SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.

Träning
 
Tid:sön 14 november, 09:00 - 10:00
Plats:Kullavik konstgräs
Aktivitetsinfo:Hej

Nu är vi igång med en ny åldersgrupp .- spelare födda 2016!

Det är jag som är ansvarig för verksamheten och det är till mig ni kan vända er med era frågor.

Vi tränar på söndagar mellan 9 och 10 på Kullaviksplan.

Normalt sätt så brukar jag alltid starta med att samla föräldrarna och prata lite om hur vår förening fungerar och hur verksamheten i Fotbollsskolan fungerar. Nu under pandemin så kan vi inte göra det utan jag får helt enkelt skicka ut det viktigaste per mail. Det blir säkert fler mail med mer info undan för undan.

När ni kommer till planen på söndag så vill jag att ni hjälper barnen att gå till rätt planhalva. Flickorna samlas på bortre planhalvan och pojkarna på planhalvan närmast parkeringen.

Vi kan inte ha föräldrar eller syskon på plan, utan av pandemiskäl så måste alla anhöriga stanna utanför staketet. Det är jättetråkigt men inget vi rår över. Vi får vara glada att vi ändå kan genomföra våra aktiviteter.

Om ett par veckor så kommer alla spelare att få ett litet klädpaket men de första träningarna får ni klara med era befintliga kläder. Det är inga märkvärdiga krav på kläder - vanliga träningskläder för barn. Fotbollsskor i små storlekar finns i vanliga sportaffärer, liksom benskydd.

Den första träningen så kommer jag att få hjälp av tränare som redan finns i klubben men över tid så är det ju så att vi rekryterar ledare bland spelarnas föräldrar så om du tycker att det verkar roligt att träna knattelag så tveka inte att höra av dig till mig. Det är väldigt roligt!

Jag ser fram emot att träffa alla nya barn och skall göra mitt bästa få att de skall få roligt med sin fotboll i Kullavik IF.

VÄLKOMNA

janne@kullavikif.se
0702-263304

<< Tillbaka

 
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
SPONSORER
Medlemspriser