VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I toppmenyn ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

Registrera ditt medlemskap här
Hemmaseger på tredje dagen av cupen
2019-01-06 06:48
Hemmaseger i äldsta flickklassen. Grattis!
Vår trettonhelgscup rullar på. Under lördagen kunde vi på morgonen njuta barnfotboll med P08. Många lag på plats och mycket fin fotboll.

På eftermiddagen och kvällen kom 15-åringarna. Våra P04 gjorde en stark insats och visade stor bredd när man tog fram båda lagen till kvartsfinal i årets inte bara äldsta utan även största tävlingsklass.
Resultat P04: 1.a Herrestad, 2a öckerö, 3.a Bergum 4a Sjövalla

På kvällen var det dags årets sista tävlingsklass och då kom också en hemmaseger. F04 bestod av många starka stora breddklubbar och spelet höll fin nivå.
Resultat F04: 1a Kullavik 2a Kållered 3a Bergum 4a Floda.

Idag på sista dagen blir det F10, F08, F07 och inte minst P07. Välkomna till hallarna!

//Janne
Summering andra dagen
2019-01-04 22:12
Två glada Lerumsledare med den fina pocketboken av Emelie Schepp
Andra dagens Tretonhelgscup bjöd underbarn barnfotboll med pojkar födda 2009. Massor av enusiasm ocjh glädje.

Dagens enda tävlingsklass var P05 som höll hög nivå med många riktigt duktiga lag. Åsa IF vann finalen mot Bergum. Kållered tog brons och Häcken kom fyra.

våra egna P05:or fick nöja sig med B-slutspel där de vann kvartsfinalen men åkte ut i semi.

Tack vare sponsring från säljkåren och laget.se så har vi kunnat ge bort en pocketbok av Emelie Schepp till alla underbara ledare som gör denna vår största folkrörelse möjlig med massor av ideella timmar.
Trettonhelgscupen är igång
2019-01-04 11:48
Silver-tjejer - F06 tog sig ända till final i årets första cup
Nu är Trettonhelgscupen igång!

Första dagen kunde vi njuta av fint spel från P10, F09, F06 och P06.

I de både tävlingklasserna blev utfallet:

F06. Segrare Bergum, 2.a Kullavik, 3: Rydboholm. 4a Onsala
P06. Segrare Lerkils IF,  2:a Bergsjö, 3.a Bergum 4.a Floda

Kullaviks P06 vann B-slutspelet, så det blev 2 pokaler till hemmaklubben första dagen. Idag är det en tävlingsklass och vi håller alla tummarna för P05.

Torsdag- Söndag denna vecka så fyller vi de båda hallarna i Särö med Futsal.

140 lag är anmälda och vi ställer själva upp i samtliga klasser. Kom och stötta era klubbkompisar.

Inget inträde! men handla gärna i kiosken :-)

Välkomna
Serieseger för Flickor 05
2018-10-17 16:43

Tjejerna visade att man är Hallands bästa F05-lag genom att säkra seriesegern i Flickor Division 9 Halland med en omgång kvar att spela.

Detta blev en härlig avslutning på en fantastisk säsong där tjejerna även nått semifinal i Göteborgs Cup samt A-slutspel i Eskilscupen.

Hatten av för dessa duktiga tjejer och ett stort tack till alla 06 och 04 tjejer som hjälpt oss under säsongen.

Stark säsongsavslutning av P04
2018-10-14 20:37
hur kan det bli annat än bra med sådana ledare!
P04 har de 2 senaste två helgerna deltagit i 11-mannacuper mot mycket kvalificerat motstånd.

Förra helgen i Jönköping Tord Troohy Cup, en cup som uttalat vände sig till starka lag. Där fick vi 4 segrar och 2 förluster mot starkt motstånd. Det blev B-slutspel på sämre målskilland än grupp-ettan Tord. I B-slutspelet vann vi till slut bronsmatchen.

Denna helgen i Vänersborg vars Quality Hotel Cup under senaste åren etablerats som en säsongsavlutning för ambitiösa lag. Här tog vi oss till A-slutspel efter 2 segrar och 1 oavgjord i gruppspelet. Tyvärr föll vi sedan i första slutspelsmatchen.

Totalt deltog 22 olika spelare på de både cuperna som blev en riktig självförtroende-boost. Vi visade att vi matchar denna typ av motstånd och placerade oss på övre halvan i båda turneringarna.

Dessa framgångar tar vi med oss in i vintersäsongen och byger vidare på.

Flick-junior, 10/01 16:41
F06, 10/12 11:27