SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
P11

Kullavik IF - Höstcupen
vs
Kullavik IF - Höstcupenvs

  INFORMATION

Matchstart:lör 06 oktober, 09:00
Plats:Malevik konstgräs
Samling: TBD
Aktivitetsinfo: Hej,

Vi skickar en kallelse till Höstcupen (lördag 6 okt.) redan nu för att vi behöver veta hur många lag vi ska anmäla. Till skillnad mot Kungsbackaleken kan spelarna bara vara med i ett lag så därför behöver vi veta hur många som kan delta på Höstcupen.

Var god svara så snart som möjligt men senast på lördag 22 september.

Det kommer att bli en mycket rolig dag för killarna. Det är inte många klubbar som erbjuder en spännande hemmacup som är öppen för fotbollsklubbar från hela regionen. 139 lag är redan anmälda till cupen och i vår kategori finns klubbar som IK Zenith, BK Bilfrost, Stångenäs AIS och grannar som Särö IK, Lerkils IF.

Som tidigare meddelat kommer vi att behöva er föräldrars hjälp under matchdagen (lördag). Informationen vi har fått är att överskottet från försäljningen under cupen kommer att delas ut till de lag som är med och hjälper till. Det är ett mycket bra tillfälle för oss P11 att börja bygga en lagkassa som ska hjälpa oss att ordna roliga aktiviteter framöver: läger, cuper i Sverige och utlandet (ok, kanske det inte blir nästa år vi åker till Spanien, men det kommer...)

Mvh,

Tränarna

<< Tillbaka

 
 
Club Intersport
Stöd föreningen, handla här!
Stöd till Kullavik IF
Sponsorer till Kullavik IF
SPONSORER
Medlemspriser