VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I menyn till vänster "Våra lag" ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

Registrera ditt medlemskap här
Anmälan till sommarens teknikläger Öppen
2017-05-04 10:20
Under sommaren arrangerar vi hela 4 teknikläger

Träning 3 dagar á 3 timmar för 500 kr.

Barnen delas in efter ålder. De yngre tränar kl 9-12. De äldre kl 13-16.
Medtag matsäck (ingen mat ingår)

Vecka 25 mån-on Kullaviksplan, spelare födda 02-06
Vecka 26 mån-on Kullaviksplan, spelare födda 02-06
Vecka 32 mån-on Maleviksplan, spelare födda 02-08
Vecka 33 mån-on maleviksplan, spelare födda 02-08

Observera att ni önskar vecka. Om det blir förmiddag eller eftermiddag avgörs av åldersammansättningnen på de som anmäler sig. Vi meddelar naturligtvis löpande.

Anmäl med hjälp av den här länken

Huvudinstruktörer är Jan Pettersson men vi arberar på hur vi kan komplettera med andra inspirerande tränare som t.ex Målvaktsinströktören Kristian från HFF.
Anmälan till årets Fotbollsläger öppen
2017-05-04 09:35
Intersports Fotbollsläger!

Välkommen till årets läger. Fotbollsskolan är till för alla fotbollstokiga tjejer och killar i åldrar 7 till 10år (2010-2007)

Välj om du vill delta vecka 25 (19-21 juni) eller vecka 26 (26-28 juni).

Pris:850: -.

Obs! Även i år finns det begränsat med platser. Vi tar in 80 st. varje vecka. I mån av lediga platser kan man vara med på båda veckorna.

I priset ingår lunch, försäkring, t-shirt, boll, vattenflaska. Kom ihåg att uppge storlek på t-shirten.

När anmälan har registrats hos oss skickas en faktura ut och ni betalar den. Ingen insättning på kontot utan betala mot faktura. Anmälan görs via hemsidan

Betalning ska vara Kullavik IF tillhanda senast den 19 maj.
Bg: 5879-4314
Plats: Malevik IP
Tid: 9.00 - 16.00

Vid frågor kontakta kansliet: 031-93 16 60 eller kullavik.if@telia.com
Att ha med sig: Fotbollskor, benskydd, väderanpassade kläder, fotbollskläder, överdragskläder, handduk och ett mellanmål samt ombyte.

VÄLKOMNA!

PS inbjudan till äldre spelare kommer separat under dagen

Kullavik IF fortsätter utveckla sina äldre pojklag
2017-05-02 22:40

Som tidigare kommunicerat arbetar Kullavik IF med ambitionen att kunna erbjuda våra ungdomar hög kvalitet på träningar och matcher - att utbilda goda fotbollsspelare och lagkompisar.

Detta innebär att man som skall spelare skall kunna delta med stort fokus på fotboll, hög träningsintensitet och med matcher av god kvalitet, men även om man vill träna ett par gånger i veckan och delta i en breddverksamhet.

På tjejsidan har redan ett antal ändringar genomförts får att säkra denna utvecklingen, och vi ser goda effekter.

Även på pojksidan är det goda förutsättningar. I de tre äldre grupperna, P03-05, är det sammanlagt mer än 85 engagerade spelare och även många välutbildade och goda ledare.

Grundtanken i klubben är att vi har välutbildade föräldratränare som leder verksamheten, med stöd av anställd personal, samverkan med KGFS/KDFF med mer.

För att ytterligare utveckla förutsättningarna går nu även klubbens sportchef, Janne Pettersson, in som huvudtränare för P03. Givetvis kommer befintliga, mycket engagerade, ledare i P03 kvarstå för att tillsammans med Janne ytterligare utveckla träningar och matchande.

Även det goda samarbetet P03-05 kommer att fortsätta utvecklas :-)

Kontakta gärna Janne direkt, eller undertecknad, vid frågor.

Eder ordförande,

Peter Berggren

Förebilder
2017-04-13 08:29
Två supermålvakter och två som vill bli supermålvakter...
Under Påsklägret har Elin från OBK och Felicia från IF Centern varit med som ledare och insprirationskällor för våra spelare. Elin och Felicia är båda målvakter, 16 år och representerade Halland på Elitflicklägret ifjol. Två härliga förebilder för yngre målvakter och för flickor som vill satsa på sin fotboll.

Tove och Lovisa från F06 är 2 av de unga målvakter som lärt sig mycket av flickorna och förstås av vår målvaktsinstruktör Kristian Halén som åter åker från Halmstad för att drilla vår målvakter. Tack Kristian - du är bäst!
Enormt intresse för Påsklägret
2017-04-06 13:25
Det är mycket glödjande med det stora intresset för vårt Påskläger nästa vecka.

Nu har vi stängt anmälan eftersom vi känner att vi nått det antal spelare som vi kan ta hand om med fortsatt hög kvalitet.

P07, 20/05 15:47
Flick-junior, 15/05 10:43