2020-11-10 09:03
Nu höjer vi ribban!

Vi vill ge alla tjejer i regionen möjlighet till en gedigen fotbollsutbildning, oavsett klubb och födelseår. Genom att erbjuda en miljö för individuell utveckling vill vi bidra till att fler tjejer känner sig kompetenta och stolta som fotbollsspelare.

Vi vill också bidra till att erbjuda tjejer i den utmanande övergångsåldern 13-16 år miljöer där alla kan känna sig hemma utan att behöva byta till en klubb långt hemifrån. Lösningen är inte samma miljö för alla utan många olika bra miljöer för många olika tjejer!

Vi vill

• Ge alla fotbollstjejer i regionen möjlighet till en gedigen grundutbildning i fotboll!
  • Erbjuda tjejer i 9mot9-åldern möjlighet att satsa på sin fotboll, utifrån egen vilja och ambition!
  • Erbjuda tjejer från regionen i den tidiga 11mot11-åldern, som har kommit långt i sin utveckling och har ambition, en utbildningsmiljö i nationell toppklass.

För mer info läs gärna vår ambitionsförklaring här

2020-11-10 09:03
Kullavik Akademi 11mot112020-11-09 16:09