SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Onsala BK röd
vs
Kullavik IF 2
Onsala BK rödvsKullavik IF 2

  INFORMATION

Matchstart:lör 08 augusti, 13:00
Plats:Kaparevallen
Tävling:
Matchnummer: 071385030
Samling:12:15, Vid Kaparevallen
Aktivitetsinfo: Dags för bortamatch.

Om ert barn kan spela båda matcherna - anmäl till bägge, senast onsdag lunch.
Mail om lagindelning kommer på mail senast torsdag.  

Vi ber er ordna ev samåkning själva. Ett tips är att i möjligaste mån åka med skolkamrater eller personer som ändå träffar på varandra i vardagen.

Skriv i kommentar om ert barn behöver skjuts, eller hör av er till någon av tränarna.

Svenska Fotbollsförbundet rekommenderar att enbart nödvändig publik skall finnas; dvs tränare samt på bortamatcher de som skjutsar till matcher. Vänligen respektera detta.

Kom ombytt och klar! Kom ihåg benskydd och egen vattenflaska. Ha med frukt/mellanmål då det inte kommer finnas försäljning.

Väl mött!
// Tränarna

Vägbeskrivning:
Kommer du norrifrån på väg nr. 158, Säröleden, tar du till höger i rondellen vid "Vallda trekant" (ca. 4 km innan Kungsbacka). Skyltat "Gottskär". Efter drygt 12 km kommer du fram till en korsning med Statoil på höger sida och en kiosk på vänster sida. Tag vänster i korsningen och kör 2,4 km till rondellen vid Onsala Kyrka. Tag vänster i rondellen. Efter ca. 500 meter ligger Kapareskolan med Kaparevallen på vänster sida.

<< Tillbaka

 
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
Medlemspriser