Välkommen till P-11!

Välkommen till säsongen 2020!

Hej alla föräldrar till pojkar födda 2011.

Lågsäsongsträning utomhus
Onsdagar 17:00 - 18:30, Kullavik konstgräs

OBS! Träningskallelser kommer alltid via sportadmin till registrerade spelare.

Kontaktuppgifter till tränarna hittar ni under "kontakt".

Bilder finns under bildgalleriet till vänster.

Kalender Obs! Separata kallelser kommer till träningarna.

Nya spelare är alltid välkomna att komma förbi och prova på under en träning.

Hör gärna av Er till oss tränare före träningen. Om ni sedan vill fortsätta med oss så kan ni registrera er på följande länk. Registrera ditt medlemskap här http://sportadmin.se/hemsida/sida/?ID=62604.

Tränare behövs alltid och vi gör det alla ideellt för barnens skull. Hör gärna av dig till tränarna om du kan hjälpa till vid träningarna. Tack till alla föräldrar som hjälper oss att samla ihop utrustning i slutet av träningarna samt hjälper oss med kiosker vid våra egna cuper.

Tanner Speed Academy

Under året har laget fått specialträning med Tanner Speed Academy (fokus på utveckla koordination och hastighet - http://tannerspeedacademy.com/).

Vi ses på fotbollsplanen!

========================================

Tränarstaben 2020

Magnus Eek (lagledare)

Mikael Almqvist (kassör)

Francis Dallaire (CUP/matcharrangör)

Jonas Sköld (sponsoransvarig)

Anders Jonasson

Per Andersson

========================================

Anmälan till inomhuscup - Öbollen Lördag 7 Mars
2020-02-27 18:50
Hej,

Nu öppnar vi anmälan (via sportadmin kallelse / mail) till inomhuscup på konstgräsplan, Öbollen Lördag den 7 Mars.

Plats: Hockeyvägen, Öckerö
Inomhushall med konstgräs

2 lag anmälda. Lagindelning meddelas på plats.

Hemsida/spelschema: https://obollen.se/spelschema-2020/

Samlingsplats: Parkering vid Kullaviksskolan idrotsshall
Samlingstid: 07.45
Avfärd 07.50.

Obs! Spelarna skall vara ombytta och klara i bilarna på morgonen.
Samåkning koordineras av tränarna.

Matchutrustning:
utomhusfotbollskor, benskydd, gula strumpor, blå shorts, blå träningströja och vattenflaska.Matchtröjor tas med av tränarna)

Extrakläder: kläder i ombyte, inomhusskor.

Mat:
Vi kommer äta gemensam lunch och jobba på bygga "teamet".
Medtag frukt, macka som stöd etc.

FÖRBUD:
- Vi äter ej godis/chips under denna cup.
- Inga mobiltelefoner eller surfplattor då vill ha fokus på kamrater och fotboll.

Tränarna Kullavik IF P-11
Öppna eller stängda fotbollsplaner?
2020-02-26 16:49
Hej,

Kungsbacka kommun har en fin hemsida där vi kan se om fotbollsplanerna är tillgängliga för spel eller ej.

Ledarna genom Magnus

Sportlov v7 - ingen träning (läs)
2020-02-08 20:50
Hej alla spelare (och föräldrar)!

V7 är det sportlov och då primerar vi andra vinteridrotter (dvs ingen träning).
Vi önskar Er alla ett trevligt sportlov.

Kommande träningstider
v8
Onsdag, 19 februari  kl 17.00-18.30, Kullavikskolan
Lördag, 22 februari kl 11.00-12.00, Kullavikskolan

V9
Onsdag, 26 februari, kl 17.00-18.30, Kullaviksskolan
Lördag, 29 februari, kl 11.00-12.00

V10
Onsdag, 4 Mars, kl 17.00-18.30

CUP - matchspel
Lördag, 7 Mars (mer information kommer), Ö-bollen, Öckerö

P-11 Informationspaket (Nov-Mars)
2019-10-20 10:24
Hej spelare (och föräldrar) i P-11!

Hösten har kommit och vi får äntligen nytta av den stämningsfulla belysningen runt fotbollsplanerna! Fokus på träningarna är fortfarande grunderna i motorik, koordination, bollbehandling, position och anfallsspel. Vi har även börjat smyga in lite svårare övningar för att ge nya utmaningar.

Föräldramatch mot barnen

Lördagen den 26 Oktober, 12.00-13.30, Kullavikskolans plan
  • Vi erbjuder Er samtliga föräldrar att delta på träningen för lite matchspel mot killarna. Kom ombytta och matchklara. Separat kallelse kommer!

Säsongsavslutning

Lördagen den 9 november kl 14.00-16.30, Kullavikskolans idrottshall
  • Kullavik IF ha en gemensam säsongsavslutning. Det kommer spännande gäster och det blir prisutdelning till lagen.
  • Vi önskar att killarna kommer klädda med gula strumpor, blå shorts (eller blå långbyxor) och blå träningströja.
  • Detta är ett ypperligt tillfälle för lagbild.

Lågsäsongsträning (November-Mars)

Nytt för i år är att vi kommer erbjuda utomhusträning på Kullaviksplanen under lågsäsongsmånaderna (nov-mars) på onsdagar, 17.00-18.30 (exakt tid enligt kallelser via mail.

Ytterligare träningstider kommer erbjudas inför kommande inomhuscuper så ha koll på nyhetsflödet och mailboxen.

Många idrotter samtidigt?

Vi är fullt medvetna att många av barnen håller på med många andra vinteridrotter och det är bra att de gör det. Känn ingen press ifrån oss fotbollstränare, det viktigaste är att de rör på sig och får allsidig träning. Vi vill ha spelare som fortsätter med idrott (och gärna fotboll) i många år.

Milstolpar År 2020

• Cuper (mer information kommer)

• Kullaviks Trettondagscup, Inomhus, Särö  3 Januari 2020.
    • Öbollen, Öckerö IF, Inomhus, 7 Mars 2020

• Tränarstaben
    • Under Januari till Mars kommer tränarstaben sätta upp träningsprogram, utvecklingsmål och identifiera roliga cuper/träningsläger för säsongen 2020!

• Föräldra- och spelarmöte
    • I Mars/April, samlar vi samtliga och vi tränare berättar om vår ambition under kommande år. Det är ett ypperligt tillfälle där vi samlar in feedback ifrån föräldrar och spelare.

Höstsäsongen 2019
2019-08-20 14:57

Höstsäsongens Träningstider 2019

Under augusti kör vi på med samma träningstider som i vår / sommar.
Målet är att göra likadant under september månad. Oktober - mars är lågsäsong, vi återkommer med information här.

Som vanligt skickar vi ut träningskallelser via mail innan träningar och matcher.

- Onsdag kl 17. 00-18.30, Kullaviksskolan

- Lördag kl 09.00-10.00, Malevikskolan  (OBS! vid matchhelg så vilar ifrån lördagsträning)

Obs! Samling 5 minuter innan träningen börjar...

Vi ses på fotbollsplanen,