SISU
Information och blankett för s.k. lärgrupp, vilken gäller för de flesta sammankomster och utbildningar.

Information om lärgrupp

Redovisningsblankett
Nytt
Innan man börjar gå förbundets kurser så skall man göra:
  • Worskhop i Spelarutbildningsplaen som tar 3 timmar och som man går direkt när man börjar som ledare.
  • HFF:s gröntkort som tar 3 timmar och som man går direkt när laget skall börja spela matcher.

Med det och praktik i bagaget så är det dags att börja gå kurser/utbildningar.

Kullavik IF följer Svenska Fotbollsförbundets tränarutbildningar
Tränarutbildningen består av fyra nivåer med ett antal delkurser vardera. De  tre nivåerna heter C, B, Avancerad och Professionell. C är för 5 och 7-manna, B för 9 och 11-manna. För Avancerad och Professionell måste man bli nominerad av Hallands Fotbollsförbund

Kullavik IF:s ambition är att alla våra tränare utbildar sig med C och B allt eftersom barnen/spelarna växer upp.

Kurserna arrangeras varje termin av Hallands Fotbollsförbund och kursavgifter betalas av Kullavik IF. Anmälan sker via Kullavik IF:s kansli. Finns stort intresse för någon kurs kan vi arrangera kursen lokalt i vår närhet. Annars är närmsta ort Kungsbacka.

Dessutom finns flera bra mindre utbildningar (workshops), som arrangeras av Göteborgs FF (sök på denna sida). Vi uppmanar alla våra tränare att aktivt ta del av utbudet och gå på de utbildningar som passar just er åldersgrupp. Kullavik IF betalar även här kursavgiften.

Vi samarbetar med SISU-Idrottsutbildarna, som hjälper oss att ha ett kontinuerligt fokus på att höja utbildningsnivån inom föreningen.
Läs mer på http://www.sisuidrottsutbildarna.se/

Aktuella förenings-arrangemang:
Inga planerade för närvarande.

SvFF utbildning: