SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
F08

Julavslutning för F07 och F08
 
Tid:mån 17 december, 17:00 - 19:30
Plats:Malevik Café
Samling: Ombytta för löpning utanför Maleviksskolan
Aktivitetsinfo:Hej på er!
Våra tjejer har fört fram önskemål om att ha någon liten trevlig samling innan jul och då måste vi förstås lyssna på dem och agera därefter. :-)

För enkelhetens skull kör vi det i samband med en av våra ordinarie träningskvällar.

Detta blir även sista samlingen innan jul vilket innebär att vi tar lite julledigt från fotbollsträning utomhus efter denna måndagen. Mer info kommer om när vi kör igång igen samt om Futsal etc för de som berörs av det.

Upplägg:
Samling ombytta för en löprunda utanför Maleviksskolan prick 17:00.
Efter denna runda pustar man ut för att sen gå in i Maleviksskolans Bamba. Där kommer det finnas uppdukat lite enklare mat samt förstås något sött och gott.
Det kommer även dyka upp hemlig gäst/gäster.
Och förstås även lite trevlig julmusik och stämning.

Vi räknar med att senast vara klara till 19:30.

Vi vill att alla som anmäler sig swishar 100kr till Mikael 0704413460. Vi tänker oss att detta event minst ska gå runt och ev överskott går förstås till den något tunna lagkassan.

Hoppas så många som möjligt kan komma.

Väl mött!
/Ledarna

PS. Om någon förälder även känner för att hänga med på löprundan är det förstås fritt fram. Men efterföljande julfest överlåter vi åt tjejerna. DS

<< Tillbaka

 
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
SPONSORER
Medlemspriser