VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

De två yngsta åldersgrupperna hittar ni under Fotbollsskola i toppmenyn

Registrera ditt medlemskap här
Nu är det dags - Höstcupen startar
2019-10-06 15:00

Hej

Med start imorgon lördag så kommer vi under fyra helger att vara värdar för Höstcupen och ta mot närmare 210 lag.

Det känns viktigt att påpeka att Höstcupen spelas på konstgräs på flera olika planer i Kungsbacka.

Använd alltid cupsidan för spelschema: https://cupmate.nu/cup/kullavik-if-hostcupen

Planernas namn skall tolkas så här:

M4-7 = Malevik plan 4 för 7mot7

Ö1-11 = Ögärdet plan 1 för 11mot11

M: Maleviksplan ligger vid Maleviksskolan

K: Kullaviksplan ligger vid Kullaviksskolan

B: Bukärrs IP ligger vid Särö Skola

Ö: Ögärdet IP ligger i Fjärås vid simhallen

Ä: Ängås IP är Lerkils anläggning i Vallda

R: Är Rydet Onsalas anläggning på Onsala halvön

Varje enskilt lag spelar under en och samma dag endast på ett ställe.

Vi kommer se till att samtliga spelcentra har en bra och trevlig service med servering.

Vi är så glada att cupen blivit så stor och att ni vill komma till oss i Oktober.

Med vänlig hälsning Janne, Kullavik IF

Hugo tänder ljuset
2019-10-05 20:29
Hugo från P10 fick det spännande uppdraget att tända ljuset första gången
Så kom då äntiligen dagen eller snarare kvällen då belysningen för första gången lös över Maleviksplan.

Det var under Höstcupens första dag som vi fick chansen att slå strömbrytaren första gången.

Detta skapar naturligtvis ännu bättre förutsättningar att skapa en meningsfull sysselsättning för områdets ungdomar.

Idag är det exakt 5 år sedan Maleviksplanen invigdes
2019-09-27 08:19

Idag är det exakt 5 år sedan Maleviksplanen invigdes och Ebbot stod för det här magiska framträdandet. Inför en i hans värld liten publikskara och i full storm gav han allt.

Film Ebbot på Malevik

Maleviksplan är numera navet i vår verksamhet och i vinter kommer för första gången all vinterträning ske i Malevik och Kullavik!

Tack Johan Andberg för tips och film

Ha en bra helg!

Futsal i Kullavik IF
2019-09-06 08:45
Lite allmän information om Futsal i Kullavik IF som kan vara väl värd att känna till.

Futsal är en egen idrott. Dessutom en av de snabbast växande och redan största idrotterna i världen. Kullavik IF erbjuder Fotboll och Futsal som 2 separata verksamheter i vår förening. I vår strävan att hålla ner medlems och verksamhetsavgifterna så att vår förening är tillgänglig för ALLA så har vi separata verksamhetsavgifter för Fotboll och Futsal så att man i större utsträckning kan betala för det man deltar i och så att varje verksamhet bär sina egna kostnader.

Säsongen 2018-19 var första året som klubben tydligt började skilja fotboll från futsal. Vi arbetar nu (2019-20) vidare med den modellen och kommer att börja bjuda in ungdomar att delta i vår Futsal-verksamhet redan idag. Rekrytering av Futsal-ledare och jakt på halltider pågår.

Här är bara 2 länkar som kanske kan ge någon uppfattning om omfattning på Futsal i Sverige

Futsalen arbetar ofta i motvind. Konkurrensen om halltider är hård och ibland framförs i debatten att fotbollsspelarna "kan väl träna ute på alla de fina konstgräsplanerna som byggts..." Ungefär där är poängen: Fotbollsspelarna tränar ute och är överlyckliga för de fina konstgräsplanerna. Det är Futsal-spelarna som tränar inne och vill ha halltider. För att någonsin komma vidare och fram i den frågan är det också viktigt att vi är tydliga med att det är 2 olika idrotter/verksamheter.

(Formuleringarna är mina egna)
Janne, sportchef Kullavik IF