P-11 Höstcupen
2021-09-12 09:07

Hej föräldrar (och spelare) i P-11!

Den 2-3 Oktober är det vår egna Kungsbacka Höstcup 2021 för P-11 (P10).

Nytt för i år är att Kullavik IF tillsammans med Onsala BK kommer  arrangera Kungsbacka Höstcup 2021 under helgerna i oktober.

Vi är registrerade i P10 serien (födda 2011) och just vid skrivande stund är det 26 lag anmälda (länk).

• Kullavik IF:Blå
  • Kullavik IF:Gul

Vi kommer behöva hjälp ifrån samtliga föräldrar (en per familj) för att kunna hantera cupen. Arbetsysslorna varierar mellan vara matchvärd, montera tält, hantera kiosk och logistik. Gör vi som tidigare år, så delar vi upp arbetspassen i 3-4h per förälder/familj.

Ni föräldrar i P-11 är bra på att hjälpa oss och som ni kanske minns för tidigare år. För att kunna spela match så krävs det att vi samtliga hjälper till runt vår egna cup. Registrerad spelare ==  förälder hjälper till med cupen.

Vi kommer nu skicka ut en matchkallelse som "reservation" för både lördag och söndag (2-3 oktober, kl 08-20). Exakta detaljer om vilka dagar vi föräldrar i P-11 skall hantera kommer delges inom kommande vecka.

Tack för Ert engagemang i P-11!

Vi ser framemot Kungsbacka Höstcup 2021 blir en rolig tillställning för våra killar!

Mvh tränarna i P-11, genom Magnus.