Kullavik F12
Välkommen till Kullavik F12!
Vi är ett glatt gäng tjejer från Billdal i norr till Särö i söder som gillar att spela fotboll tillsammans!

Lite praktisk information

Träningstider
Även om vi försöker ha så fasta tider som möjligt så kan de variera. Till vänster finns en kalender som alltid är uppdaterad.

Utrustning

Till träning och match behöver barnen ha med sig egen vattenflaska. Vi vill att barnen har benskydd både när de tränar och spelar match. Fotbollsskor bör man förstås ha - grässkor funkar bra på konstgräs. I övrigt finns inga krav på speciella kläder men det går att köpa tröja, strumpor, shorts mm i klubbens färger via hemsidan. Vid match ordnar klubben matchtröja men inte shorts och strumpor.

Ledare
Se under kontakt till vänster.

Kvarglömda saker
Vid båda skolorna finns lådor för kvarglömda kläder.

Kullavik IF´S profilkläder:
Finns att beställa via vår webb-shop. Se menyn till vänster.

Cuper under hösten
2021-08-30 08:30

Hej alla spelare och föräldrar i F12!

Här kommer en sammanställning av matchschemat under hösten.  Seperata matchkallelser kommer via mail/sportadmin som vanligt.

2021-09-05   (söndag)
Kungsbackaleken i Kungsbacka

2021-09-12  (söndag)
Kungsbackaleken i Tölö

2021-09-25  (lördag)

Kungsbackaleken i Onsala

2021-10-02  (lördag)

Kungsbackaleken i Frillesås

2021-10-03  (söndag)

Höstcupen i Kullavik (7-manna som övning inför nästa år!)

Vi kommer att ställa upp med 3 lag per tillfälle så att alla får möljighet till mycket speltid. Varje sammandrag innebär 3-4 matcher så boka av större delen av dagarna i väntan på exakt schema.

Som ni ser så blir helgen den 2-3/10 väldigt intensiv då både kungsbackaleken och höstcupen tyvärr hamnat på samma helg i år. Tur att tjejerna älskar att spela matcher! ;)

Till höstcupen kommer vi även behöva hjälp av er föräldrar med arrangerandet av cupen så vänligen notera detta i era kalendrar.

Vänliga hälsningar,
Tränarna F12