- Öppna/stängda planer -
- Handla på Sponsorhuset -
- Ge ditt stöd på Svenska Spel -
- Stöd till Kullavik IF -
- Sponsorer till Kullavik IF -
VÄLKOMMEN TILL KULLAVIK IF
Fotbollsklubben för alla
Börja spela fotboll med oss
Vi tar emot fler spelare till våra lag. I menyn till vänster "Våra lag" ser du vilka åldersgrupper vi har. Under varje lagsida finns kontaktuppgifter och övrig information. Välkommen!

Registrera ditt medlemskap här
Det varde ljus :-)
2016-09-23 09:10

Glada nyheter !


Som många av Er säkert både läst i Norra Halland eller hört i olika sammanhang har nu Miljöverdomstolen fattat sina beslut kring elljus i Kullavik och Malevik.


I båda fallen har domstolen beslutat att elljus får lov att byggas och att det beslutet inte går att överklaga.


Nu arbetar kommunen med att få detta på plats så snart som möjligt, upphandling är startad och planen är definitivt under hösten.


Vi återkommer med exakt tidplan så fort vi har alla detaljer.


Det här är givetvis väldigt positivt för föreningen och även skolorna som nu kan använda planerna även den mörka delen av året.


Men mest positivt för våra barn och ungdomar som nu kan fortsätta cykla och gå till träningar och matcher under hela året - vi slipper karavanerna med bilar till Särö och alla utmaningar med att få ihop träningstider för vår växande förening.


Om någon vill läsa domarna i sin helhet så har Anette dem på kansliet, alternativt kontaktar Ni mig så kan jag skicka dem. De finns givetvis även att få från Miljööverdomstolen direkt.


Vi återstartar nu även arbetet med kommunen kring omklädningsrum, förråd med mer.


Med en önskan om en riktigt god Kullavik IF-höst !


Peter

Ordförande
Bilder från Hamnloppet
2016-09-22 19:49
Tack alla härliga människor som var med och gjorde Hamnloppet 2016 till en riktig folkfest!

Bilder från Hamnloppet 2016 finns nu ute på Hamnloppets hemsida.
Klicka dig vidare.
Tjejlagen gör det igen :-)
2016-09-11 16:37

Det är jättekul att se hur bra det går för våra flicklag, inte bara goa grupper med bra sammanhållning och mycket skoj - utan även framgångsrika i sitt fotbollsspel :-)


Helgens rapport från de äldre (F02) visar riktiga kämpatakter från Hermansby, Kärna.


Olika skador och resor gjorde att de precis fick ihop 11 starka tjejer för match borta utanför Kungälv. Kullavikstjejerna ställde upp, en del på nya positioner, men gjorde en fin första halvlek. Hermansby kämpade på och lyckades göra mål på kontring i första perioden som slutade med 2-1. Kullavik tryckte på bra, och Hermansby kom endast förbi på några kontringar. Matchen slutade 7-3 till Kullavik. Med denna vinst närmar de sig toppen i Gbg 11-manna serie. Starkt spel av alla i laget. 


I går var Vinberg på besök och Kullavik F02/03 arbetade sig in i matchen efter en liten trevande start. Efter hand vanns fler och fler bollar och tjejerna attackerade effektivt mål. Matchen slutade 5-3 till Kullavik som bjöd på fin fotboll. I om denna vinst går Kullavik upp i ledning i Hallandserien!

Samtidigt spelade F05 Qviding-cupen och tog med sig två bucklor till klubbhuset - 3:e platser i både A- och B-slutspel - kul !

Tjejerna visar framfötterna :-)
Teknikläger och ambitionsträning
2016-07-24 07:32
Vi tar emot anmälningar till tekniklägret vecka 33 ända fram till torsdag vecka 32.
Inget läger kommer hållas vecka 32
Läs mer och anmäl här
Gäller PF05 och äldre

Anmälan till höstens ambitionsträning är aktiv
Läs mer och anmäl här
Gäller P04-07 och F05-07

Bredd och topp - vägen framåt
2015-12-01 06:34

Som Ni alla vet arbetar vi intensivt i klubben med att kunna bygga en kultur där så många som möjligt vill spela med klubben så länge som möjligt.


Detta helt enkelt för att det gör det roligare för våra barn och ungdomar att vara med och delta, vilket de även tar med sig till skolan och hem - skapar en bättre och mer inkluderande stämning.


MEN samtidigt visar både forskning och praktik att det i ett lite längre perspektiv skapar även fotbollsmässig framgång.


Läs gärna artikeln om Torslanda i GP idag, där även de regler som Svenska Fotbollsförbundet inför 2017 diskuteras - http://www.gp.se/sport/fotboll/1.2913416-hos-torslanda-ar-serieseger-inte-malet


Torslanda IK är i många lägen en förebild, som lyckas kombinera bredd och topp på ett föredömligt sätt.


Att lyckas med det kräver välutbildade och engagerade ledare - och här är vi på god väg med det arbete Janne lägger ner i "Råda tråden" och Anettes idoghet med att dra igång nya kurser!


Ha det gott i blåsten :-)


Peter


Nyheter från våra lag
F03/04, 24/09 15:53 
F03/04, 19/09 10:37 
F03/04, 14/09 15:41 
F03/04, 12/09 19:07 
F03/04, 07/09 11:38 
F02, 04/09 15:55