Välkommen till F-11!

Efter en lyckad utomhussäsong med stor uppslutning under våren och hösten 2017 för våra tjejer i Kullavik IF:s tjejlag F-11 kör vi nu igång med lagets inomhusträning. Under sen-hösten 2017 och vintern 2017/2018 kommer vi att fortsätta att träna fotboll inomhus en gång i veckan i ett renodlat tjejlag för flickor födda 2011 på lördagar 9:00-10:00 i Malevikskolans Gymnastiksal med start lördagen den 21 oktober 2017.


Utrustning som behövs är träningskläder, gymnastikskor lämliga för inomhushall, benskydd, vattenflaska, pigga ben och en hårsnodd till långt hår.


Då tjejerna fortfarande är ganska små vill vi att någon vuxen (förälder, mor/far-förälder, kompis förälder) finns i närheten för barnet under träningen, främst om det skulle hända något, det behövs ett toalettbesök etc. Alla vuxna är mycket välkomna att vara med och hjälpa till under träningspasset. 

Under säsongen 2017 finns det gott om plats för nya spelare - alla är varmt välkomna - så gör gärna lite reklam för vårt fotbollslag bland stora och små vänner och uppmana dem att registrera sig som medlemmar på Kullaviks hemsida så får de alla utskick med information kring laget.

Det finns alltid plats för fler tränare om ytterligare någon förälder känner för att ingå i tränarstyrkan. Det är bra att vara lite fler personer (med nya ideér) att rotera träningarna på. Man binder inte upp sig att vara på plats varje gång och det krävs inte heller några särskilda förkunskaper. Det är verkligen en rolig stund tillsammans med tjejerna! 


Aktuell information och träningskallelser kommer som vanligt att skickas via Sportadmin till spelarnas föräldrars e-mailadresser. För att få denna information, och annan klubbinformation, behöver spelaren vara registrerad som medlem i klubben. Intresserade nya spelare uppmuntras därför att skicka in en registreringsanmälan här på hemsidan! 


Vi ses på fotbollsplanen!


Hälsningar

Kajsa Persson, lagledare och tränare F-11

Helen Fernlund, tränare F-11

Mikael Johnsson, tränare F-11

Pia Isaksson, tränare F-11

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Kullavik IF, 15/11 14:05 
Kullavik IF, 17/09 19:55 
Kullavik IF, 15/09 07:41 
Kullavik IF, 09/08 16:22 
 
Öppna/stängda planer
Ge ditt stöd på Svenska Spel
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
SPONSORER