SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kullavik IF
Grundat 1942

Utbildning
Din utbildningsstege
Innan man börjar gå förbundets kurser så skall man göra:
  • Worskhop i Spelarutbildningsplaen som tar 3 timmar och som man går direkt när man börjar som ledare.
  • HFF:s gröntkort som tar 3 timmar och som man går direkt när laget skall börja spela matcher.
Dessutom rekommenderar vi så många som möjligt att gå Grundutbildning för Tränare

Med det och praktik i bagaget så är det dags att börja gå kurser/utbildningar.
 
Kullavik IF följer Svenska Fotbollsförbundets tränarutbildningar
Tränarutbildningen består av fyra nivåer med ett antal delkurser vardera. De  tre nivåerna heter C, B, Avancerad och Professionell. C är för 5 och 7-manna, B för 9 och 11-manna. För Avancerad och Professionell måste man bli nominerad av Hallands Fotbollsförbund
 
Kullavik IF:s ambition är att alla våra tränare utbildar sig med C och B Ungdom allt eftersom barnen/spelarna växer upp.
Ju fler av 5 och 7-manna ledarna som gått C ju bättre verksamhet kommer vi att ha. Motsvarande för 9 och 11-manna och B-ungdom. Det är ett krav från föreningen att ansvarig ledare i varje årskull gått C eller B beroende på.
 
Kurserna arrangeras varje termin av Hallands Fotbollsförbund och kursavgifter betalas av Kullavik IF. Anmälan sker via Kullavik IF:s kansli. Finns stort intresse för någon kurs kan vi arrangera kursen lokalt i vår närhet. Annars är närmsta ort Kungsbacka.
  
Vi samarbetar med SISU-Idrottsutbildarna, som hjälper oss att ha ett kontinuerligt fokus på att höja utbildningsnivån inom föreningen.
Läs mer på http://www.sisuidrottsutbildarna.se/


SvFF utbildning:
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF