Välkommen till F-11!

Lördagen den 14 april 2018 drar vi igång årets utomhussäsong för våra tjejer i Kullavik IF:s tjejlag F-11. Vi kommer att träna fotboll utomhus en gång i veckan i ett renodlat tjejlag för flickor födda 2011 på lördagar 9:00-10:00 på konstgräsplanen vid Malevikskolan.

Utrustning som behövs är träningskläder efter väder, gymnastikskor/fotbollsskor (vi tränar på konstgräsplan och det spelar ingen roll om spelarna har fotbollsskor eller vanliga gymnastikskor), benskydd, vattenflaska, pigga ben och en hårsnodd till långt hår.

Då tjejerna fortfarande är ganska små vill vi att någon vuxen (förälder, mor/far-förälder, kompis förälder) finns i närheten för barnet under träningen, främst om det skulle hända något, det behövs ett toalettbesök etc. (Detta är klubbens policy tills hösten spelarna börjar ettan.). Alla vuxna är mycket välkomna att vara med och hjälpa till under träningspasset.

Under säsongen 2018 finns det gott om plats för nya spelare - alla är varmt välkomna - så gör gärna lite reklam för vårt fotbollslag bland stora och små vänner. Vi uppmuntrar alla intresserade att registrera sig som medlemmar på Kullaviks hemsida så får ni alla utskick med information kring laget.

Det finns alltid plats för fler tränare om ytterligare någon förälder känner för att ingå i tränarstyrkan. Det är bra att vara lite fler personer (med nya ideér) att rotera träningarna på. Man binder inte upp sig att vara på plats varje gång och det krävs inte heller några särskilda förkunskaper. Det är verkligen en rolig stund tillsammans med tjejerna!

Aktuell information och träningskallelser kommer att skickas via Sportadmin till spelarnas föräldrars e-mailadresser. För att få denna information, och annan klubbinformation, behöver spelaren vara registrerad som medlem i klubben. Intresserade nya spelare uppmuntras därför att skicka in en registreringsanmälan här på hemsidan!

Vi ses på fotbollsplanen!

Kajsa Persson, lagledare och tränare F-11

Helen Fernlund, tränare F-11

Mikael Johnsson, tränare F-11

Pia Isaksson, tränare F-11

Sofia Hauptmann, tränare F-11

Succé i cup-premiär för F11 7 januari 2018!
2018-02-01 11:37

Fotbollstjejerna födda 2011 i Kullavik IF:s F11-lag var sugna på att testa på att spela riktig match och när inte tillräckligt många lag i samma åldersgrupp anmälde sig till klubbens egen Trettonhelgscup fick vi möjlighet att åka med laget till Mölnlycke för deltagande i Mölnlyckecupen.

10 stycken mycket förväntansfulla, lite nervösa men framförallt väldigt glada och peppade tjejer spelade totalt 5 st matcher `a 12 minuter under eftermiddagen. Våra tjejer var väldigt duktiga ute på fotbollsplanen och stod sig väl mot motståndarlagen från Mölnlycke och Landvetter. Laget hade också ett härligt stöd på läktaren från familjer och vänner.

Det var väldigt roligt att se glädjen, kamratskapen och utveckligen i laget som våra tjejer visade i sin matchpremiär. Tack spelare (denna gång Wilma I, Ruth, Ebba, Cornelia, Isabelle, Edith, Agnes, Carla, Lova och Stella N), tränare (denna gång Pia, Helen, Mikael och Kajsa), famlj/vänner och Mölnlycke för en väldigt lyckad cup-premiär. Alla var överens om att vi vill spela mer match under 2018!