Välkommen till Flickor FU14 (F08/F09)
Vi är ett gott gäng tjejer och har under senaste månaderna blivit fler och fler vilket är jättekul. Men vi är aldrig nöjda utan vill förstås bli ännu fler.
Vår träningsgrupp är blandat flickor födda 2008 och 2009 med fokus på spelformen 9 mot 9.

Det går bra att komma till våra träningar och prova på, skicka då gärna ett mail till lagledaren nedan så vi kan nå dig med information om träningar mm.
Gå även i samband med detta in på www.kullavikif.se - Föreningen - Medlem och anmäla ditt barn genom att lägga in barnets fullständiga kontakt- och personuppgifter (namn, personnummer, adress och telefonnummer). Barnet registreras då i medlemsregistret så att vi kan nå er om det är något. Det ger er även möjlighet att läsa på om klubbens värderingar och acceptera dessa.

Faktura kommer även skickas ut men om ni bestämmer er för att inte fortsätta efter provträning så meddelar ni bara detta till lagledaren så ser vi till att denna ej behöver betalas.

Våra träningstider under höstsäsong 2021 är följande:
Måndagar kl 18:30-20:00 Maleviksplanen
Torsdagar kl 17:15-19:00 Maleviksplanen

Glöm inte skor, benskydd, vattenflaska samt vid behov mössa och handskar!
Långt hår ska vara uppsatt i tofs eller säkrat med någon form av hårband.
Halsband ska vara avtagna och örhängen helst urtagna eller tejpade.

Om du har frågor om verksamheten eller vill vara med som ledare kontakta då:

Mikael Almquist - mikael.almquist@alten.se - 0704413460

Lagets ledare och tränare:
Mikael Almquist        Lagledare
Frida Emanuelsson   Tränare
Johan Steffner         Tränare
Anders Ackeström    Tränare
Malin Holmén          Tränare
Emil Jernlid             Tränare
Nils Lyrmark            Tränare

Ingen träning på påsklovet!
2017-04-08 20:29
Hej!

Eftersom många spelare är bortresta under lovet och ytterligare en del är på läger ställer vi in våra kvällsträningar nu på måndag 10/4 och torsdag 13/4.
Nästa träning blir alltså på annandag påsk den 17/4!

Glad påsk till er alla!
Nya träningstider F08
2017-03-23 11:25

Hej alla!

Nu är det vår och det innebär att vi från och med nästa vecka går över till sommar-träningstider!

Från och med måndag 27 mars tränar vi enbart i Kullavik (!)

måndagar 18.30-20

torsdagar 17-18.30

Spelarna (och tränarna) ska var på plats 10 minuter innan träningen börjar.

Som vanligt kommer tiderna krocka med något anat för några av er men vi hoppas ändå att detta funkar för de flesta!

PS: Nu på lördag tränar vi som vanligt!!

Minilirarcupen
2017-03-01 11:50

Fler bilder (+11) >>

I lördags gästade F08 Mölndals IF och Minilirarcupen.

Förstärkt av Lisa kom vi med två lag och båda lagen stod för mycket fin fotboll! Det blev många tighta matcher men tjejernas spelglädje och enorma kämpaglöd såg till att även resultaten oftast gick vår väg.

Många av spelarna har utvecklats mycket och vi tror att laget denna säsong kommer ta sitt spel till helt nya höjder!