Lägren anordnas vecka 25 och vecka 26

Mer information kommer senare i veckan. Ha tålamod.

mvh
Kansliet
Allt fler anmälningar till ambitionsträningen
2019-03-26 20:15

Roligt att det lossnat med anmälningar till ambitionsträningen. Den är öppen för spelare som spelar 5-manna. Första tillfället är nu på fredag och vi vill gärna ha fler anmälningar!

5-manna  tränar på Kullaviksplan kl 15:45-17:00 fredagar.

På träningen delas spelarna vid behov in efter födelseår

Länk anmälan 10,11  (5-manna)

Vi fortsätter med ambitionsträningen.

Tanken med verksamheten är att de som vill satsa lite extra på sin fotboll skall få tillfälle att under ledning av en erfaren tränare utveckla sin fotbollsteknik och fotbollsfysik ytterligare. Övningarna är hämtade från föreningens utbildningsplan.

Alla barn som har åldern inne och är medlemmar i föreningen är välkomna. Detta handlar inte om att var duktig på fotboll från början utan om att vilja bli duktig! Det är därför viktigt att du och ditt barn är medvetna om att deltagande i gruppen förutsätter att man är beredd att lyssna noga och träna självständigt med de uppgifter man får. Självklart är detta en aktivitet som vänder sig till de som har hög närvaro på ordinarie träningar och tycker att det är jätteroligt med fotboll.

Detta sagt så är självklart målsättningen att verksamheten skall präglas av glädje och kul - glädjen i att lära sig och utvecklas!

Träningarna kommer att hållas av Jan Pettersson, certifierad tränare och instruktör inom Hallands Fotbollsförbund.

Kostanden är 600 kr

"Påskläger - målgörarskola och målvaktsfokus
2019-03-20 13:00
Under påsklovet måndag 15 april till torsdag 18 april så ordnar vi läger enligt nedan. Vi kallar det för "Påskläger - målgörarskola och målvaktsfokus". Fokus på träningen kommer att vara "sista tredjedelen" dvs att komma till avslut och avsluta med kvalité samtidigt som målvakterna får extra uppmärksamhet.

Träning 4 dagar á 3 timmar för 700 kr.

80 platser finns. Barnen delas in efter ålder. De yngsta grupperna tränar kl 9-12. De äldre kl 13-16. Vi tar emot spelare födda 05-11. Det är ett stort spann så självklart gör vi mindre grupper baserade på födelseår - så att man tränar med jämnåriga

Medtag matsäck (ingen mat ingår)

Vi är på Maleviksplanen. Kostnaden är 700 kr. Anmäl med hjälp av den här länken.

Huvudinstruktör är Jan Pettersson. Detta kompletteras med målvaktsinstruktör och ett par duktiga äldre ungdomar som kan fungera som inspiration.

P11, 02/06 20:45
Flick-junior, 27/05 14:55