P-11 (födda 2011) Träningstart v32
2021-08-06 16:52

Hej spelare och föräldrar i P-11!

Hoppas sommarlovet är bra och att ni har badat mycket. :)

Många av oss satt precis och tittade på OS fotboll och ett spännande straffdrama för damlaget. OS silver är aldrig fel...

Nu drar fotbollen igång igen!

Vi rivstartar med träning måndag kl 18.30-20.00 (Kullavikskolan) och onsdag kl 18.30-20.00 (Malevikskolan) v32. Vi startar en vecka tidigare än planerat pga vi har fått seriematcher som startar redan söndag 15 augusti.

Alla seriematcher är inte fastställda än men vi kommer spela matcher från och med 15 Augusti och in i oktober månad. 3 oktober är tillägnad Kungsbacka höstcup.

Mer information och matchkalender kommer så fort alla lag har kommit tillbaka från semester...

Hur många lag spelar vi med i höst?

Under våren provade vi spela med tre lag. En hel del spelare fick dubbelspela på helgerna för att få ihop lagen.

I höst kommer vi använda oss av två lag. Detta innebär att spelarna inte kommer spela match varje helg (om det inte blir återbud pga "konflikter" med andra aktiviteter).

Matchkallelser enligt sportadmin (och via mail). Deadline för svara ja eller nej (inget svar == nej) i respektive matchkallelse.

Vi ses på fotbollsplanen!

Tränarna i P-11 (födda 2011)