SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
F08

Halör Invitational F13
 
Tid:tor 04 november, 13:00 - sön 07 november, 22:00
Plats:Höllviken
Aktivitetsinfo:Välkomna till Halör Invitational F13!

Cupen spelas i Höllviken på fina konstgräsplaner och vi bor på en skola inom gångavstånd från planerna.

Under helgen kommer vi ha gott om utrymme på boendet plus ett eget omklädningsrum vid planen. Alla måltider serveras på skolan och det kommer även finnas mellanmål i olika former. Allt som allt en oerhört välarrangerad cup där vi kommer få möjlighet att mäta oss med Sveriges absolut bästa 08-lag!

Vi kommer att åka ner till Skåne redan på torsdag eftermiddag, exakt samlingstid kommer senare. Sedan blir det tre nätter borta och vi kommer hem sent på söndag kväll.

Packningslista och fler detaljer kommer senare men för att kunna planera ordentligt behöver vi veta vilka föräldrar som har tänkt sig åka med ner på torsdagen  och/eller hem med laget på söndagen,.
Besvara kallelsen och skriv i kommentarsfältet senast nu på söndag!

Cupen innebär en deltagaravgift på 1800:- per spelare, då ingår boende, all mat och tvätt av matchtröjor. Avgiften swishar ni till Patrick Migas på 0733-32 29 25, gärna så snart som möjligt.

Har ni frågor är det bara att slå en signal!

Patrick

<< Tillbaka

 
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
SPONSORER
Medlemspriser