Välkommen till P-11!

Välkommen till säsongen 2018!

Hej alla föräldrar till pojkar födda 2011.

Nya spelare är alltid välkomna att komma förbi och prova på under en träning.
Hör gärna av Er till oss tränare före träningen.

Om ni sedan vill fortsätta med oss så kan ni registrera er på följande länk. Registrera ditt medlemskap här http://sportadmin.se/hemsida/sida/?ID=62604.

Vi behöver just nu fler föräldrar som hjälper oss på träningarna för att bibehålla hög träningskvalitet på den stora truppen. Kontakta lagledaren.

[Träningsupplägg]
Information kommer via email till föräldrar.

[Träningstider]

Datum&Tid: Höstvila

Plats: Höstvila

Obs! Separata kallelser kommer till träningarna

Vi ses på fotbollsplanen!

========================================

Tränarstaben 2018

Lagledare:  Magnus Eek

Kassör: Mikael Almqvist

CUP/matcharrangör: Francis Dallaire

Sponsoransvarig: Jonas Sköld

Övriga tränare:

Anders Jonasson
Klara Svanström

Per Andersson

========================================

Höstvila P-11
2018-10-29 13:31
Hej barn och föräldrar,

Vi har nu lite höstvila vilket ger barnen möjligheter att öva på sin motorik i andra idrotter (eller om ni själva nöter fotboll med era barn).

Vi tränare tar en liten paus för att ladda batterierna och vi återkommer (via träningskallelse på mail) med information om vi får loss någon inomhustid för att leka lite fotboll.

Dvs, inga träningar tills dess ni får mer information via mail.

Lördagen den 10 november, kl 13.30 har vi gemensam säsongsavlutning i Kullavikshallen. Det blir prisutdelning och uppvisningsmatch. Välkommen!

/Tränarna P-11
Träningsstart p-11
2017-03-17 10:59
Hej alla träningssugna!

Vi vet att det finns stort intresse bland er att köra igång årets fotbollssäsong för P-11. Vi har inväntat väder som känns vettigt och även möjligheter med planer och tider.

Vi kommer (med lite kort varsel) smygstarta säsongen med 2 söndagsträningar 19 mars och 26 mars på kullaviksplanen mellan 9:30-10:30. Detta redan nu till helgen för er som har möjlighet och vill. Tider vi bokat på egen hand.

Efter detta hoppas vi på att det är vårtiderna som gäller men detta får vi återkomma med mer info om så fort vi vet. Officiell kickoff kör vi när vårtiderna är satta.

Vi tränare är självklart supertaggade att köra igång och vi har även flera nyutbildade tränare med en massa ideer.
Vi kommer se till att samla er föräldrar när vi kör igång med vårtider för information i samband med träning. Detta i samband med utlovad kickoff.

Träningsupplägget i år kommer följa svenska fotbollsförbundets plan. Det kommer vara en röd tråd genom träningar. Det kommer varvas spel med spelövningar och mycket fokus på bollkontakt. Samma övningar ska återkomma flera träningar i rad så att barnen känner igen sig. Inte för många olika övningar heller.
Vi ska även självklart ha superkul tillsammans och få in leken på dett bra sätt samt försöka lära känna varandra och barnens namn. Och viktigast att alla barnen vet våra namn.

Vi är ett gäng tränare på pappret men fler resurser behövs så är det fler av er som är intresserade så är det bara att höra av sig.

Väl mött!

/Tränarna P11
Hej alla spelare (och föräldrar) i Kullavik IF P-11.
2017-02-15 21:16
Än är det vinter men det är inte långt kvar innan vi kan börja spela fotboll igen. Under vintern har en del av oss föräldrar, som är nya tränare i klubben genomgått SVFF tränarutbildning C (ledare på 5- till 7-manna spel). Vi har fått ta del av mycket matnyttig information rörande barnkonventionen, barnrättsperspektiv, barns behov, fotbollens spela, lek och lär.
Vi kan varmt rekommendera föräldrar att ladda hem "Fotbollens spela, lek och lär" ifrån SVFF hemsida (http://fogis.se/barn-ungdom/spela-lek-och-lar/ )

Vi vill passa på att välkomna att fler föräldrar hjälper till som tränare eller hjälptränare under säsongen 2017. Ju fler vi är, desto roligare får både vi och alla våra barn. Vid intresse, hör av Er till Magnus Eek (mail@magnuseek.se).

Den 26 februari skall tränare i P-11 träffas och lägga upp en plan för 2017.
Vi återkommer med mer information via hemsidan och Sportadmin.

Hälsningarna, tränarna i P-11