Välkommen till P-11!

Säsongen 2017 tränar vi vid Malevik Skolan på lördagar.

Tid för samling kl 10.25.

Fokus: lek och lär fotboll...

Aktuell information och träningskallelser kommer som att skickas via Sportadmin till föräldrarnas e-mailadresser. För att få denna information, och annan klubbinformation, behöver barnet vara registrerad som medlem i klubben.

Som förälder är det viktigt att:

• ni anmäler Ert barn I tid via e-mail kallelsen så tränarna får en chans att koordinara träningsmoment i tid.

• ni säkrar att Ert barn har rätt utrustning på fotbollplanen:
    • Benskydd (obligatoriskt)
    • Skor (med eller utan dubb)
    • Kläder efter väder

• ni är är i god tid till samlingen vid träningen.

Nya spelare är alltid välkomna att komma förbi och prova på under en träning.

Om ni sedan vill fortsätta med oss så kan ni registrera er på följande länk. Registrera ditt medlemskap här http://www.sportadmin.se/hemsida/sida/?ID=62604.

========================================

Vi ses på fotbollsplanen!

Hälsningar, tränarna i P-11
  • Anders Jonasson
  • Francis Dallaire
  • Jonas Sköld
  • Klara Svanström
  • Magnus Eek (mail@magnuseek.se)
  • Malin Schöldstein
  • Mikael Almqvist
  • Per Andersson
Nya träningstider från och med 27 Mars 2017
2017-03-23 09:47

Hej alla i P-11.

Nu har vi äntligen fått fasta träningstider som vi kommer köra under vår/sommar 2017.

Dag: Lördagar

Tid: 10.30-11.30

Plats: Malevikskolan

Vi önskar att spelarna är redo 5 minuter före utsatt träningstid för att kunna komma igång med träningen 10.30.

Hälsningar,
Tränarna i P-11.

Träningsstart p-11
2017-03-17 10:59
Hej alla träningssugna!

Vi vet att det finns stort intresse bland er att köra igång årets fotbollssäsong för P-11. Vi har inväntat väder som känns vettigt och även möjligheter med planer och tider.

Vi kommer (med lite kort varsel) smygstarta säsongen med 2 söndagsträningar 19 mars och 26 mars på kullaviksplanen mellan 9:30-10:30. Detta redan nu till helgen för er som har möjlighet och vill. Tider vi bokat på egen hand.

Efter detta hoppas vi på att det är vårtiderna som gäller men detta får vi återkomma med mer info om så fort vi vet. Officiell kickoff kör vi när vårtiderna är satta.

Vi tränare är självklart supertaggade att köra igång och vi har även flera nyutbildade tränare med en massa ideer.
Vi kommer se till att samla er föräldrar när vi kör igång med vårtider för information i samband med träning. Detta i samband med utlovad kickoff.

Träningsupplägget i år kommer följa svenska fotbollsförbundets plan. Det kommer vara en röd tråd genom träningar. Det kommer varvas spel med spelövningar och mycket fokus på bollkontakt. Samma övningar ska återkomma flera träningar i rad så att barnen känner igen sig. Inte för många olika övningar heller.
Vi ska även självklart ha superkul tillsammans och få in leken på dett bra sätt samt försöka lära känna varandra och barnens namn. Och viktigast att alla barnen vet våra namn.

Vi är ett gäng tränare på pappret men fler resurser behövs så är det fler av er som är intresserade så är det bara att höra av sig.

Väl mött!

/Tränarna P11
Hej alla spelare (och föräldrar) i Kullavik IF P-11.
2017-02-15 21:16
Än är det vinter men det är inte långt kvar innan vi kan börja spela fotboll igen. Under vintern har en del av oss föräldrar, som är nya tränare i klubben genomgått SVFF tränarutbildning C (ledare på 5- till 7-manna spel). Vi har fått ta del av mycket matnyttig information rörande barnkonventionen, barnrättsperspektiv, barns behov, fotbollens spela, lek och lär.
Vi kan varmt rekommendera föräldrar att ladda hem "Fotbollens spela, lek och lär" ifrån SVFF hemsida (http://fogis.se/barn-ungdom/spela-lek-och-lar/ )

Vi vill passa på att välkomna att fler föräldrar hjälper till som tränare eller hjälptränare under säsongen 2017. Ju fler vi är, desto roligare får både vi och alla våra barn. Vid intresse, hör av Er till Magnus Eek (mail@magnuseek.se).

Den 26 februari skall tränare i P-11 träffas och lägga upp en plan för 2017.
Vi återkommer med mer information via hemsidan och Sportadmin.

Hälsningarna, tränarna i P-11